PLANLAGTE ARRANGEMENTER

 

Planlagte L'Ordre Mondial arrangementer 2018:

 

Onsdag 24. januar kl. 19:00 - L'Ordre Mondial arrangement på To Rom og Kjøkken

ITALIA
Vi starter med en vinsmaking og Hilde Aanensen fra Better Wines tar oss gjennom Italia i løpet av 1 1/2 time. Det blir et dypdykk i mange av Italias spennende og fantastiske vinområder. Hilde er utdannet Sommelier og servitør, og har lang fartstid i topprestauranter i Oslo og Stavanger. I de senere årene har hun jobbet for vinimportøren Better Wines, og mange husker henne kanskje fra tidligere arrangement i Chaine, der hun har gledet oss med sin kunnskap og sitt smittende engasjement og vesen.

Se egen invitasjon her !

Påmelding og betaling gjør du HER

 

6. februar

Bailliage Oslo er glade for å kunne invitere til årets første arrangement på BA 53 som har blitt  medlemsbedrift siden sist.

Dette er et L'Ordre Mondial arrangement hvor de flinke bartenderne skal få skinne og vise sine ferdigheter med drinker til en spesialkomponert 4 retters meny. Det blir aperitiff kl. 19.00, og vi setter oss til bords kl. 19.30.

Vi håper å se mange mat- og drikkeinteresserte til en leken aften på BA 53.

Påmelding cocktailmiddag

 

16. mars

Bailliage de Sørlandet inviterer til et L'Ordre Mondial-arrangement på Tangen Vidergående skole hvor vi utfordrer våre matlagingskunster i form av Tapas med noe godt å drikke til. Chef Rôtisseur Jacob Spillekom og Vice Conseiller Gastronomique Jan Vollset har ansvaret her. Vi arbeider med å få en Sommilier med på laget.

Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !

 

18. april 2018

Bailliage de Vestfold inviterer til L`Ordre Mondial arrangement på Scandic Park Hotel

Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

 

 

21. september

Bailliage de Sørlandet inviterer til et L´Ordre Mondial arrangement..Vi skal til Beddingen Restaurant. Denne gangen skal vi utfordre våre ganer med smak av øl. Vi har engasjert Finn Olufsen fra E. C. Dahls bryggeri i Trondheim til å presentere forskjellige typer øl til mat. Chef Rôtisseur Roger Heimdal skal lage noe godt å spise til dette.

Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !