Norwegian English French
Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Sep 01
   
  Omakase med sin Guide Micheline har dessverre ikke plass til oss med bare 10 sitteplassser. Men Njål  inviterer til en  kveld med en smak av Omakase og Sabi Sushi hvor Roger Joya lager en meny med det nærmeste vi kommer uten å være på Omakase. En spennende aften med mat og gastronomi som gir oss smaken av østen hvor også norske råvarer spiller en markert rolle. Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Sep 08
   
  Vi har gode minner fra Bekkjarvik Gjestgiveri. Ørjan Johannessens posisjon og evner som kokk er udiskutable, men Arnt Johannessen, Asta og Øystein, sammen med det øvrige personalet, bidrar i høyeste grad til å gjøre spisestedet til et solid og meget spennende arrangør av våre middager. Vi er sikre på at dette blir et av høydepunktene i 2017 og vil holde dere oppdatert om meny og priser, både på måltid og overnatting. Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Sep 13
   
  Winemakers dinner med Champagne på Argent Restaurant på Operaen Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet.
 • Sep 13
   
  Onsdag 13. september Royal Garden Hotel - L'Ordre Mondial arrangement Egen innbydelse vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Sep 22
   
  L´ Ordre Mondial arrangement Kilden Teater og Konserthus. Egen invitasjon vil bli lagt ut !
 • Sep 27
   
  27. september L'Ordre Mondial arrangement i regi av Vice-Conseiller Gastronomique Arnold Myhre. Sted bestemmes senere. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangengementet !
 • Sep 28
   
  Bailliage de Bergen inviterer, tradisjon tro, til mat- og vintur høsten 2017. Årets tur går til Ungarn og Grand Chapitre i Budapest 28. september til 1. oktober. Dette blir en fin mulighet til å oppleve et Grand Chapitre i utlandet sammen med Chaîne-venner fra Norge. Dersom det er noen som venter på intronisasjon, så har de mulighet til å bli intronisert i Budapest. Se egen, detaljert invitasjon her !
 • Oct 18
  18 Oct 2017
   
  En av byens storstuer, Radisson BLU, inviterer til festlig aften på Charly´s Grill og Restaurant. Restauranten har blitt kjent for sine spennende presentasjoner og nydelige mat. Kjøkkensjef Rune Harper legger seg i selene igjen for å gi oss en stor opplevelse. Det inviteres til Diner Amical. Antrekk; pent med kjede Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !     
 • Oct 20
   
  Egget . En spesiell aften på det mye omtalte Egget. En spesiell kveld hvor det blir som det blir med stjerneomtale av pressen og fornøyde gjester. Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Oct 21
   
  Bailliage d'Oslo inviterer til Grand Diner på Grand Hotel

Pages