Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Nov 21
   
  Bailliage Oslo inviterer til tradisjonell julemiddag, hvor du kan velge mellom lutefisk, pinnekjøtt eller juletallerken. Det blir i tillegg karamellpudding til dessert, og av drikke til maten er en øl + en akevitt eller 2 glass vin inkludert i prisen, i tillegg til kaffe. Håper du har lyst til å tilbringe en hyggelig førjulsaften med oss! Se egen invitasjon her !
 • Nov 24
   
  24. november - Grand Dinêr på Scandic Park Hotell - Bailliage Régional de Vestfold 40 år ! Vi har herved fornøyelsen av å kunne invitere til Grand Diner på Scandic Park Hotel i Sandefjord i forbindelse med markeringen av Bailliage Regional de Vestfold sitt 40 års jubileum. Det var her det startet i 1977.
 • Nov 30
   
  Det nærmer seg jul, og i år har vi gleden av å inviterer til årets lutefiskaften på Sjøbua. Der vil vi få servert lutefisk 2 ganger med godt tilbehør, god drikke og selvfølgelig etterfulgt av dessert og kaffe ! Se egen invitasjon her !
 • Dec 19
   
  Tradisjonen tro arrangerer vi vårt julearrangement i desember. Bryggeloftet har svært lange tradisjoner og serverer alltid meget god lutefisk. Bergenserne går mann av huse når denne råvaren kommer på menyen og bestiller bord, år i forveien. Det er derfor nesten umulig å få plass. Vi er heldige å ha daglig leder Gaute Birkeli i vårt styre og han har satt av 30 plasser til oss denne kvelden. Dere kan glede dere!
 • Jan 26
   
  Det hele starter med en Dîner Amical på Boen Gård i regi av Chef Rôtisseur Charles Tjessem og Sommelier Dagfinn Galdal. Charles Tjessem har en lang merittliste å skryte av. Det hele toppet seg med gullmedalje i forbindelse med Bocuse d´Or 2003 i Lyon. Sommelier Dagfinn Galdal kjenner vi fra Måltid i Kristiansand Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !
 • Mar 16
   
  Dette er et Mondial-arrangement på Tangen Vidergående skole hvor vi utfordrer våre matlagingskunster i form av tapas med noe godt å drikke til. Chef Rôtisseur Jacob Spillekom og Vice Conseiller Gastronomique Jan Vollset har ansvaret her. Vi arbeider med å få en Sommelier med på laget. Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !
 • May 28
   
  Chers confréres, nok en gang inviterer Bailliage de Bergen til mat- og vintur. Våren 2018 går ferden til Lisboa og vi skal spise bra, drikke godt og oppleve denne fantastiske byen på nært hold sammen. Vi håper mange av medlemmene ønsker å dele denne opplevelsen sammen med oss. Se teaser for turen her !
 • Jun 15
   
  Deretter skal vi ha en sommerutflukt. Denne gangen går ferden til vårt naboland Sverige. Vi skal til Smøgen Hafvsbad. Et sjarmerende anlegg fra 1900 tallet. Det har selvfølgelig blitt renovert og fremstår i dag som et praktfullt anlegg ut mot havet. Fem minutters gange fra et sydende liv i sentrum av Smøgen. Vi har hatt tilsvarende utflukt til Danmark. Vår erfaring er at vi sveiser medlemmene sammen ved å være sammen en helg. ColorLine bidrar med overfarten, Sandefjord – Strømstad.
 • Sep 21
   
  L´Ordre Mondial tar så over stafettpinnen. Vi skal til Beddingen Restaurant. Denne gangen skal vi utfordre våre ganer med smak av øl. Vi har engasjert Finn Olufsen fra E. C. Dahls bryggeri i Trondheim til å presentere forskjellige typer øl til mat. Chef Rôtisseur Roger Heimdal skal lage noe godt å spise til dette.​​ Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !
 • Nov 16
   
  Året avsluttes med en Dîner Amical på Radisson Blu Caledonien Hotel. Maître Hotelier Erik Riis Jacobsen og hans personale gleder seg til å ha Chaîne des Rôtisseurs medlemmer i hotellet hvor vi hadde vår første Grand Dîner i forbindelse med Grand Chapitre 2. juni 1990. Når vi kommer til november 2018 fremstår hotellet totalrenovert. Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !