Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

Apr 17
17 Apr 2024
Le Bistro, Trondheim
INVITASJON L'ORDRE MONDIAL ONSDAG 17. APRIL 2024 Maître Rôtisseur Mette Evensen, daglig leder og kjøkkensjef Martin Hovdal og Maître Restaurateur Ida Stolz ønsker velkommen til L'Ordre Mondial på Le Bistro 17. april kl 1900. Ida vil presentere et knippe av Alsace sine druer fra velrenommerte, økologiske eller biodynamiske produsenter. Det er familiebedrifter drevet av unge vinprodusenter som presenteres, og de er stort sett nye på det norske markedet.     HER ER MENYEN VI FÅR SERVERT: Snacks Jean Sipp Cremant de Alsace NV *** Råmarinert kamskjell, røkt ramsløksaus, lakserogn Domaine Trapet Kientzheim Riesling 2021 *** Stekt piggvar med løyromsaus og asparges Weinbach Pinot Blanc 2020 *** Farsert vårkylling med kremet morkelsaus og vårprimører Domaine Barmes-Boucher Pinot Noir Reserve 2020 *** Kaffe og søtt *** Påmelding gjør du HER: Registrer Antrekk: dress med kjede OG OMGD-kjede. Avmelding må skje senest 2 dager før for å unngå betaling. OMGD-medlemmer: 1500,- Andre: 1700,-   VELKOMMEN!          
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Invitasjon Bailliage de Nordvestlandet inviterer til  L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund fredag 19.4.2024 Kl. 19:00 Antrekk: Mørk dress med kjede og OMGD-medalje Frist for påmelding og betaling er 12.4.2024 Påmelding gjør du HER: https://medlem.chaine.no/arrangement/429/registration Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post: CdR.Nordvestlandet@gmail.com Avbestilling må gjøres senest 12.4.2024, ellers må det betales i sin helhet ​​​​   Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen har sendt oss følgende forsmak på hva vi får oppleve: "Sjøbua har gleden av å invitere til den første L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs etter nyåpning i november 2023. Kjøkkensjefen Øivind Tiller og hans Sous Chef Tonje Elisabeth Fyske har satt sammen en 4-retters meny som viser frem retter som allerede har blitt klassikere til Sjøbua. Dere vil få en meny som består av blant annet Sjøkreps fra Misund, Sterling kveite som er dry aged i Sjøbuas egne modningsskap. Der vil komme små overraskelser som viser arbeidet med å redusere matsvinn, hvor man bruker råvarer som man ellers ville ha kastet. Hele teamet på Sjøbua ser frem til å ønske dere varmt velkommen."   ​   Be gjerne med venner og bekjente, slik at de får oppleve Chaîne des Rôtisseurs  Vi gleder oss til å møte dere alle   Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional     Chaine.no
Apr 19
19 Apr 2024
Attrå, Larvik
INVITASJON DÎNER AMICAL PÅ ATTRÅ FREDAG 19 april kl. 19:00 Det er med stor glede at Bailliage de Vestfold endelig kan invitere til Dîner Amical på restaurant Attrå i Larvik. Byen har seilt opp som en nytt gastronomisk kraftsentrum i Vestfold, og bak Attrå står det to svært entusiastiske kokker med bred erfaring. Henrik Falkensten har vært soussjef i Michelinrestauranten Speilsalen på Britannia, og han vant Norgesmesterskapet i konditorkunst i 2023. Henrik har utdannelse som kokk, konditor og sommelier. Nå legger han all sin energi og kreativitet i Attrå sammen med Ola Kinserdal. Ola har jobbet ved restaurant Frantzén i Stockholm som har tre stjerner i Michelinguiden, og han har vært kjøkkensjef ved Generasjonsbaren.   Deres målsetting er å kunne tilby en kulinarisk opplevelse som forener global smak og folkelig sjarm. Menyen har et fransk bakteppe, men er inspirert av hele verden, spesielt Asia. «Attrå beskriver en sterk lengsel eller begjær etter noe. Det kan være knyttet til både fysisk og emosjonelle ønsker, og kan gjelde alt fra fysiske ting til kjærlighet. Attrå er ofte en dyp, nesten lidenskapelig, form for ønske eller lengsel.»   Kanskje vanker det en stjerne for Attrå i fremtiden? Ola og Henrik har satt sammen en herlig 5 retters Dîner Amical-meny for oss med vinpakke.  Ønsker noen alkoholfritt alternativ så gi meg beskjed så skal vi finne korrekt pris. Hvor: Restaurant Attrå, Storgata 41, Larvik Når: Fredag 19. april kl. 1900 Pris medlem: 1.790,- Pris gjest: 1.990,- Antrekk: pent med kjede Påmelding via følgende link Registrer
Apr 20
    INTERNATIONAL WORLD CHAÎNE DAYChaîne des Rôtisseurs inviterer til å delta på World Chaîne Day 2024     World Chaîne Day finner sted hvert år i slutten av april og samler medlemmer av Chaîne, som ønsker å ta del i en festdag og møtes i en unik sammenheng. Sosiale nettverk gjør det mulig å være sammen virtuelt, til tross for avstandene. Vi er glade for å kunne kunngjøre temaet for årets Worls Chaîne Day, som vil finne sted 20. april 2024. I år gir vi talentet ditt fritt spillerom med temaet "Lokale kulinariske herligheter".Her handler det om å fange de kulinariske spesialitetene i din region og sende oss bilder av tallerkenene dine. Enten det er et organisert arrangement, stort eller lite, eller noe privat, husk å legge det ut på sosiale medier med hashtaggene #chaineday eller #worldschaineday. Dette sikrer at andre medlemmer kan finne og se innlegget ditt. Vi gleder oss til å se bildene dine. Som hvert år vil vi premiere de tre beste bildene tatt i forbindelse med denne dagen.   Du kan lese mer om World Chaîne Day på de internasjonale sidene her.       Chaine.no              
INVITASJON DÎNER AMICAL BULA NEOBISTRO ONSDAG 15. MAI 2024 kl 1900 Velkommen til en helaften på Bula Neobistro - stedet hvor høykultur og lavkultur går hånd i hånd! Gled deg til lekne og punshy smaker i form av vår 5-retters meny med tilhørende drikkepakke.   ​ Vi lar oss inspirere av smaker fra hele verden, på samme tid som vi alltid tar med oss de beste trønderske råvarene sesongen har å by på. Menyen holder vi som alltid hemmelig - i ekte Bulastil! Restaurantsjef Mikhaila Illyena Aune presenterer menyen og drikken for oss. Assisterende Kjøkkensjef Alexander Ludviksen og Sous Chef Andrea Svendsen har ansvaret for det som kommer på tallerkenen.     Antrekk: dress og kjede Pris: 1800,- for medlemmer og 2000,- for følge som ikke er medlem Påmelding gjør du HER: Registrer PS - det er kun 42 plasser på dette arrangementet, så det er ikke rom for ekstra gjester i første omgang. Ta kontakt på hege@chaine.no for ev stå på venteliste når det er fullt.
May 23
23 May 2024
Tempo Vinbar, Sandnes
Vinsmaking på Tempo Vinbar i Sandnes "Enten du er nybegynner og søker mer kunnskap, eller er bevandret i vinverden, oppdager du at det tilbys sjeldenheter". Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.  
Jun 05
Dyna Fyr er en unik og sjarmerende destinasjon i Oslofjorden. Dette historiske fyret, bygget på begynnelsen av 1870-tallet, gir gjestene en eksklusiv opplevelse på en liten øy med spektakulær utsikt over Oslo. Tilgjengelig kun med båt, gir Dyna Fyr en følelse av isolasjon og ro, perfekt for de som søker en avslappende atmosfære. Vert for eksklusive arrangementer, inkludert kulinariske opplevelser, er stedet kjent for å tilby gourmetmat i en intim og autentisk setting. Dyna Fyr er mer enn bare en destinasjon; det er et symbol på sjarm, historie og enestående matopplevelser i Oslos skjærgård. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.
Jun 07
07 Jun 2024
Hotell Norge, Lillesand
Hotellets nye direktør Lydia Döhler og hennes ansatte ønsker oss velkommen til Dîner Amical. 
Jun 14
14 Jun 2024
Scandic Hell, Stjørdal
Scandic Hell Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.