Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Jan 24
   
  Onsdag 24. januar kl. 19:00 - L'Ordre Mondial arrangement på To Rom og Kjøkken
 • Jan 26
   
  Det hele starter med en Dîner Amical på Boen Gård i regi av Chef Rôtisseur Charles Tjessem og Sommelier Dagfinn Galdal. Charles Tjessem har en lang merittliste å skryte av. Det hele toppet seg med gullmedalje i forbindelse med Bocuse d´Or 2003 i Lyon. Sommelier Dagfinn Galdal kjenner vi fra Måltid i Kristiansand
 • Feb 06
   
  Bailliage Oslo er glade for å kunne invitere til årets første arrangement på BA 53 som har blitt  medlemsbedrift siden sist. Dette er et L'Ordre Mondial arrangement hvor de flinke bartenderne skal få skinne og vise sine ferdigheter med drinker til en spesialkomponert 4 retters meny. Det blir aperitiff kl. 19.00, og vi setter oss til bords kl. 19.30. Vi håper å se mange mat- og drikkeinteresserte til en leken aften på BA 53.
 • Feb 08
   
  Vi herved fornøyelse av å invitere til årets første arrangement som er Diner Amical på Magasinet Cafè i Sandefjord. Kveldens tema er en forsmak på menyen til vårt jubileum i august hvor Nina og Dag komponerer en meny i Vikingenes ånd.  Se egen invitasjon her !
 • Feb 08
   
  Diner Amical - Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet i Ålesund 8.februar 2018 kl 19:00.
 • Feb 16
   
  Skrei, Skrei, Skrei på Fisketorget Karl Erik Pallesen inviterer på skrei i alle varianter Se invitasjonen her !
 • Feb 28
   
  Balliage de Trøndelag inviterer til Diner Amical på Havfruen. Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet.
 • Mar 07
   
  Vinfest Stavanger. Vi henger oss på med et L'Ordre Mondial-arrangement, der Emil Heimdal inviterer oss til Vinkontoret på Winemakers tasting 8. mars. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Mar 15
   
  Vi måtte utsette Lærlingenes aften fra 2017 for å kunne forberede dette viktige arrangementet. Gaute Birkeli fra styret i Bergen og Ståle Ims fra Radisson Blu Royal vil samarbeide med opplæringskontoret og motivere læringene fra ulike medlemsbedrifter til å gi oss en minneverdig kveld. Invitasjon, med meny og pris, kommer senere.
 • Mar 16
   
  Dette er et Mondial-arrangement på Tangen Vidergående skole hvor vi utfordrer våre matlagingskunster i form av tapas med noe godt å drikke til. Chef Rôtisseur Jacob Spillekom og Vice Conseiller Gastronomique Jan Vollset har ansvaret her. Vi arbeider med å få en Sommelier med på laget. Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !

Pages