Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Dec 28
  Bailliage de Bergen har lang tradisjon for å arrangere juleavslutninger for sine medlemmer. Vi ønsker at dette skal være en hyggelig og avslappende avslutning på et forhåpentligvis vellykket år med mange hyggelige og spennende arrangement. Skuldrene skal senkes i takt med julefreden og tankene rettes mot det nye året og de opplevelsene som venter. Se hele referatet her !
 • Dec 19
  Kjære medlemmer og venner av Chaîne des Rôtisseurs Nok et spennende Chaîne år er lagt bak oss. Det har vært et år fylt av entusiasme, iver og kreativitet fra våre profesjonelle medlemmer som har stilt opp og laget mange flotte arrangementer for oss !
 • Dec 19
  40 års jubileum for Bailliage de Vestfold på Scandic Park Hotel Sandefjord. I løpet av 1977 ble den første avdeling innenfor Bailliage de Norvege opprettet, det var Bailliage Regional de Vestfold. Det første styret besto av Bailli Regional Otto Fredrik Borchgrevink, Vice-Chancelier – Argentier Jens Hole, Vice Conseiller Culinare Arne Gade samt Vice Conseiller Gastronomique Øystein Hofstad. Det ble samtidig arrangert en Diner Amical på Park Hotel Sandefjord.
 • Nov 24
  Dear friends and members of Chaîne des Rôtisseurs Norway, On the weekend of 25 to 27 August 2017, Bailliage de Nordvestlandet had the pleasure of inviting Grand Chapitre to the capital of North Western Norway – the beautiful Art Nouveau town of Ålesund. Se referat fra de ulike arrangementene her !
 • Nov 21
  En stormfull og svært regntung fredagskveld ble til en fest og fryd for både øyne og gane! Torill og Sven Erik Renaa var vertskap denne kvelden i Renaa:Selskap ‐ en trapp ned. Vi hadde såvidt kommet innenfor dørene da vi fikk den fantastiske nyheten om at Re‐Naa ‐ i sterk konkurranse med 5 andre restauranter ‐ er kåret til Årets restaurant i Norge og dermed er Norges representant i finalen for
 • Nov 20
  Når Maître Hôtelier Kjetil Vassdal, F&B sjef Lasse Waagbø, kjøkkensjef Sigve Eliassen, restaurantsjef Hege Marie Hermstad og vinkelner Petter Rusten inviterer til en opplevelse i Nidelvens ånd, så vet vi at vi har noe stort å se frem til. Se referat og bilder her !
 • Nov 15
  Potetkjelleren er en kjeller med lange tradisjoner i Bergen. Selve kjelleren har opprinnelse fra 1400 tallet, lenge før poteten kom til Europa. Den ble opprinnelig brukt til husdyrhold og etter hvert til oppbevaring av poteter. Restauranten har tatt i bruk både de gamle, fredede kjellerrommene og bygningen som er bygget over jorden, der kjøkkenet er installert. Nye eiere har drevet restauranten de siste 1,5 årene og har fått
 • Nov 11
  Bailliage d’Oslo takker Grand Hotel Oslo for et meget flott gjennomført og vellykket Grand Dîner! Vi fikk en utrolig velsmakende 5 retters meny som var delikat anrettet med deilige og passende viner til maten. Det var utsøkt atmosfære i ærverdige Rococo og vi fikk utmerket service. Vi kommer gjerne tilbake! Vi takker også alle medlemmene og gjestene som bidro til å gjøre kvelden uforglemmelig.
 • Nov 11
  Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å invitere til årets torskemiddag på restaurant Sjøhuset i Kristiansand. Bailli Régional Jørgen Aall Flood hadde gleden av å ønske 57 deltakere velkommen. Han benyttet også anledningen til å informere om bruken av medlemskortet, programmet for 2018, og sist men ikke minst hylle lærlingene som vant Sølandsmesterskapet. Servitørlærlingen kom fra Kilden Kulur og Konserthus, men kokkelaget kom fra Restaurant Sjøhuset og Bønder i Byen.
 • Nov 09
  Dette hadde vi gledet oss til lenge, og Vinkontoret og Egget innfridde for de ca 30 Chainemedlemmene og gjestene som deltok denne regnfulle høstkvelden! Vinkontoret er vinkelnerne Emil Heimdal og Christoffer Ingebretsens nye vinbar i Stavanger. Her serveres alt fra gamle klassikere til innovative nye vintyper – og det var det siste vi fikk prøve oss på.

Pages