HOVEDSTYRE

ThoreLite1

Thore Sande
Bailli Délégué, 
tlf: 90 91 86 06 
thore@chaine.no

 

Thore har hele 45  års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sherathon Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører. 

     

Rolf M. Brænd
Argentier National
tlf: 90 96 75 73
rolf@chaine.no

Rolf er økonom med bred erfaring fra hotell- og restaurantnæringen. Han var Viseadministrerende Direktør ved Grand Hotel Oslo og har vært partner i rådgivningselskapet for reiselivet Horwath HTL. Han har over to tiårs fartstid i Chaine des Rotisseurs. Var leder av Chaine i Norge, Bailli Délégué, og fortsetter som økonomi- og IKT-ansvarlig, Argentier National. Guttedrømmen var å bli kokk, og med unntak av "Mors kjøttkaker" står kamskjell, rype og selvplukkede multer fra Rendalen på favorittmatlista.

 

 

   
           

TarjeHellebust

Tarje Hellebust
Conseiller Culinaire
National
tlf: 22 05 80 00
tarje.hellebust@carlsonrezidor.com

Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt jorden som vinkelner om bord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det essensen av eksistensen!

ErlingRiisnæs

Erling Riisnæs
Charge de Presse National
tlf.: 91 32 37 11
erling@imi.no

Erling har drevet egen mediebedrift siden 1971, og jobber med både bokprosjekter, tidsskrifter og internettbasert databaseteknologi. Hans tekniske egenskaper og iherdige innsats har Chaine god nytte av. Interessen for mat og vin har alltid ligget latent, men først i voksen alder startet han å dyrke interessen for fullt. Samværet med gode venner i Chaine anser Erling vel så viktig som selve mat- og drikkeopplevelsene.   

Bjarte Gjerde

Bjarte Gjerde
Charge de Missions
tlf: 41 64 63 36
bjagjerd@online.no

Bjarte er en av Norges mest respekterte hotellveteraner med over 30-års ledererfaring ved store fullservicehotell. Mest kjent er han for fotavtrykket han etterlot seg på Rica Nidelven Hotel gjennom 14 år. Her sto han i førersetet for å skape Norges beste frokostkonsept, og bidro i stor grad til å forme mange av dagens unge ledere i bransjen. Bjarte har nå det ærefulle oppdraget å gjøre Britannia Hotel til landets ledende kvalitetshotell. Hans uslåelige evne til å skape prestasjonskultur er noe Chaine des Rotisseurs nyter godt av.

Arne Trengereid
Cahcelier National
tlf: 901 76 000
arne.trengereid1@gmail.com

 

Christian Wiig

Christian Wiig
Echanson National
Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs
tlf: 73 87 43 05
cw@christianwiig.no

Christian er forsvarsadvokat i Trondheim. Han har vært medlem av Chaîne des Rôtisseurs
i 30 år.Han var norsk  styreleder i Bocuse d' Or i 5 år. Christian var fransk konsul i Trondheim
fra 1981 til 2015 og var medlem av Trondheim bystyre ( for høyre ) fra 1995 til 2007. Christian er Echanson National, dvs.
drikke-ansvarlig i Chaîne des Rôtisseurs, spesielt i l ' Ordre Mondial .

 

SteinarGiske

Steinar Giske
Charge de Mission
ACCR-ambassadør
tlf.: 91 75 68 10
steinar@giske.com