Conseil Régional

 

Bailli Regional
Helle C. Amundsen
Tlf.: 93 09 84 08
helle@chaine.no

Helle har fagbrev som servitør, har gått hotellfagskole i Sveits, og toppet utdanningen med en Master of Science in Luxury Goods and Services fra Monaco. Hun jobber til daglig som kvalitetsrådgiver for hoteller og restauranter i Quality Improvement. I tillegg til at hun nylig har startet opp FAB Adventures som tilbyr mat & drikkeopplevelser i form av reiser for profesjonelle i Horeca, og som er offisiell samarbeidspartner med Bocuse D’Or Norge. For Bailliage Oslo har hun som mål å skape økt verdi til medlemsbedriftene, og tilby Oslomedlemmene spennende, hyggelige og lærerike mat- og drikkeopplevelser.  

 

 

     

Vice-Argentier
Geir Tveit
Tlf.: 92 25 46 30
geir@loaders.no

 

 

 

 

 

Vice-Charge de Presse
Helge Qvigstad
Tlf.: 913 55 855
helge@qvigstad.no

Helge er utdannet ved det juridiske fakultet i Oslo, hvoretter han hadde ledende stillinger i forskjellige bransjeforeninger bl.a.  direktør i Norsk Hotell- og Restaurantforbund.  Siden har han vært ledelsen i internasjonale organisasjoner bl.a. Alcatel og Telenor. Han arbeidet noen år i NRK i Nitimen og Reiseradioen.  Han har også vært skribent i «Alt om Mat» og startet på 80 tallet «Oslo Gourmet Club».  I sin pensjonstilværelse bor han nå på sin gård i Värmland. Han har vært medlem i Chaîne des Rôtisseurs siden 2002, og har sittet i Oslo styret siden 2015 som Vice-Chargé de Presse.

 

 

 

 

Vice-Charge de Mission
Asbjørn Tysland
Tlf.: 92 40 61 13
asbjorn@tyslandeiendom.no

Asbjørn er en bransjemann, utdannet kokk med erfaring fra HORECA markedet. Han har arbeidet for Marriott International, Scandic og Nordic Choice Hotels. I dag utvikler, bygger og selger han egne hyttemodeller i Trysil. Asbjørn ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs 2012, og har sittet som Vice-Charge de Missions siden 2013

 

Vice-Chancelier
Idunn Myklebust
Tlf.: 45 20 62 90
administrasjonssjef@bristol.no

 

Idunn har Bachelor i hotelladministrasjon og turisme fra Glion Institute of Higher Education, og ett-årig post-graduate fellowship fra The Culinary Institute of America i NY. Hun har bred arbeidsbakgrunn fra hotell, restaurant, eiendom og administrasjon gjennom ca. 22 år. Idunn har arbeidet som administrasjonssjef ved Hotel Bristol i Oslo siden 2012. Hun ble medlem av Chaîne des Rôtisseurs i 2001, er Vice-Charge Chancelier og har sittet i Oslo styret siden 2015.

 

 

 

 

 

Vice-Echanson
Rolf E. Wenstad
Tlf.: 417 80 739
rolf@selskaper.no

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016, ble tatt opp i Trondheim, og har gått inn i styret som Vice-Echanson i 2017.

 

 

 

Vice-Conseiller Culinare
Torbjørn Marthinussen
Tlf.: 9706 16 84
torbjorn.marthinussen@radissonblu.com
 

Torbjørn tilhører Rezidor systemet hvor han har vært en del av Radisson Blu og Park Inn hotellene de siste 11 årene i ulike lederstillinger. I dag er han Administrerende Direktør ved Radisson Blu Park Hotel på Fornebu. Før dette har han studert ved Les Roches Hotel Management School og Cornell University. Han har også utenlandserfaring fra både Kina, Karibia og Wales. Han har vært medlem i Chaîne des Rôtisseurs siden 2009, og har vært styremedlem i Bailliage Oslo siden 2012 med et lite opphold, og er nå Vice-Conseiller Culinare.