Referater

11. november

Årets siste arrangement  -Grand Diner -  ble avholdt i Konserthusets VIP-sal  fredag 11. november. Bordene var nydelig dekket til fest, og gjestene hadde flott utsikt over innseilingen til Stavanger.

Vi ble mottatt av restaurantsjef Christoffer Ingebretsen, som serverte oss en  fruktig og særdeles velsmakende cava som aperitif.

Caroline Øverland som vant Jeunes Chefs  og representerte Norge i  Durban, Sør-Afrika i 2014 jobber her som sous-chef og ble presentert for medlemmene.

Se referat og bilder her !

23. september

Referat fra Bailliage de Rogalands Dinér Amical på Renaa

Høstens Dinér Amical ble en flott aften med over 30 deltakere hos Renaa , med Svein Erik på kjøkkenet og Torill med en sikker og sjarmerende hånd over servering og koordinering.

Vi ble servert en 4-retters meny.  Den første retten var den (i aviser og TV) mye omtalte tunfisken som ble fanget utenfor norskekysten tidligere samme uke.  Flott, marmorert tunfisk servert som  en frisk og elegant sashimi  med vinaigrette.  Nydelig presentert og smakfull

Se referat og bilder her !

27. mai

Vi valgte en litt annen ramme for siste middag før sommeren – en Pop-Up Surprise dinner! Det var veldig kjekt at så mange både medlemmer og gjester hadde lyst til å bli med denne kvelden. Vi startet arrangementet med aperitif på ØST bar/pub, der Helge Hafstad orienterte litt om stedet og introduserte oss til tre spesielle ølsorter som vi etter hvert fikk i glassene! i etter hvert fikk i glassene som aperitif.

Se referat og bilder !

4. mars

Årets Lærlingemiddag ble avholdt i Charles & De sine flotte festlokaler på Sandnes. Kokke- og servitørlærlinger fra 10 bedrifter i vår region hadde jobbet hardt i flere uker for å gjøre denne kvelden til en minnerik matopplevelse for oss. Det ble en fantastisk kveld ! Lærlingene holder et meget høyt faglig nivå. Sjelden har vi fått så velsmakende og riktig tilberedt mat og opplevd så stilsikker og kontrollert servering på en Lærlingemiddag som vi gjorde denne kvelden. Det lover meget godt for kokkekunsten i vår region !

Vi gleder oss til å møte disse flotte kokke- og servitørlærlngene igjen i byens og verdens gourmetrestauranter om noen år.

Se eget referat !