Conseil Régional
BjarteAskeland

Bailli Régional 
Bjarte Askeland 
Tlf: +47 410 28 000 
epost: bas@bbb.no

 

Bjarte Askeland arbeider som anestesilege i Helse Bergen. Han har stor tro på den helsemessige fordelen av et godt kosthold. I sin fritid pleier han en glødende interesse for gastronomi gjennom hyppige besøk på gode restauranter og engasjement i restauranten Potetkjelleren i Bergen og vingården Domaine de Calet i Frankrike. Han har vært Bailli Regional i Bergen siden 2006 og har som mål å spre kunnskapen om og gleden ved det gode måltid i samfunnet.

Vice Chancelier Argentier 
Gaute Birkeli
Tlf.: +47 901 70 000
gaute@bryggeloftet.no

Gaute Birkeli var Bailli Regional i Stavanger fram til han flyttet tilbake til Bergen og fikk styreverv her. Han er utdannet kokk og hoteliér med lang og variert erfaring fra hotell- og restaurantbransjen,  hovedsakelig i Radisson Blu-kjeden, blant annet som F&B manager i Bergen, hotelldirektør i Reykjavik og i Stavanger. Han driver nå Bryggeloftet og Stuene AS, til stor glede for den bergenske befolkning.

Erling

Vice Conseiller Culinaire
Erling Faksvåg
Tlf: +47 92 49 79 96 (mob), 
epost : efaks@online.no 

 
Trond_Chaine

Vice Conseiller Gastronomique
Trond Størdal
Tlf: +47 952 92 992
epost: trondstordal@hotmail.com

 

Vice Charge de Presse 
Per Paulsen
Tlf.: 928 85 505
per.paulsen@scandichotels.com

 
Ole Vidar Haga

Vice Echanson
Ole Vidar Haga
Tlf: +47 917 15 520 (mob)
epost: ole-vi@online.no

 
Jan Næss

Vice-Chargé de Missions
Jan Næss
Tlf: +47 55 54 30 00 (arb.)
 +47 980 76 642 (mob)
epost: jan@ccbergen.no