Conseil Régional

 

Bailli Regional
Are Prytz Berset
Tlf. 92 84 53 04

are.berset@gmail.com

 

 

Are er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Are sin yrkesbakgrunn er konsernsjef, hotelldirektør, senior rådgiver og forvaltning av eiendom. Interessen og lidenskapen for mat og vin har utviklet seg opp gjennom årene. Som ivrig fisker og jeger står fasinasjonen fra fangst og høsting til matfat sentralt. Are har vært medlem i Chaine siden 2010 og de siste årene vært representert i conseil régional  bailliage de Nordvestlandet.

 

 

Vice-Chancelier Argentier
Vidar Mittet
Tlf. kontor: 70 17 53 00
Mobil: 95 83 56 77
vidar@mittet.as

 

 

Anne Beate

 

Vice-Conseiller Gastronomique
Anne Beate Giske
Tlf. privat: 70 12 02 30
Mobil: 91 75 68 20
 

 

 

Vice-Conseiller Culinaire
Aina Aalen Bjerkvik
Mobil: 95876776
aina.bjerkvik@radissonblu.com

 

Aina er utdannet Adjunkt fra Universitet i Bergen med fagkombinasjon av språk og samfunnsfag. Hun har stort sett jobbet i Reiselivsbransjen hele sitt yrkesliv, blant annet som flyvertinne i SAS på Interkontinentale ruter og videre inn i hotellbransjen. I dag fungerer hun som Hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel Ålesund, hvor hun startet januar 2017. Det er fra sin bakgrunn som leder i hotell hvor engasjementet rundt menyer og storproduksjon av mat er påkrevd at interessen for mat og vin har utviklet seg. Aina ble valgt inn i styret i Baillage de Nordvestlandet i mai 2017.

 

Vice-Charge de Presse
Åse Britt Storhaug von Rappe
Mobil: 90 77 11 57
ase-britt@snohettaregnskap.no
 

 

Åse er utdannet innen økonomi, administrasjon og it. Hun startet kafeen Fem Fruer på Lesja og Bjorli. Har drevet butikk, og jobbet både innen det offentlige og private. Jobber nå som regnskapsfører. Er opptatt av å lage og smake god mat og drikke, gjerne kortreist norsk mat. Og å ta vare på våre mattradisjoner. Åse har vært medlem i Chaine siden 2013.

Tytreberg Vice-Charge de Missions
Torill Ytreberg
Tlf. privat: 922 39 175
torill.ytreberg@nho.no
 

Torill er regiondirektør for NHO Møre og Romsdal og ble ansatt i 2003. Før NHO jobbet hun i Scandic Hotels som direktør for Scandic Hotel Ålesund i 10 år. Hun har også vært salgssjef for personmarkedet i Sunnmørsbanken AS og avdelingsleder i Bennett Reisebureau AS. Åse er glad i god mat og god vin, og på sine reiser i Europa og Østen opplever hun stadig nye smaksopplevelser både når det gjelder mat og vin.