Norwegian English French
ArrangementerAvviklede arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Feb 16
   
  Skrei, Skrei, Skrei på Fisketorget Karl Erik Pallesen inviterer på skrei i alle varianter Se invitasjonen her !
 • Feb 08
   
  Vi herved fornøyelse av å invitere til årets første arrangement som er Diner Amical på Magasinet Cafè i Sandefjord. Kveldens tema er en forsmak på menyen til vårt jubileum i august hvor Nina og Dag komponerer en meny i Vikingenes ånd.  Se egen invitasjon her !
 • Feb 08
   
  Diner Amical - Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet i Ålesund 8.februar 2018 kl 19:00.
 • Feb 06
   
  Bailliage Oslo er glade for å kunne invitere til årets første arrangement på BA 53 som har blitt  medlemsbedrift siden sist. Dette er et L'Ordre Mondial arrangement hvor de flinke bartenderne skal få skinne og vise sine ferdigheter med drinker til en spesialkomponert 4 retters meny. Det blir aperitiff kl. 19.00, og vi setter oss til bords kl. 19.30. Vi håper å se mange mat- og drikkeinteresserte til en leken aften på BA 53.
 • Jan 26
   
  Det hele starter med en Dîner Amical på Boen Gård i regi av Chef Rôtisseur Charles Tjessem og Sommelier Dagfinn Galdal. Charles Tjessem har en lang merittliste å skryte av. Det hele toppet seg med gullmedalje i forbindelse med Bocuse d´Or 2003 i Lyon. Sommelier Dagfinn Galdal kjenner vi fra Måltid i Kristiansand
 • Jan 24
   
  Onsdag 24. januar kl. 19:00 - L'Ordre Mondial arrangement på To Rom og Kjøkken
 • Jan 20
   
  Styret i Bailliage de Bergen har gleden av å invitere til årets første Diner Amical på Hallingstuene på Geilo. Frode Aga og hans eminente team har lovet å gi oss en storslagen opplevelse. Vi reiser med tog fra Bergen lørdag 20. januar kl. 11.59, innkvarteres på Dr. Holms Hotel og nyter en flott middag på Hallingstuene, før vi returnerer til hotellet og nyter en Nightcap og en god natts søvn. Retur til Bergen søndag formiddag.
 • Dec 19
   
  Tradisjonen tro arrangerer vi vårt julearrangement i desember. Bryggeloftet har svært lange tradisjoner og serverer alltid meget god lutefisk. Bergenserne går mann av huse når denne råvaren kommer på menyen og bestiller bord, år i forveien. Det er derfor nesten umulig å få plass. Vi er heldige å ha daglig leder Gaute Birkeli i vårt styre og han har satt av 30 plasser til oss denne kvelden. Dere kan glede dere!
 • Nov 30
   
  Det nærmer seg jul, og i år har vi gleden av å inviterer til årets lutefiskaften på Sjøbua. Der vil vi få servert lutefisk 2 ganger med godt tilbehør, god drikke og selvfølgelig etterfulgt av dessert og kaffe ! Se egen invitasjon her !
 • Nov 24
   
  24. november - Grand Dinêr på Scandic Park Hotell - Bailliage Régional de Vestfold 40 år ! Vi har herved fornøyelsen av å kunne invitere til Grand Diner på Scandic Park Hotel i Sandefjord i forbindelse med markeringen av Bailliage Regional de Vestfold sitt 40 års jubileum. Det var her det startet i 1977.

Pages