Chaîne des Rôtisseurs gratulerer

To Rom og Kjøkken i Trondheim mottok på lørdag Årets Lærebedrift 2017. Prisen tildeles en bedrift for veldokumentert og gjennomført kvalitetssikring av opplæring i kokkefaget.

Juryens begrunnelse for utdelingen: To Rom og Kjøkken er i særklasse en lærebedrift som ivaretar hele lærlingen, fra faglig basiskunnskap, teknikker og tidsriktige impulser til de holdningene og verdigrunnlaget vi ønsker at framtidens kokkeutøvere skal oppvise. Det er en ære å få tildele utmerkelsen som Årets Lærebedrift til en verdig vinner.

KOKKER OG SERVITØRER
utdannet i Norge er etterspurt, og bransjen bidrar sterkt til at de unge får god opplæring, oppfølging og muligheter til å utvikle seg, både gjennom faglig påfyll og oppfølging, og tilrettelegging av konkurranser.

Den gjeve prisen som Årets Lærebedrift 2017 ble lørdag tildelt restaurant To Rom og Kjøkken i Trondheim, med Roar Hildonen og hans team. Rekrutteringsansvarlig Petter Markussen i Norges Kokkemesteres Landsforening sto for overrekkelsen av den høyt hengende bransjeanerkjennelsen.

Roar takket for prisen, på vegne av seg selv og sine kolleger: «Stor stas for alle oss som jobber hver dag for å få fram nye dyktig unge kokker og servitører, og hjelper dem å få oppfylt sin drøm om et fagbrev. På To Rom og Kjøkken har vi utdannet 34 kokker og servitører i løpet av de 12 årene vi har holdt på. Det har vært utrolig givende og en stor glede å se hvor dyktige disse ungdommene har blitt, og så glade alle blir når de får sitt fagbrev i hånden og kan gå videre i en bransje der man aldri blir helt utlært. Vi har slett ikke tenkt å stoppe her. Vi gir gass og fortsetter det utrettelige arbeidet for våre flotte fag.» 

Chaîne des Rôtisseurs gratulerer !