Planlagte arrangementer

 

PLANLAGTE ARRANGEMENTER I 2019

 

Uke 46 – Diner Amical på Opus XVI

Alexander og Britt Marie Grieg er eiere av Bergens nye luksushotell, Opus XVI. De er etterkommere av Edvard Grieg, Norges mest anerkjente komponist. Dette ønsker de å markere gjennom en meny inspirert av ham og vi er glade for å kunne annonsere en meget spennende og velsmakende meny i november 2019. Nærmere informasjon om tidspunkt, meny og pris kommer snart.

Onsdag 18. desember – årets tradisjonelle julearrangement – Lutefisk på Bryggeloftet

Julearrangementet 2017 ble raskt fulltegnet og var en stor suksess. Vi besluttet derfor å gjenta suksessen i 2018 og opplevde den samme store interessen blant våre medlemmer. Det er åpenbart at Bryggeloftet og lutefisken nyter stor anseelse og styret ser ingen annen mulighet enn å gjenta suksessen nok en gang. Vi er derfor glade for å kunne annonsere nok en festaften på Bryggen i 2019. Menyen er allerede satt og prisen blir konkurransedyktig. Hjertelig velkommen.

 

Teaser: Mat- og vintur 2020 – Nord-India – tentativt tidspunkt – 17. til 26. januar 2020

For dem som liker å planlegge et stykke fram i tid kan vi røpe at Bailliage de Bergen arbeider med en gastronomisk reise til Nord-India i 2020. Vårt medlem, kokk og hotellmann, Ajit Singh Ahluwalia og hans kone Jaspreet har svært gode kontakter i denne delen av India og har lovet oss en fantastisk reise med utgangspunkt i New Dehli, med opphold på fantastiske hotell, mat på luksusrestauranter og besøk på minst ett av verdens underverk, Taj Mahal. Nærmere opplysninger kommer, følg med!

 

Påmeldinger og spørsmål til Bailli Regional Bjarte Askeland
     Vilhelm Bjerknes´ vei 46, 5081 Bergen
     epost: bas@bbb.no
     Telefon +47 410 28 00

 

Vennlig hilsen

Bjarte Askeland
Bailli Regional