Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer 2018:

11. – 13. mai – Tur til Jerez og Bodegas Rey Fernando De Castilla

NB! Arrangementet er utsatt til høsten !

Vårt medlem Øystein Wiig Rambøl har tidligere arrangert meget vellykkede turer til Solkysten i Spania. Vi vil derfor alltid besøke ham og spise i hans Bistro O Sole Mio. Bailliage de Bergen og Øystein har nå inngått et strategisk samarbeid og vi planlegger en norsk-internasjonal broderforening som en del av Bailliage de Bergen i Andalucia. De mange norske beboerne i området er svært mat- og vininteresserte og ønsker Chaîne de Rôtisseurs velkommen. Denne gangen planlegger vi en reise til Jerez  for å besøke vårt medlem Jan Pettersen og hans berømte Bodegas Rey Fernando De Castilla. Det offisielle programmet går fra fredag til søndag, med Grand Diner på lørdag og vi håper på mange nye medlemmer, besøk fra landsstyret i Norge og fra Bailli Délégué i Spania, Rosa Román. De som ønsker det er velkommen til å planlegge ankomst onsdag 9. mai, dagen før Kristi Himmelfartsdag. Flybilletter bestilles individuelt. Invitasjon med program og priser kommer senere.

 

28. mai – 1. Juni – Mat og vintur til Lisboa

NB! Dette arrangementet er fulltegnet !

Vi har lange tradisjoner for mat- og vinturer i Bailliage de Bergen. I jubileumsåret planlegger vi en reise til Portugl og Lisboa, med besøk hos produsenten av Perequita, José Maria da Fonseca som et av høydepunktene. Dette blir en flott tur som allerede har høy påmelding.

Se teaser for turen her !

 

17. til 19. august

Velkommen til Bailliage de Norvège 50-års jubileum

Grand Chapitre blir det neste arrangementet. Denne gangen er det lagt til Sandefjord og vi skal feire oss selv med et 50-års jubileum. Komitéene er godt i gang, og vi er lovet en storstilt opplevelse. Det var her det hele startet i Norge. Invitasjon til Grand Chapitre vil bli sendt ut av Bailliage de Vestfold.

NB!! Vi har noen medlemmer som ikke har fått sitt kjede. Her har dere muligheten til å bli intronisert.

Se hovedfanen "Grand Chapitre" for påmelding og flere opplysninger !

 

 

28. september – Grand Diner på Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge hadde en sentral plass når Baillage de Bergen ble stiftet. Kjøkkensjef Gunter Erlbeck var med helt fra starten og direktørene på dette hotellet har alltid vært sentrale i styret i vår Baillage. Når Scandic nå har overtatt denne juvelen blant hoteller i Bergen og lover å arrangere en fantastisk Grand Diner i et nyoppusset hotell, er vi sikre på at alle forventinger vil innfris. Vi gleder oss. Invitasjon med meny og pris kommer senere.

 

1. – 4. November – VM i ost i Bergen

I november arrangeres verdensmesterskapet i ost i Bergen. Norge har meget gode plasseringer, Kraftkar ble beste ost i verden i fjor og vi har håp om nye æresbevisninger når dette mesterskapet avholdes i vår hjemby. Vi skal arrangere en middag til ostens ære og kommer tilbake til tidspunkt og invitasjon med meny og pris.

 

19. desember – Jul på Bryggeloftet revisited

Julearrangementet i 2017 ble fulltegnet på kort tid og ble en stor suksess.  Spennende forretter, tradisjonell, men perfekt lutefisk og morsomme desserter, kombinert med klassisk øl og akevitt, viste seg å være en sikker vinner som vi ønsker å gjenta i 2018. Invitasjon med pris kommer senere.

 

Påmeldinger og spørsmål til Bailli Regional Bjarte Askeland
     Vilhelm Bjerknes´ vei 46, 5081 Bergen
     epost: bas@bbb.no
     Telefon +47 410 28 00

 

Vennlig hilsen

Bjarte Askeland
Bailli Regional