Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer 2018:

19. desember – Diner Amical - Lutefiskaften - Bryggeloftet og Stuene

Julearrangementet i 2017 ble fulltegnet på kort tid og ble en stor suksess.  Spennende forretter, tradisjonell, men perfekt lutefisk og morsomme desserter, kombinert med klassisk øl og akevitt, viste seg å være en sikker vinner som vi ønsker å gjenta i 2018.

Invitasjon med pris kommer senere.

 

PLANLAGTE ARRANGEMENTER I 2019

 

Torsdag 24. januar 2019 – Diner Amical – Popolo Osteria & Bar – Scandic Flesland Airport

Gullhotellet, Scandic Flesland Airport, har fått mye skryt for sine miljøvennlige og energisparende løsninger og har blitt en svært populær destinasjon for alle som arrangerer større konferanser i Bergen. Hotellrestauranten, «Popolo Osteria & Bar», er inspirert av Piazza del Popolo, folkets plass i Roma og fungerer som møteplass for hotellgjester og besøkende. Hotellets direktør, Birte Hevrøy, er stolt over å kunne invitere til en italiensk Diner Amical som første arrangement i 2019. Meny og pris kommer snart.

Uke 8 – onsdag 20. eller torsdag 21. februar – Diner Amical – Cornelius Sjømatrestaurant

Alf Road Sætre, skjellmannen, er et ikon i det bergenske restaurantliv og sammen med sin partner, Odd Einar Tufteland, har han utviklet Cornelius Sjømatrestaurant en til å bli en av de mest populære på Vestlandet. Med skalldyrsforedrag, selvhøstede råvarer fra havet og meteorologiske menyer, er de som regel fullbooket. I slutten av februar er krabbene på sitt beste og vi ønskes velkommen til en storartet krabbeaften vi kan anbefale på det varmeste. Endelig bekreftelse av dato, meny og pris, kommer snart.

Lørdag 13. april – World Chaîne Day – Geilo

World Chaîne Day er en internasjonal markering av Chaîne des Rôtisseurs for almennheten, en måte å promotere vår organisasjon og de enkelte medlemsrestaurantene overfor mat- og vininteresserte, potensielle medlemmer. Palmelørdag 2019 blir denne dagen markert i hele verden og Bailliage de Bergen har besluttet å framheve våre to medlemsrestauranter på Geilo, Bardøla Høyfjellshotell og Restaurant Hallingstuene. Denne dagen vil vi oppfordre våre fastboende og tilreisende medlemmer om å besøke de to spisestedene, ta med sine venner og lære dem mer om vår organisasjon. Mer informasjon kommer.

Fredag 10. mai – Grand Diner – 26 North, Radisson Blu Royal, Bryggen

Årets Grand Diner arrangeres i år på 26 North Restaurant & Social Club. Restauranten fokuserer på smakene fra de norske fjorder, gårder & skoger, med nøye utvalgte ingredienser fra de nordiske landene. Denne kvelden har Nina Askvik, Alexander Mackenzie og deres team lovet oss en storslagen Grand Diner. Nærmere informasjon om meny og pris kommer snart.

 

Sommerarrangement – Uke 27 eller 28

Oppildnet av en fantastisk sommer i 2018 ønsker vi å avholde et sommerarrangement i 2019 for de som er i Bergen i juli. Tentativt tidspunkt er første del av fellesferien og vi kommer tilbake med nærmere opplysninger når vi har orientert oss om de mulighetene som finnes.

 

23. - 25. august

Welcome to the Grand Chapitre 23rd - 25th August 2019 in Stavanger. Your host, Bailliage de Rogaland, will create an unforgettable weekend in the oil capital of Norway, surrounded by fjords, mountains and farmland.

Don't miss this opportunity ! Reserve the weekend to participate in a wonderful Grand Chapitre in Stavanger.

Du finner programmet ved å følge linken: https://chaine.no/program

 

 

 

Uke 37 – mandag 9. eller tirsdag 10. september - Diner Amical – Villa Blanca

Villa Blanca er en italiensk restaurant med fokus på smakfulle småretter, matglede og behagelig atmosfære. Den nyter stor popularitet i det bergenske publikum og lover å gi oss en flott mat- og vinopplevelse. Nærmere informasjon om tidspunkt, meny og pris kommer snart.

 

Uke 42 – torsdag 17. til søndag 20. oktober – Mat- og Vintur til Syd-Frankrike

Det er aldri feil å besøke Syd-Frankrike. Vi har gode minner fra Provence og Rhone og ser fram til en deilig sensommertur til denne fantastiske regionen. Ole-Vidar Haga er vår kjentmann og kan love vinsmakinger og besøk på flere vingårder, inkludert vår egen Domaine de Calet, flotte måltider på stjernerestauranter og storslagne naturopplevelser. Nærmere informasjon om reise, program og priser kommer snart.

Uke 46 eller 47 – Diner Amical på Opus XVI

Alexander og Britt Marie Grieg er eiere av Bergens nye luksushotell, Opus XVI. De er etterkommere av Edvard Grieg, Norges mest anerkjente komponist. Dette ønsker de å markere gjennom en meny inspirert av ham og vi er glade for å kunne annonsere en meget spennende og velsmakende meny i november 2019. Nærmere informasjon om tidspunkt, meny og pris kommer snart.

Onsdag 18. desember – årets tradisjonelle julearrangement – Lutefisk på Bryggeloftet

Julearrangementet 2017 ble raskt fulltegnet og var en stor suksess. Vi besluttet derfor å gjenta suksessen i 2018 og opplevde den samme store interessen blant våre medlemmer. Det er åpenbart at Bryggeloftet og lutefisken nyter stor anseelse og styret ser ingen annen mulighet enn å gjenta suksessen nok en gang. Vi er derfor glade for å kunne annonsere nok en festaften på Bryggen i 2019. Menyen er allerede satt og prisen blir konkurransedyktig. Hjertelig velkommen.

 

Teaser: Mat- og vintur 2020 – Nord-India – tentativt tidspunkt – 17. til 26. januar 2020

For dem som liker å planlegge et stykke fram i tid kan vi røpe at Bailliage de Bergen arbeider med en gastronomisk reise til Nord-India i 2020. Vårt medlem, kokk og hotellmann, Ajit Singh Ahluwalia og hans kone Jaspreet har svært gode kontakter i denne delen av India og har lovet oss en fantastisk reise med utgangspunkt i New Dehli, med opphold på fantastiske hotell, mat på luksusrestauranter og besøk på minst ett av verdens underverk, Taj Mahal. Nærmere opplysninger kommer, følg med!

 

Påmeldinger og spørsmål til Bailli Regional Bjarte Askeland
     Vilhelm Bjerknes´ vei 46, 5081 Bergen
     epost: bas@bbb.no
     Telefon +47 410 28 00

 

Vennlig hilsen

Bjarte Askeland
Bailli Regional