Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial og Dîner Amical på Oppdal

Fredag 3. april:

L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00.
Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde. 

Lørdag 4. april:

Diner Amical på Hotel Skifer, Oppdal.
Vice-Chargé de Missions Arve Tokle, Restaurantsjef Nina Eithun og Kjøkkensjef Meho Brdak inviterer til Diner Amical.

Oppdatering:

OPPDAL-HELG 3. og 4. april 

FLYTTES TIL 26-28 MARS 2021

På grunn av Korona og restriksjoner fra Helsemyndighetene ser vi at det blir vanskelig å gjennomføre Oppdal-helgen i april. Vi har derfor tatt en beslutning om å flytte hele arrangementet til 26-28 mars 2021. Vi lar bare programmet stå som før, og så kan det selvsagt blir noen justeringer ifht heis og annet opplegg, men det får vi ta når det nærmer seg.

Jeg flytter bare alle påmeldinger til nye datoer, og dersom du IKKE har anledning til å delta i Pinsehelga, er det bare å si fra. Dersom du IKKE HAR BETALT ennå er det bare for meg å slette påmeldingen, og dersom du HAR BETALT, får du selvfølgelig igjen pengene. Trenger da et kontonummer. 

 

NB - husk å endre din hotellrom-bestilling! 

Informasjon og påmelding her.