PROGRAM

 

Fredag 17. august

Generalforsamling på Scandic Park Hotel kl. 16:30

Medlemmer ønskes velkommen til Generalforsamling i Chaîne des Rôttiseurs på Scandic Park Hotel

 

"Get together" på Restaurant Magasinet på Framnæs kl. 19.00

undefined

En kveld i vikingenes ånd og regi, både når det gjelder mat og drikke. Vi ønskes velkommen på Scandic Park Hotel kl. 19.00 og får deler av vikingenes historie servert før avreise til Magasinet. Her vil Nina og Vice-Consellier Culinare Dag Lindsholm lage mat og fortelle om mattradisjoner, vikingtidens metoder for dette og selvfølgelig med god drikke til. Vikingene var flinke til å utnytte alle de spiselige tingene de kunne få tak i og til å tilberede maten på forskjellige måter. Av råvarer som ble mye brukt i vårt område var hval, fisk, høns, elg og svin, for å nevne noe. Fra de mange toktene fikk man etter hvert mye spennende krydder. Av grønnsaker kan nevnes ramsløk, grønnkål, neper, kål og bønner. Vi koser oss utover kvelden, før busser tar oss tilbake til hotellet.

undefined

Antrekk: pent m/kjede
     Pris for medlemer kr. 1450,- Pris for gjester kr. 1550,- 

 

 

Lørdag 18. august

Lunsj "Anno 1968 - 2018" på Scandic Park Hotel, Sandefjord kl. 12.30

​​​​​​​Her får vi glenden av å følge utviklingen av norsk gastronomi fra slutten av 1960-tallet og frem til idag. Ikke minst spennende siden den første Grand Dîner i regi av Bailliage de Norvège ble arrangert her på Park Hotel. Edgar Ludl var en av de sentrale kokkene som var med å lage maten for 50 år siden på Park Hotel. Edgar Ludl har et langt rulleblad som kokk, Han ble først kjøkkensjef på Park Hotel, siden har han vært med i Kokke-OL, der han tok første plass i 1972. Han har deltatt flere ganger senere. Han har også vært lagleder for det norske kokke-landslaget. I 1980 ble han kåret til "Årets kjøkkensjef" og i 1982 åpnet han Restauranten Ludls Gourmet i Sandefjord. Han har skrevet flere matbøker. Jubileumsmenyen er komponert av Edgar Ludl sammen med flere av kokkene som var med for 50 år siden.

Antrekk: pent m/kjede 
     Pris for medlemer kr. 945,- Pris for gjester kr. 1045,-

 

Intronisasjon på Scandic Park Hotel, Sandefjord kl. 17.00

Antrekk: smoking m/kjede
      Pris for medlemer kr. 150,- Pris for gjester kr. 150,-

 

Grand Dîner på Scandic Park Hotel, Sandefjord kl. 19.00

undefined                   

Det er duket for en storslått Grand Diner i den fantastiske bankettsalen på Scandic Park Hotel hvor også den første Grand Dîner i Norge ble arrangert høsten 1969 Scandic Park Hotel har helt siden starten i 1959, vært preget av det gode vertskap. Hotellet som er bygget av skipsreder Anders Jahre har bestandig satt mat og drikke i høysetet. Hotellet ble tidlig kjent for å ha god mat på alle fat, og hadde stadig besøk av gjestekokker fra kjente restauranter i Europa.Dagens kjøkken ligger på et høyt nivå, og er i banketteavdelingen vant til å takle et høyt antall gjester. Hotellet bruker mye lokale råvarer, som Vestfold har mye av.

Antrekk: smoking m/kjede
     Pris for medlemer 1850,- Pris for gjester kr. 1950,-

 

undefined

 

undefined

 

Søndag 19. august

Lunsj i Kommandantboligen på Fredriksvern Festning
i Stavern kl. 13.00

i pitoreske Stavern samles vi på søndag til lunsj i Kommandantboligen på Fredriksvern Festning.
Avreise Scandic Park Hotel kl. 12:15​​​​​​​

Antrekk: Smart Casual m/kjede

      Pris for medlemer kr. 825,- Pris for gjester kr. 925,-

undefined

 

undefinedundefinedundefined