Invitasjon til GRAND CHAPITRE i Bergen 3-5 september 2021

 

 

 

 

 

 

Bergen overtar arrangementet fra Tromsø

 

Grand Chapitre 2021 var planlagt i juni måned og Tromsø gledet seg til å presentere byen med midnattsolen på det beste. Med en fortsatt uavklart smittesituasjon og forsinket vaksineringsutvikling for Covid-19, er usikkerheten for stor til at arrangementet kan gjennomføres i juni måned, på en trygg måte. En utsettelse til høsten kan redusere attrakssjonsverdien for å reise til Tromsø. Men, Tromsø er klare igjen for å kunne vise frem "Nordens Paris" et annet år.

Etter en gjennomgang av alternativer senere på året, i håp om at smittesituasjonen blir bedre, ble Bailliage Bergen forespurt, og som viste stor entusiasme for å overta arrangementet. Styret i Chaîne des Rôtisseurs Norge besluttet derfor å planlegge Grand Chapitre i Bergen i perioden 03 til 05 september 2021.

Bailliage Bergen ser frem til å kunne invitere til Vestlandets Hovedstad, med alle de fine tilbud som vil gi medlemmene en minnerik opplevelse og muligheten til igjen å kunne møte venner og bekjente i Chaîne - familien.

Programmet/innholdet i arrangementet er nå under planlegging og utarbeidelse. Det vi allerede er kjent med er at vi alle kan se frem til et meget spennende arrangement. Informasjon og invitasjon med system for påmelding, vil bli sendt ut til alle medlemmene i Norge i god tid. Det kan være fornuftig å sjekke flybilletter og/eller annen transport allerede nå.

VELKOMMEN TIL BERGEN !