Invitasjon til GRAND CHAPITRE 2020 i Tromsø - NB! Utsatt til neste år !

 

 

 

 

 

Kjære medlemmer og venner av Chaîne des Rôtisseurs,

Under den rådende, uheldige nasjonale og globale Coronapandemi vi alle står midt opp i, har Chaîne des Rôtisseurs nasjonale styre, sammen med Baillage d'Arctic, med tungt hjerte besluttet å avlyse det forestående Grand Chapitre i Tromsø 26.-28. juni 2020.

Så vel lokale arrangementer i Norge, som våre søsterorganisasjoner i de aller fleste land, har inntil videre måtte avlyse gjennomføring av arrangementer som resultat av restriksjoner og henstillinger fra respektive myndigheter, og det er i særdeleshet vår omtanke til våre medlemmers helse og trygghet som alltid har høyeste prioritet sett i lys dagens og kommende måneders usikre pandemisituasjon.

Tankene våre går i disse dager spesielt til Chaîne des Rôtisseurs profesjonelle medlemmer hvor både hoteller, restauranter og cateringselskap har måtte midlertidig stenge med den usikkerhet de berørte bedrifter og ansatte står midt opp i.

Når tiden tillater det ser vi frem til på nytt å få møtes jevnlig for å dele vennskap og det gode taffel sammen både lokalt og nasjonalt. I mellomtiden holder vi kontakt med hverandre, deler informasjon og håper Corona situasjonen blir under mer kontroll og forutsigbarhet om ikke alt for lenge.

Alle som er påmeldt og har betalt for Grand Chapitre, vil få direkte henvendelse fra Baillage d'Arctic, om tilbakebetaling av beløpet.

Vi er svært leie oss for at så mange ikke fikk anledning til å oppleve de planlagte aktivitetene i «Nordens Paris» i 2020. Det er imidlertid en stor glede å kunne informere allerede nå om at Grand Chapitre vil bli gjennomført neste år i Tromsø i perioden 25-27 juni 2021, under forutsetning av at vi er tilbake til en «normal» situasjon. Invitasjoner etc. vil bli sendt ut god tid i forveien.

Inntil videre må vi alle ta vare på hverandre.

For Hovedstyret i Chaîne des Rôtisseurs

Thore Sande

Bailli Délégué

 

 

For spørsmål - ta kontakt med:

Cathrin Carlyle
Bailli Régional

Tlf. +47 99575031
cathrin.carlyle@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​​​​
​​​​​​​​