Invitasjon til GRAND CHAPITRE i Bergen 3-5 September 2021

 

 

 

 

 

 

Grand Chapitre - Bergen

3. til 5. september 2021

Registrer deg her !

Kjære venner,

Velkommen til Grand Chapitre i Bergen 2021. Mange har ettespurt denne invitasjonen og endelig har tiden kommet. Styret har arbeidet hardt, brukt tiden godt og gjort sitt ytterste for at deltakerne denne helgen skal få oppleve det aller beste fra Vestlandet og fra Bergen, byen i våre hjerter, Unesco Heritage City!

Med så mange flotte hotell, unike spisesteder og fantastiske råvareprodusenter er vi egentlig ikke i tvil. Vi har bestilt nydelig sensommervær, spektakulære menyer med lokale råvarer, flotte drikkemenyer og underholdning i toppklasse fra internasjonalt kjente festspillmusikere. Vi er derfor sikre på at denne helgen vil gå inn i historien og være med oss i minnet for alltid.

Etter en lang periode med Corona-restriksjoner og svært begrensede muligheter til å treffes rundt bordet med god mat, flotte viner og hyggelig sosialt samvær, håper vi samfunnet på vei mot tider vi husker og ønsker. Vi vil derfor oppfordre dere om å delta på denne storslåtte feiringen av det utvidete kulturbegrepet, gastronomien og det sosiale felleskapet rundt bordet. Vi har satt av rikelig plass til alle som ønsker å delta på Grand Chapitre i Bergen sammen med oss og ser fram til din påmelding.