Referater

14. juni

Referat fra Sommeramicalen

Bailliage De Vestfold arrangerte sin Sommer Amical privat hos Lotte og Rolf Johannessen. Det var på deres hytte i Lahellefjorden. Vi ankom i strålende sommervær hvor Lotte og Rolf tok oss varmt imot med en nydelig champagne.

Se referat og bilder her !

 

26. april

Referat fra "And på Ludl vis"

Bailliage de  Vestfold hadde en uforglemmelig kveld med besøk på Øvre Myra i Sandefjord, onsdag den 26. april. Kveldens hovedattraksjon var and på Ludl vis. Vi er så heldige å ha Edgar Ludl med på laget som hadde ansvaret denne kvelden.

Se referat og bilder her !

12-14. mars

Referat fra Bailliage de Vestfold og Bailliage d'Oslos tur med Color Magic

Dette har blitt en tradisjon for medlemmer av Baillage Vestfold og Oslo. Vi er en glad gjeng som blir stullet og stelt med på alle bauger og kanter. Programmet er satt sammen på en ypperlig måte, slik at det ikke er helt heseblesende for medlemmene.

Se referat og bilder her !

1. februar

Referat fra Bailliage de Vestfolds L'Ordre Mondial-arrangement på Magasinet i Sandefjord

Onsdag 01 februar hadde vi vinsmaking i LÒrdre Mondial sin ånd på Magasinet i Sandefjord. Det var vår yppersteprest på dette området, Arnold Myre som guidet oss igjennom 5 nydelige viner fra Piemonte og Veneto området i Italia. Det er alltid en fornøyelse å høre Arnold fordi han har en fantastisk hukommelse om de artigste saker.

Se referat og bilder her !