HOVEDSTYRE

 

Thore Sande
Bailli Délégué,telefon
+47 909 18 606

thore@chaine.no

Thore har hele 45  års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sheraton Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører.

 

 

Karin Våland Sandvold
Chancelier National
Telefon
+47 957 68 320
karin@chaine.no

 
Etter å ha arbeidet innen HR og organisasjon i Norge og internasjonalt, bl.a som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Equinor, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer, ikke minst hva angår mat og vin. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili!
 

 

Paal Bye Johansen
Argentier National
Telefon +47 932 53 700
paal.bye@teppesenteret.no


Paal er utdannet Handelsøkonom, men har jobbet med interiør og salg av tepper i familiebedriften siden endt utdanning. Driver nå Teppesenteret Unik as etter at senior ble pensjonist. Jobber mest mot privatmarkedet i Sandefjord og Oslo som interiørkonsulent, men jobber også i enkelt tilfeller mot hotell og restaurant. Sidegeskjeft som festarrangør/eventfikser. Gift og har 3 voksne barn. 

 

 

Tarje Hellebust
Conseiller Culinaire National
Telefon +47 22 05 80 00

tarje.hellebust@radissonhotels.com

 

 

Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt Jorden som vinkelner ombord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det er essensen av eksistensen!
 

 

Toril Flåskjer
Chargé de Missions
Telefon +47 913 98 337

toril.flaskjer@grand.no

Toril er utdannet ved Norsk Hotellhøyskole. På 90 tallet arbeidet hun 7 år i kjedeledelsen til Inter Nor Hotels som Organisasjons- og prosjektdirektør og Franchisedirektør.
De siste 24 årene har hun arbeidet som direktør på ulike Scandic hoteller i Osloområdet, og i 2010 ble hun kåret til Årets Direktør i hele Scandic-konsernet. I oktober 2018 overtok hun ledelsen av ærverdige Grand Hotel Oslo. Toril er kjent for å bygge gode og sterke kulturer og å få fram mange talenter.
Toril har og har hatt mange styreverv og leder i dag blant annet Kvinner i Business som er et av landets ledende Kvinnenettverk. Hun har vært medlem i CdR de siste 10 årene. Hun er interessert i og setter stor pris på god mat og drikke og ikke minst hyggelig samvær.

 

Tom Rognes
Chargé de Presse Telefon

: +47 990 96 401

tom.rognes@gmail.com

Tom er utdannet i Forsvaret og har totalt 37 års fartstid som yrkesoffiser. Tjeneste i både inn- og utland. Mesteparten av tiden innen Hærens samband, med ansvar for ulike kommunikasjons- og informasjonssystemer.
Nå pensjonert fra Forsvaret, men jobber som tilkallingsbussjåfør i Trondheim.
Styremedlem i NATO Joint Warfare Center sin vinklubb i Stavanger 2005-2010. 
WSET level 1 og 2 Award in Wines.

Er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin og ikke minst beundringen av alle de flotte dedikerte menneskene som lager fantastiske opplevelser. Elsker å dele disse opplevelsene med andre rundt et bord. Er ivrig storviltjeger og har en stor forkjærlighet for kortreist og "ekte" mat. Her er Chaîne des Rôtisseurs en utmerket arena.

 

Rolf E. Wenstad
Echanson National
Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs
Telefon +47 417 80 739
rolf@norskrestaurantskole.no

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering de siste tre årene. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobber i dag som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn. Han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016.