HOVEDSTYRE
|
Thore Sande |
Thore har hele 45 års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sheraton Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører.
|
|
Karin Våland Sandvold Chancelier National Telefon +47 957 68 320 karin@chaine.no |
Etter å ha arbeidet innen HR og organisasjon i Norge og internasjonalt, bl.a som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Equinor, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer, ikke minst hva angår mat og vin. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili! |
|
Paal Bye Johansen |
|
|
Tarje Hellebust
|
Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt Jorden som vinkelner ombord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det er essensen av eksistensen! |
|
Toril Flåskjer Chargé de Missions Telefon +47 913 98 337 toril.flaskjer@grand.no |
Toril er utdannet ved Norsk Hotellhøyskole. På 90 tallet arbeidet hun 7 år i kjedeledelsen til Inter Nor Hotels som Organisasjons- og prosjektdirektør og Franchisedirektør. |
Albert Verhagen |
Albert har bred ledererfaring innen HR, innovasjon og helsetjenester. Som kommunalsjef for helse og velferd i en mellomstor kommune er han opptatt av å utvikle helhetlige og bærekraftige tjenester. Hans bakgrunn som HR- og innovasjonssjef har gitt ham verdifull erfaring innen kommunikasjon, blant annet gjennom ansvar for IT- og kommunikasjons-avdelingene. I sin nåværende rolle står nettverksbygging, kommunikasjon og formidling fortsatt sentralt, og han legger stor vekt på å bygge relasjoner og dele kunnskap. Utenfor arbeid finner Albert glede i gastronomiske opplevelser, spennende viner og meningsfulle samtaler som åpner for nye perspektiver. Han lar seg inspirere av unge fagfolk som bringer nye ideer og engasjement inn i arbeidet. |
|
|
Rolf E. Wenstad |
Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering flere år. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobbet som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn da han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016. I dag er han Daglig leder og Rektor ved Akademiet Norsk Restaurantskole. |