HOVEDSTYRE

 

Thore Sande
Bailli Délégué,telefon
+47 909 18 606

thore@chaine.no

Thore har hele 45  års erfaring innen hotell- og restaurant-bransjen; fra steder som Hotel Continental i Oslo, lederstillinger ved etablering av Sheraton Hotels i Norge, og mange gode år i Rica Hotels. Etter mange år i hotellkjeder, fant Thore sammen med gode kolleger noen flotte selskapslokaler i Tønsberg, og startet eget selskap, Herskapelig! Thore har vært engasjert i Chaîne siden 1999 både som Bailli Regional, Chancelier National, og nå som Bailli Delegue, leder for Norge. Gjennom Chaine vil Thore styrke bransjen ved å jobbe for at flere unge skal ønske å bli kokker og servitører.

 

 

Karin Våland Sandvold
Chancelier National
Telefon
+47 957 68 320
karin@chaine.no

 
Etter å ha arbeidet innen HR og organisasjon i Norge og internasjonalt, bl.a som personaldirektør i Shell og Hydro Aluminium, og sist som direktør for lederutvikling i Equinor, er Karin nå pensjonist. Hun har alltid hatt stor interesse for mat, vin og hyggelige samvær rundt bordet. Gjennom sine utenlandsopphold har hun lært å sette stor pris på mangfoldet i ulike kulturer, ikke minst hva angår mat og vin. Etter årene på jobb i Malaysia er hun spesielt glad i asiatisk mat, med gode krydder og het chili!
 

 

Paal Bye Johansen
Argentier National
Telefon +47 932 53 700
paal@chaine.no


Paal er utdannet Handelsøkonom, men har jobbet med interiør og salg av tepper i familiebedriften siden endt utdanning. Driver nå Teppesenteret Unik as etter at senior ble pensjonist. Jobber mest mot privatmarkedet i Sandefjord og Oslo som interiørkonsulent, men jobber også i enkelt tilfeller mot hotell og restaurant. Sidegeskjeft som festarrangør/eventfikser. Gift og har 3 voksne barn. 

 

 

Tarje Hellebust
Conseiller Culinaire National
Telefon +47 22 05 80 00

tarje.hellebust@radissonhotels.com

 

 

Tarje er tredjegenerasjons hotelier. Han har kokkefagbrev fra Hotel Continental og har jobbet rundt Jorden som vinkelner ombord Royal Viking Star. Han har holdt lederstillinger innenfor Radisson og Rezidor i blant annet, London, Stockholm, Helsingfors og Manchester. Hans teoretiske utdannelse har han fra Cornell, London Business School samt en nylig fullført mastergrad fra Universitetet i Stavanger innen serviceledelse. Tarje er Adm. direktør på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. Om Chaine sier han: «det å møte gamle og nye venner og kolleger gjennom Chaine er en stor glede: god mat med respekt for råvarene og tilberedelsen + gode viner – det er essensen av eksistensen!
 

 

Toril Flåskjer
Chargé de Missions
Telefon +47 913 98 337

toril.flaskjer@grand.no

Toril er utdannet ved Norsk Hotellhøyskole. På 90 tallet arbeidet hun 7 år i kjedeledelsen til Inter Nor Hotels som Organisasjons- og prosjektdirektør og Franchisedirektør.
De siste 24 årene har hun arbeidet som direktør på ulike Scandic hoteller i Osloområdet, og i 2010 ble hun kåret til Årets Direktør i hele Scandic-konsernet. I oktober 2018 overtok hun ledelsen av ærverdige Grand Hotel Oslo. Toril er kjent for å bygge gode og sterke kulturer og å få fram mange talenter.
Toril har og har hatt mange styreverv og leder i dag blant annet Kvinner i Business som er et av landets ledende Kvinnenettverk. Hun har vært medlem i CdR de siste 10 årene. Hun er interessert i og setter stor pris på god mat og drikke og ikke minst hyggelig samvær.

Albert Verhagen

Albert Verhagen
Chargé de Presse
Telefon +47 918
97 713 chargedepresse@chaine.no

Albert har bred ledererfaring innen HR, innovasjon og helsetjenester. Som kommunalsjef for helse og velferd i en mellomstor kommune er han opptatt av å utvikle helhetlige og bærekraftige tjenester.  Hans bakgrunn som HR- og innovasjonssjef har gitt ham verdifull erfaring innen kommunikasjon, blant annet gjennom ansvar for IT- og kommunikasjons-avdelingene. I sin nåværende rolle står nettverksbygging, kommunikasjon og formidling fortsatt sentralt, og han legger stor vekt på å bygge relasjoner og dele kunnskap. Utenfor arbeid finner Albert glede i gastronomiske opplevelser, spennende viner og meningsfulle samtaler som åpner for nye perspektiver. Han lar seg inspirere av unge fagfolk som bringer nye ideer og engasjement inn i arbeidet.

 

Rolf E. Wenstad
Echanson National
Ordre Mondial des Gourmets Degustateurs
Telefon +47 417 80 739
rolf@norskrestaurantskole.no

Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering flere år. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobbet som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn da han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016. I dag er han Daglig leder og Rektor ved Akademiet Norsk Restaurantskole.