Planlagte arrangementer

L'Ordre Mondial

Røroshelg med L'Ordre Mondial og Dîner Amical ​Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
Oct 25
25 Oct 2024
Grubbestad Gård, Sandefjord
Det er igjen duket for vinsmaking og omvisning på Grubbestad gård. Kanskje får vi smake vinen som har ligget på havets bunn ute ved Stauper? For de av dere som gikk glipp av dette i 2023, ikke la det gjenta seg og sett av datoen allerede nå. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
Apr 17
Le Bistro Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  
Apr 10
10 Apr 2024
Nedre Foss Gaard, Oslo
Det er en glede for oss å starte året med en ny medlemsbedrift.  Nedre Foss Gaard er et historisk sted som har blitt omgjort til en kulinarisk perle i hjertet av Oslo. Beliggende ved elven Akerselva, gir denne sjarmerende gården en unik opplevelse av norsk gastronomi og kulturarv. Med en blendende atmosfære og omgivelser, inviterer Nedre Foss Gaard gjestene til å nyte en gastronomisk reise med fokus på lokale råvarer og kulinarisk håndverk. Her kan man forvente en smakfull kombinasjon av tradisjonelle norske retter og innovative kulinariske kreasjoner, alt presentert med en fin balanse mellom eleganse og landlig sjarm. Nedre Foss Gaard representerer en oase av matopplevelser, perfekt for de som søker autentiske smaker i en idyllisk setting. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.  
Mar 22
22 TIL 24 Mar 2024
Skifer m/flere, Oppdal
Oppdalshelg med L'Ordre Mondial og Dîner Amical Quality Hotel Skifer m/flere Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.