Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Boen Gård

  Dønnestadveien 341, 4658 Tveit
  +47 38063594 - +47 47833000

  www.boengaard.no

  Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmenheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012. Etter omfattede restaurering og oppgradering fremstår gården i dag som en perle i landsdelen.

  En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer.

  Det var laks og tømmer som dannet grunnlaget for Boen, og gjennom eiendommen går den lakserike Tovdalselva som gir mulighet til å kombinere arrangementer med spennende laksefiske.


 • Bønder i Byen

  Rådhusgata 16, Øvre Torv, 4611 Kristiansand
  +47 91147247

  www.bønderibyen.com

  Vi kaller det urban bondekost, der by møter land. Vi henter smaker, inspirasjon og råvarer fra gårdslivet, og mikser, moderniserer og raffinerer i et urbant miljø.

  Vi ønsker å få frem rausheten og gleden ved måltidet. Våre historier om våre råvarehelter eller hvordan maten tilberedes, gir rettene andre dimensjoner. For vi tror på gamle konserveringsmetoder, håndtverkstradisjoner og sunnhetsfokus – blandet med vår egen matreise, urbane inspirasjon og en god porsjon lekenhet. Du vil kanskje kjenne igjen smaken, men med en helt ny matopplevelse. 


 • Clarion Hotel Ernst

  Rådhusgaten 2, 4611 Kristiansand
  +47 38 12 86 00

  www.nordicchoicehotels.no/clarion/clarion-hotel-ernst

  Clarion Hotel Ernst er det moderne hotellet med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Klassisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.


 • Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

  Teaterplassen 2, 4836 Arendal
  +47 37 07 68 00

  www.choicehotels.com

  Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting.


 • Hos Moi

  Nodeviga 2, 4610 Kristiansand
  +47 38 17 83 00
  velkommen@hosmoi.no

  www.hosmoi.no

  Hos Moi ligger idyllisk plassert på Fiskebrygga i Kristiansand.
  Her kan man nyte fantastisk mat og drikke på solsiden, og skal man vise frem byen er dette et av de obligatoriske stoppestedene.
  Vårt store vinkart er fornuftig priset, og har fått flere utmerkelser i winespectator de siste årene, og på Topp 10 listen finner du meget god kvalitet til meget god pris. 
  Prøv småretter, klassikere eller vår Sesonginspirerte 5 retters Surprise meny til kun kr 595,- 

  Vår kjøkkensjef Magnus Jansson med lang fartstid fra Stockholm står for kvaliteten på kjøkkenet, og vår Restaurantsjef Leila Derriche med bakgrunn fra Brøndums i Skagen har full kontroll på vårt høye service nivå. 
  Som alltid for våre Chaine medlemmer byr vi på aperitiff ved bordbestilling og fremvisning av medlemskort. 

   

   


 • Hotel Norge, Lillesand

  Strandgata 3, 4790 Lillesand
  +47 37 27 01 44

  www.hotelnorge.no

  Vi ønsker deg velkommen med moderne fasiliteter og komfort. Samtidig vil vi også ta deg med tilbake i tid, gjennom interiør og atmosfære. Til den tiden da Knut Hamsun bodde på rom 302, eller da den spanske Kong Alfonso ble så begeistret for rommet, utsikten og folkelivet at han i 1931 risset ordene Alfonso Rex inn i speilet. 

   


 • Lindesnes Havhotell, Spangereid

  4521 Spangereid
  +47 386 00 800

  www.havhotellet.no

  Lindesnes Havhotell er et nytt og moderne hotell, og dette avspeiles i standarden på overnatting. Hotellrom og leiligheter er innredet i en skandinavisk lys stil som relflekterer det åpne landskapet og det spesielle lyset som finnes her på sørtuppen av Norge.

  Design og fargeskale er valgt ut fra et ønske om at du som gjest skal kunne senke skuldrene, sove godt og finne ro og balanse her hos oss. Et opphold hos oss skal gi energi, til en lang dag med kurs og konferanse - eller en dag stappfull med aktiviteter sammen med din familie og venner. Velg mellom overnatting i leilighet eller hotellrom.


 • Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

  Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand
  +47 38 11 21 00

  https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kristiansand-caledonien

  With a city center location right beside the sea, the Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand provides a perfect base for enjoying the city. Stay within walking distance of the bus, ferry and railway stations, as well as fabulous shopping options less than a kilometer away on Markens Street.

  All 147 of our stylish rooms and suites boast city and ocean views, as well as chic, comfortable furnishings. Walk to nearby restaurants, or enjoy the convenience of our on-site, upscale Grenseløs Restaurant & Bar for a seasonal à la carte menu. Amenities at our Kristiansand hotel include a fitness room, a Grab & Run breakfast option and express laundry service. Our conveniently located hotel is also an ideal setting for corporate and social events. Speak to our team to reserve 1 of our 12 modern conference spaces for your next business meeting in Kristiansand.


 • Rosfjord Strandhotell, Lyngdal

  4580 Lyngdal
  +47 383 40 100

  www.rosfjord.no

  Rosfjord er en av Sørlandets eldste reiselivsaktører. Rosfjord Strandhotell er en 4. generasjons familiebedrift, og selv om mye har forandret seg, er fortsatt kjernen i det vi tilbyr det samme – gode opplevelser, alene eller sammen med venner, familie eller kolleger!

  Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin beliggenhet ved strand og sjø. Du kan komme hit som feriegjest, som kursdeltager eller på idrettssamling og stole på at hotellet vil sørge for kvalitet på alle hold.

  Vi har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme. Rosfjord Strandhotell gjør alltid sitt ytterste for å gi din ferie den rammen den fortjener.

  Kjøkkenet har en sterk fokus på bærekraft og har derfor tatt standpunkt til flere saker. Du vil feks. aldri få servert oppdrettslaks. Heller ikke scampi og andre arter som er rødlistet.


 • Sjøhuset Restaurant

  Østre Strandgate 12A, 4610 Kristiansand
  +47 38 02 62 60

  www.sjohuset.no

  Der markens møter havet ønsker vi våre gjester velkommen i maritime og hyggelige lokaler. En gjennomtenkt a la carte meny som oppdateres med årstider og råvarer tilgjengelig.

  Om sommeren kan vi friste med rundt 200 sitteplasser direkte over havet på brygga. Nyt vår ferske sjømat, salater eller sandwicher under Sørlandssola.

   

   


 • Smag & Behag, Grimstad

  Storgaten 14, 4876 Grimstad
  +47 37 04 09 00

  www.smag-behag.no

  Hans Petter Klemmetsen startet Smag & Behag i Storgaten i Grimstad i 2011, et spisested med fokus på høy matkvalitet, kortreiste råvarer, lokale mattradisjoner og gode smaker fra inn og utland. Smag & Behag tilbyr i tillegg catering av blant annet tapas og fingermat, grill, buffeter og 3-7 retters menyer til alle typer arrangement og lokasjoner på hele Sørlandet.

  I 2012 vant restauranten Ganefart og ble dermed kåret til Norges beste restaurant med fokus på lokale råvarer. Restauranten rangerer øverst på Tripadvisor i sin region, og rangeres også høyt på tilbakemeldinger fra gjester på Google og Facebook.


 • Smag & Behag, Kristiansand

  Dronningensgate 48A, 4611 Kristiansand
  +47 37 04 09 00
  kontakt@smag-behag.no

  www.smag-behag.no

  Hans Petter Klemmetsen er rockekokken og mannen bak Smag & Behag, restauranten han åpnet i Storgaten i Grimstad i 2011. Siden har Smag & Behag ekspandert og ha nå inntatt den gamle gymsalen i Kongens Gate skole. Innenfor de historiske teglveggene er det et unikt restaurantlokale med god takhøyde, rustikke elementer og originalt design som skaper rammene.

  På Smag & Behag byr vi på sesongens beste råvarer og vi etterstreber alltid å skape matopplevelser utover det vanlige. Vi tror på at man spiser med øynene så vel som med munnen og skaper spennende menyer med varierte, velkomponerte retter med gode smaker fra inn og utlandet. Hver kveld setter kokkene sammen en 5 retters meny basert dagens beste råvarer, som vi tilbyr til en ekstra hyggelig pris. Vi har en romslig vinkjeller med en mengde spennende kvalitetsviner, som er verdt et besøk. Smag & Behag er et folkelig og uformelt sted, hvor alle er velkommen!

  Takk for at vi får være en del av Chaine des Rotisseurs!


 • Værtshuset Pieder Ro

  Gravane 10, 4610 Kristiansand
  +47 38 10 07 86
  post@pieder-ro.no

  www.pieder-ro.no

  Hos Pieder Ro har vi fokus på vin, mat og hygge. Med beliggenhet på Fiskebrygga har vi til enhver tid tilgang på de beste råvarene fra havet.
  Gjennom hele året byr vi på en a la carte meny basert på sesongens ferske, kortreiste råvarer av høy kvalitet. Vi har stor uteservering med småretter i sommerhalvåret. Her sitter du nærmest med "tean i tanga". 
  Hos oss får du kvalitet, fagkunnskap og service med glimt i øyet.
  Velkommen til vin, mat og hygge!