Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • FUMO Fusion & Bar

  Kongens gate 12, 6002 Ålesund
  +47 70 12 04 00
  fumo@xlgruppen.no

  FUMO – WHERE HIGH-END MEETS LAID-BACK

  FUMO ligger midt i gågata i Ålesund og er en bar som tilbyr mat av høy klasse. Menyen er fusion-inspirert – her kan du spise deg gjennom mange verdensdeler! Tilpassede menyer og enkeltretter gir deg spennende smaker fra Asia, Europa og Sør-Amerika, og skiftes ut ofte. Konseptet «sharing food» er en sosial måte å spise på, hvor du får muligheten til å prøve ulike retter for en rimelig penge. Eget dry-age-skap og kortreiste råvarer gjør at vi kan tilby deg retter av førsteklasses kvalitet.

  Nok om maten – vi utfolder oss også når det gjelder drikke, og har Ålesunds største gin-samling. Cocktails er FUMOs styrke! Nyt kreative fusion-cocktails med overraskende innslag og smaker, som smaker som den deiligste dessert… God plass til forretningsmiddager og sosiale sammenkomster, samt uteservering når været tillater det. Føl deg hjemme i FUMOs lune, intime atmosfære og nyt øyeblikket!


 • Haaheim Gaard

  5685 Uggdal
  +47 53 43 30 00
  post@haaheimgaard.no

  Haaheim Gaard skapar romantiske rammer for bryllaup og runde dagar, jubilé og andre selskap. Hotellet er kjend for sin særeigne og personlege atmosfære, og byr på smakfull mat med sesongbaserte råvarer. Vi set saman smakane med friske urter frå eigen hage.
  På Haaheim Gaard kan du oppleva konsertar, show, foredrag og hagevandring. Vi skreddersyr konferanse eller kurs etter behov.

  www.haaheimgaard.no


 • Hotel Brosundet

  Apotekergata 1, 5, 6004 Ålesund
  +47 70 10 33 00
  post@brosundet.no

  Skjult bak vegger som er reist for å tåle naturens krefter, vil du finne et hjem. En helt egen atmosfære, i hjertet av sjarmerende Ålesund. Hotel Brosundet er mer enn myke senger, god mat og inspirerende omgivelser. Det er vennlighet, varme og ro. Hotellet er skapt omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden.

  RESTAURANT NO. 5

  Det finnes mange kulinariske perler i lille Ålesund, men ingen så gode som Apotekergata No. 5. Atmosfæren tar deg idet du kommer inn, og menyen som serveres overbeviser deg. En lek med sansene, detaljer så nøye gjennomtenkte at du må ta en pause for å la øynene spise før munnen får smake. Dette er Stig Roar Strømsvåg kulinariske hjertebarn. Inspirert mormors kunst over grytene, og skolert av de beste. Her møter norsk tradisjonsmat moderne gourmetkunst.

  www.brosundet.no


 • Matmedhjerte AS

  Skarhaugen 5, 6030 Langevåg
  +47 932 67 090
  nils.henning.nesje@gmail.com

  https://www.nesjemat.no/

  Vi er de fremste innen lokale matopplevelser i Møre og Romsdal. I 2015 laget vi det som ble kåret til Norges beste lokale meny.
  Vi er stolte av vårt samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, og gjenspeiler det i våre menyer. Å få fortelle om matens historie og opphav er et privilege vi setter høyt.
  Vi presenterer et ujålete GaneSpa (opplevelse for munnen og andre sanser) tilberedt på det beste av lokale og ureiste råvarer.
  Vi ønsker at våre gjester skal oppleve smaken av Møre og Romsdal og Vestlandet . Vi ser fram til å gi deg en opplevelse

   

  Våre arbeidsområder: 

  Kompetanseheving lokalmat & drikkeprodusenter
  Bryllup, konfirmasjon , firmaevent, kokk hjem, kurs mm.
  Ulike dommeroppdrag mat & drikke


 • Thon Hotel Ålesund

  Molovegen 6, 6004 Ålesund
  +47 70 10 20 80
  https://www.thonhotels.no/kundeservice/kontakt-oss/hvordan-kan-vi-hjelpe-deg/

  Thon Hotel Ålesund ligger idyllisk til i sjøkanten, helt inne i havnebassenget i Ålesund. Her bor du i rolige og fredelige omgivelser med utsikt til både fjord og fjell, samtidig som det kun er et par minutters gange til den yrende sentrumskjernen. Hotellet har 175 nyrenoverte rom og kapasitet til 280 konferansegjester.

  Hos oss er det ikke bare gode matopplevelser som står i fokus!  I restauranten vår, Brasseriet, er også omgivelsene grunn nok til å nyte et godt måltid. Alle bordene har nemlig sjøutsikt, der du får naturkreftene tett innpå kroppen. Et flott skue når det er strålende sol, men kanskje spesielt når stormen herjer utenfor og bølgene pisker opp under vinduene.

  Restauranten serverer sesongbasert mat laget på gode råvarer, med umiddelbar nærhet til havet og en kyst kjent for klippfisk, er sjømat en selvfølgelig del av menyen. Klippfisk leveres av den lokale familiebedriften Dybvik, som holder til i Borgundfjorden rett utenfor byen. Målet er å få levert dagens fangst direkte fra fiskebåtene i havna hver dag.


 • Union Hotel, Geiranger

  6216 Geiranger
  +47 70 26 83 00

  www.hotelunion.no

  Hotellet blei bygd i 1891, opphaveleg i tre med inspirasjon frå dragestilen eller sveitserstilen.

  Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien starta også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på staden. Hotel Union er utvida og ombygd fleire gongar. 

  Det som sto igjen av trehotellet, blei fjerna i 1979. Hotellet er seinare utvida, med ei moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suitar, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbod inne og ute.

  Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjonar, er ført vidare med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. Dei er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.


 • XL Diner

  Skaregata 1A, 6002 Ålesund
  +47 70 12 42 53

  www.xldiner.no

  XL Diner finner du i hjertet av Ålesund, med utsikt mot Ålesundet, Molja og det store havet utenfor.
  Vi i XL Diner har siden oppstarten av i 1999 målbevisst utviklet det som i dag er anerkjent som Europas beste bacalaorestaurant og befolkningens stolthet, til våre gjesters nytelse. XL Diner er og skal være en klippfiskrestaurant, men byr også på inspirerende retter som ikke kommer fra havet.

  Du skal kunne kjenne igjen røttene våre, men også de røttene vi sunnmøringer har latt spire over en hel bacalaoverden. Menyen er inspirert både av Sør-Europa og Sør-Amerika, men holder også en knapp på våre klassiske og kjære bacalaoretter fra nord-vest i Norge. Hos oss finner du ikke bare det flotteste og mest spektakulære lokalet, men også den gode servicen.