Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Quality Hotel Waterfront

  Nedre Strandgate 25-27, 6004 Ålesund
  +47 70 11 19 00
  q.waterfront@choice.no

  www.nordicchoicehotels.no

  Et konferansehotell lokalisert i hjertet av Ålesund med godt bevart historie i veggene og utsikt over fjord og fjell.

  Quality Hotel Waterfront åpnet dørene sommeren 2011. Vi har en unik beliggenhet rett ved vannkanten i sentrum av byen. Hotellet består av tre ulike bygninger: Pakkhuset, Jugendhuset og det nybygde Signaturhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er eldre bevaringsverdige bygg med mye historie i veggene. Byggenes Jugend-særpreg er godt ivaretatt og sammen med det nye Signaturhuset, skaper dette en unik atmosfære for hotellet. Quality Hotel Waterfront er innredet med spennende dekor tilpasset de tre bygningene, med lokal moderne veggkunst i form av  fototapet og graffitikunst. Hotellet ligger i gangavstand til byens severdigheter, shopping og uteliv.

  Aqua Restaurant og Bar kan ta imot 150 gjester, og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten ligger baren, og i sommermånedene kan mat og drikke nytes utendørs på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker, og båtlivet på Aspevågen er fascinerende og høyst levende året rundt.


 • Union Hotel, Geiranger

  6216 Geiranger
  +47 70 26 83 00

  www.hotelunion.no

  Hotellet blei bygd i 1891, opphaveleg i tre med inspirasjon frå dragestilen eller sveitserstilen.

  Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien starta også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på staden. Hotel Union er utvida og ombygd fleire gongar. 

  Det som sto igjen av trehotellet, blei fjerna i 1979. Hotellet er seinare utvida, med ei moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suitar, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbod inne og ute.

  Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjonar, er ført vidare med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. Dei er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.


 • XL Diner

  Skaregata 1A, 6002 Ålesund
  +47 70 12 42 53

  www.xldiner.no

  XL Diner finner du i hjertet av Ålesund, med utsikt mot Ålesundet, Molja og det store havet utenfor.
  Vi i XL Diner har siden oppstarten av i 1999 målbevisst utviklet det som i dag er anerkjent som Europas beste bacalaorestaurant og befolkningens stolthet, til våre gjesters nytelse. XL Diner er og skal være en klippfiskrestaurant, men byr også på inspirerende retter som ikke kommer fra havet.

  Du skal kunne kjenne igjen røttene våre, men også de røttene vi sunnmøringer har latt spire over en hel bacalaoverden. Menyen er inspirert både av Sør-Europa og Sør-Amerika, men holder også en knapp på våre klassiske og kjære bacalaoretter fra nord-vest i Norge. Hos oss finner du ikke bare det flotteste og mest spektakulære lokalet, men også den gode servicen.