ORGANISASJONSPLAN
Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs
Organisasjonsplan for de lokale Bailliager
Bailli Régional
- Hovedansvaret for Chaines virksomhet i regionen
- Har ansvaret for alle utnevnelser av tillitsmenn i regionen
- Ansvaret for hovedlinjene og utviklingen av Chaine i regionen
- Gi retningslinjer for alle arrangementer i regionen
- Godkjenne alle innmeldinger av nye medlemmer i regionen
- Skal arbeide nært med Baillie Délégué
Vice-Chancelier
- Chancelier er ”next in command” og er delegert det generelle og løpende ansvaret for virksomheten
- Av konkrete arbeidsoppgaver påhviler det Chancelier å ajourholde medlemsregisteret
- Skal ha jevnlig kontakt med Chancelier National
Vice-Argentier
- Hovedansvar for ivaretakelse av økonomien i Chaine lokalt
- Rapportering/presentasjon av den økonomiske situasjonen ved ulike møter
- Skal ha jevnlig kontakt med Argentier National
Vice-Conseiller Culinaire
- Skal være medlem som profesjonell og respektert i restaurantnæringen
- Skal være bindeleddet mellom profesjonelle medlemmer og amatører
- Skal gi råd til Bailli Régional og Vice-Conseiller Gastronomique
- Skal ha jevnlig kontakt med Conseiller Culinare National
Vice-Conseiller Gastronomique
- Skal være medlem som amatør
- Skal bistå Bailli Régional med evaluering av nye profesjonelle medlemmer.
- Skal ha jevnlig kontakt med Conseiller Gastronomique National
Vice-Chargé de Missions
- Skal være den kreative personen som bistår Balli Régional til å utvikle/foreslå nye aktiviteter i Chaine lokalt
- Kan gjerne være flere personer hvis Balli Régional mener det er nødvendig/viktig
- Skal ha jevnlig kontakt med Chargé de Missions National
Vice-Chargé de Presse
- Har ansvaret av all informasjon fra Chaine i sitt bailliage i samråd med Bailli Régional
- Har ansvaret for all kommunikasjon med Chargé de Presse National og holde denne oppdatert på
lokale arrangement og nyheter
- Ha ansvar for oppfølging av lokale webside
- Skal ha jevnlig kontakt med Chargé de Presse National