Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Fisketorget

  Strandveien 1, 4005 Stavanger
  +47 51 52 73 50
  post@fisketorget-stavanger.no

  Foto: Fredrik Ringe

  Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.

  Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet.

  https://fisketorget-stavanger.no


 • K2

  Pedersgata 69, 4013 Stavanger
  +47 979 56 120
  booking@restaurantk2.no

  Foto: Anna Torst Saatvedt

  «Vi serverer en satt meny. Man har valget mellom kjøtt og fisk eller vegetar. Til maten har vi drikkepakke med eller uten alkohol.
  Det er viktig for oss å ha god kontakt med regionen hvor vi bor og driver restaurant.
  Vi skal fremheve lokale produsenter ved å jobbe sammen, og utfordre både oss selv og dem, for å få frem det beste av kvalitet, smak og bærekraft.
  Vi ønsker at maten som serveres hos oss er lokal, helst økologisk, og gjennomtenkt i alle ledd. Å servere mat til gjester handler om lidenskap og glede i hele prosessen opp til en ferdig rett.

  Sesongene bestemmer fokuset vårt. Vi sanker, sylter, salter, safter, fermenterer og preserverer hele året. Noe kommer til og med fra vår egen hage. Vi har lyst til å fremheve hvor mye som spirer og gror rundt oss, og hva vi kan gjøre med det i matlagingen.»

   

  Vennlig hilsen
  Elisabeth Kress
  Daglig Leder
  Restaurant K2

  Nettsted


 • Radisson Blu Atlantic Hotel

  Olav V's gate 3, 4005 Stavanger
  +47 51 76 10 00

  www.radissonblu.com/no/atlantichotell-stavanger

  Overnatt på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, som på alle måter er et landemerke ibyens historie. Her er det rom for store begivenheter, så vel som små, avslappende øyeblikk. Kom for å mimre og skape nye minner hos oss. 

  Hos oss overnatter du i toppmoderne omgivelser, enten du velger et Standardrom, Business Class-rom eller et funksjonelt familierom. Alle rom inkluderer gratis wifi, safe, minibar og vår utsøkte frokostbuffe.
  Hotellet er også ideelt for ditt neste møte eller konferanse, med eksklusive møterom og konferansefasiliteter for opp til 500 gjester. Vi hjelper deg gjerne med planlegging, slik at ditt arrangement blir så smidig og profesjonelt som mulig. 

  Besøk vår moderne grillrestaurant, FireLake, og nyt et herlig måltid av ferske, lokale råvarer. Her finner du også en egen cocktailbar som byr på et bredt utvalg av forfriskende og smakfulle drinker. Avslutt kvelden i badstuen, med spektakulær utsikt over den flotte byen.

  Fire and Lake Restaurant https://firelake.no


 • Restaurant Jærkokken

  Gamle Apoteket, Meierigata 4, 4340 Bryne
  +47 977 64 833
  post@jarkokken.no

  Heine Grov vart kjøkkensjef allereie som 21-åring ved Noregs første fiskerestaurant, Enhjørningen. Sidan har han arbeidd som kjøkkensjef mellom anna på Thime Station Mad og Vinstove på Bryne, Hotel Admiral i Bergen, Solstrand Fjordhotell i Os og Jæren Hotell på Bryne. Heine er likevel mest kjend som Jærkokken og drivkrafta bak Det jærske kjøkken. Han har tidlegare gitt ut matheftet NY:T i lag med Ruth-Hege Holst, kokeboka Det Jærske Kjøkken (2005) i lag med Målfrid Snørteland og kokeboka Jærkokken (2009).

  I 2006 fekk han Bryne Vels trivselspris og i 2009 vart han heidra av Rogaland Bondelag for arbeidet sitt med å løfta fram lokale råvareprodusentar og setja søkelys på kvalitet. Torsdag 11. juni 2009 kom han ut med ny kokebok, Jærkokken.

  Ragnhild Oftedal er faglært blomsterdekoratør og det bærer det gamle Apoteket preg av. Vi bruker alltid ferske blomar til alle selskap. I tillegg har vi ein vinkjellar med om lag 1400 flasker kvalitetsvin til greie prisar.
  1 september 2015 kjøpte Heine Grov og Ragnhild Oftedal det gamle apoteket i meierigata 4 i Bryne sentrum. Her skal det satsast endå sterkare på få fram lokale råvarer og lokale produsentar. All mat skal være håndlaga. Alt frå spekemat, hermetikk, brød med meir. Frå og med februar 2019 har vi fått til samarbeide med Limousin kalv Unik som er utvalgte lokale bønder som produserer kalvekjøt av beste kvalitet.

  Nettsted


 • Tango

  4006 Stavanger
  +47 51 50 12 30
  post@tango-bk.no

  Foto: Tommy Oppedal

  Velkommen til “nye Tango”! Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig.  Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt. På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.

  www.tango-bk.no