Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Fisketorget

  4005 Stavanger
  +47 5152 73 50

  www.fisketorget-stavanger.no

  Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.

  Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet.


 • Mondo

  4306 Sandnes
  +47 51 66 06 00

  www.mondo.no

  MONDO betyr verden. Navnet har vi valgt fordi vi henter vår inspirasjon fra alle verdenshjørner. Bare tenk på hvor mye verden har å by på av spennende mat og drikke. Som vår gjest vil vi at du skal bli overrasket. Hos oss ønsker vi at du opplever noe nytt.

  MONDO er plassert helt nede ved vannkanten – i hjertet av Sandnes. Herfra kan vi dra på en gastronomisk seilas hvor vi måtte ønske.


 • Ostehuset Stavanger

  Hospitalsgata 6, 4006 Stavanger
  +47 51 86 40 10

  www.ostehuset.no

  Velkommen til vår restaurant og på selveste Domkirkeplassen i Stavanger.

  I ett av Stavangers absolutte praktbygg, på ett av de aller mest sentrale stedene i sentrum, har vi åpnet ny møteplass med matopplevelser i tre etasjer.


 • Radisson Blu Atlantic Hotel

  4002 Stavanger
  +47 5176 1000

  www.radissonblu.com/no/atlantichotell-stavanger

  Overnatt på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, som på alle måter er et landemerke ibyens historie. Her er det rom for store begivenheter, så vel som små, avslappende øyeblikk. Kom for å mimre og skape nye minner hos oss. 

  Hos oss overnatter du i toppmoderne omgivelser, enten du velger et Standardrom, Business Class-rom eller et funksjonelt familierom. Alle rom inkluderer gratis wifi, safe, minibar og vår utsøkte frokostbuffe.
  Hotellet er også ideelt for ditt neste møte eller konferanse, med eksklusive møterom og konferansefasiliteter for opp til 500 gjester. Vi hjelper deg gjerne med planlegging, slik at ditt arrangement blir så smidig og profesjonelt som mulig. 

  Besøk vår moderne grillrestaurant, FireLake, og nyt et herlig måltid av ferske, lokale råvarer. Her finner du også en egen cocktailbar som byr på et bredt utvalg av forfriskende og smakfulle drinker. Avslutt kvelden i badstuen, med spektakulær utsikt over den flotte byen.


 • Sola Strand Hotel

  4055 Sola
  +47 51 94 30 00

  www.sola-strandhotel.no

  Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger.
  Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder


 • Tango Bar & Kjøkken

  4006 Stavanger
  +47 51 50 12 30

  www.tango-bk.no

  elkommen til “nye Tango”! Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig.  Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt. På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.