Norwegian English French
Medlemsbedrifter
 • Bardøla Hotel, Geilo

  Bardølavegen 33, 3580 Geilo
  +47 32 09 41 00

  www.bardola.no

  På Bardøla bruker vi mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst, samtidig som vi lar oss inspirere av fremmede matkulturer. Bardølas egenimporterte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet.

  Ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere utgjør hovedingrediensene for en vellykket matopplevelse på mathuset Bardøla. Restauranten på Bardøla er stor og hyggelig med et moderne og stilfullt interiør. Mulighet for separate selskapslokaler med eget program.

  Glem ikke å sette av plass til desserten, vår dessertbuffet er verdt et besøk i seg selv. Her finner du smakfulle kaker fra eget konditori.

  Med Bardølas egenimporterte vin serverer vi viner du ikke får andre steder i Norge. Vinkjelleren fylles stadig med gode nyheter og vår målsetning er at minst 95 prosent av flaskene skal være Bardølas egen vin.

  Flere av vinene kommer fra biodynamiske produsenter. På Bardøla kan du dessuten delta på vinkurs og smakskvelder. Dette er en populær kurs- og konferanseaktivitet.


 • Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel and Suites

  5399 Bekkjarvik
  +47 55 08 42 40

  www.bekkjarvikgjestgiveri.no

  Bekkjarvik Gjestgiveri ligg heilt nede ved hamna i idylliske Bekkjarvik. Omkransa av historie i form av gamle bygg og kaianlegg som før i tida var hjarta i den gamle fiskartettstaden Bekkjarvik – berre ein kort hurtigbåttur frå Bergen. Gjestgiveriet vart etablert då den danske kongen, Kong Christian Quart, på 1600-tallet vedtok at det skulle byggjas gjestehus for kvar halve eller hele dagsreise i skipsleia.

  I dag er Bekkjarvik Gjestgiveri ei lun hamn både for nordmenn og for utanlandske gjestar. Mange kjem hit for å få ro og fred og nyte nokre rolige dagar i vår vakre natur, og naturligvis også for å ete og drikke godt. Det er ikkje utan stolthet me kan ønske velkommen til bords med nokre av landets beste kokkar på kjøkkenet. Våre to seniorkokkar, tvillingbrødrene Ørjan og Arnt Johannessen har markert seg både med gull i Bocuse d´Or Lyon og blitt kåra til Årets Kjøkkensjef av Norges Kokkmesteres Landsforening.


 • Bellies

  Støperigata 6, Stavanger
  +47 940 77 955
  post@bellies.no

  "Vår meny er sesongbasert og i stadig utvikling.
  Vi bruker utelukkende råvarer fra planteriket og handler så mye som mulig fra lokale bønder.
  I tillegg til å bruke sesongens råvarer tilpasser vi også vår matlagningsstil til årstidene.
  Vår menyer varierer etter hva som er tilgjengelig."

   

  Michelinguiden 2023 har følgende omtale av Bellies:

  "Vegetable lovers will find paradise at this vegan restaurant that celebrates wonderful plant produce. 
  Well-made dishes like Jerusalem artichoke with chestnuts and chanterelles push often overlooked ingredients to the fore, embellished by fermented and preserved ingredients made in-house. 
  There’s a lovely atmosphere and all dishes are served with a smile."

   

  FERSKT. FERMENTERT. VEDFYRT.

  LIDENSKAPELIG TILBEREDT.

  VELKOMMEN TIL OSS.


 • Boen Gård

  Dønnestadveien 341, 4658 Tveit
  +47 38063594 - +47 47833000

  www.boengaard.no

  Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmenheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012. Etter omfattede restaurering og oppgradering fremstår gården i dag som en perle i landsdelen.

  En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer.

  Det var laks og tømmer som dannet grunnlaget for Boen, og gjennom eiendommen går den lakserike Tovdalselva som gir mulighet til å kombinere arrangementer med spennende laksefiske.


 • Britannia Hotel, Trondheim

  Dronningensgt. 5, 7011 Trondheim
  +47 73 80 08 00

  Photo: Wil Lee Wright

  Britannia Hotel is a restaurant house, a destination in itself, whether you prefer fine dining, afternoon tea or one of our more informal eateries, we will always have an option that suits you with our six different food and drink concepts, no matter the occasion.

  www.britannia.no

   

  Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et av våre mer uformelle spisesteder skal vi alltid ha et alternativ som passer deg med våre seks ulike mat og drikke-konsept, uansett anledning. 

  www.britannia.no


 • Bryggeloftet og Stuene Restaurant

  Bryggen 11, 5003 Bergen
  +47 55 30 20 70
  restaurant@bryggeloftet.no

  Bryggeloftet & Stuene har sine røtter tilbake til 1910, da eiendommen Bryggen 11 i Bergen ble bygget. Den gang var restauranten i 1. etasje en del av datidens hospits på Bryggen. Helt fra starten har stedet vært drevet av samme familie.

  Bryggestuen i 1. etasje, med en kapasitet på ca. 90 gjester, ble etter hvert et meget godt besøkt spise- sted. Våre gjester preges naturlig nok av bergensere, men beliggenheten har nok gjort sitt til at så mange tilreisende alltid har funnet veien til Bryggestuen. Den økende turiststrømmen til Bryggen og Bergen har medført at turister nå utgjør en stor andel av våre gjester i sommersesongen. På 70 tallet ble restauranten utvidet til også å omfatte 2. etasje - og Bryggeloftet var etablert.

  Gjestene syntes å trives med et spisested med utsikt mot Vågen og deler av Fisketorget.I 1999 gjennomgikk Bryggeloftet en ytterligere utvidelse, og kan i dag ta imot ca. 185 gjester. Interiørløsningen med inndeling i små og store rom gjør Bryggeloftet også til et populært sted for selskaper, det være seg firmatilstelninger, lutefisklag eller konfirmasjoner.

  https://www.bryggeloftet.no/


 • Bula Neobistro

  Prinsens gate 32, 7011 Trondheim
  +47 405 55 529
  post@bulabistro.no

  Photo: Jarle Hagen

  "The food we make at Bula is quite often inspired by food I dreamed of as a child. Not the food I actually got, but the one I dreamed of. I grew up on a farm where tradition, ecology and a primitive cellar were all natural.
  A cheeseburger with thousand island dressing was for me science fiction. At Bula we make boundless food, preferably with one foot in what is trashy and the other well planted on the silver platter. Low culture and high culture go hand in hand. "

  Join the madness!

  Greetings from Reneé Fagerhøi

  www.bulabistro.no

   

  "Maten vi lager på Bula er ganske ofte inspirert av mat jeg drømte om som liten. Ikke maten jeg faktisk fikk, men den jeg drømte om. Jeg vokste opp på gård hvor tradisjon, økologi og jordkjeller var en selvfølge. En cheeseburger med thousand island var for meg science fiction. På Bula lager vi grenseløs mat, gjerne med en fot i det som er trashy og den andre godt plantet på sølvfatet. Lavkultur og høykultur går hånd i hånd."

  Bli med på galskapen!

  Hilsen fra Reneé Fagerhøi

  www.bulabistro.no


 • Bølgen & Moi, Tjuvholmen

  Tjuvholmen Alle 5, Oslo
  +47 22 44 10 20

  www.bolgenogmoi.no/restauranter/tjuvholmen

  Kan det bli bedre enn et fantastisk skalldyrplatå på uteserveringen?
  3 etasjer fyllt med hummer, sjøkreps, sashimi, reker, blåskjell og masse annet godt.


 • Bønder i Byen

  Rådhusgata 16, Øvre Torv, 4611 Kristiansand
  +47 91147247

  www.bønderibyen.com

  Vi kaller det urban bondekost, der by møter land. Vi henter smaker, inspirasjon og råvarer fra gårdslivet, og mikser, moderniserer og raffinerer i et urbant miljø.

  Vi ønsker å få frem rausheten og gleden ved måltidet. Våre historier om våre råvarehelter eller hvordan maten tilberedes, gir rettene andre dimensjoner. For vi tror på gamle konserveringsmetoder, håndtverkstradisjoner og sunnhetsfokus – blandet med vår egen matreise, urbane inspirasjon og en god porsjon lekenhet. Du vil kanskje kjenne igjen smaken, men med en helt ny matopplevelse. 


 • Clarion Hotel Ernst

  Rådhusgaten 2, 4611 Kristiansand
  +47 38 12 86 00

  www.nordicchoicehotels.no/clarion/clarion-hotel-ernst

  Clarion Hotel Ernst er det moderne hotellet med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Klassisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.


 • Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

  Teaterplassen 2, 4836 Arendal
  +47 37 07 68 00

  www.choicehotels.com

  Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling gjør oss til et hotell for mye mer enn en overnatting.


 • Code Restaurant Oslo

  Dronning Eufemias gate 18, 0191 Oslo
  +47 922 22 700

  https://www.coderestaurant.no/


  CODE RESTAURANT ÅPNET DØRENE 25. OKTOBER 2019

  Code er en moderne kontinental restaurant. Folkene bak er meget erfarne - og både lever og ånder for å lage den perfekte restaurantopplevelse. 

  Vi holder til i MAD-bygget på Barcode i Oslo som har blitt tildelt flere internasjonale priser for sin unike design. Code ligger også i samme nabolag som operaen, Munch-museet og nasjonalbibloteket. Fra restauranten kan du nyte utsikten til Oslos mest spennende område med kreativ arkitektur. 

  KLASSISK INTERIØR MED MODERNE DETALJER 

  Interiøret har klassisk brasseri/bistro detaljer med en moderne vri. Gjesten vil gjenkjenne det klassiske uttrykket samtidig som et moderne tilsnitt vil live opp. I andre etasje kan Code tilby moderne kurs/konferanse-fasiliteter samt en innbydende skjermet terrasse som er skapt for et hyggelig måltid en sommerkveld. 

  KLASSISKE RETTER SOM MØTER DET MODERNE 

  Som interiøret vil også måten bestå av klassikere med et moderne tilsnitt. Her kan du få lobster roll, klassisk fransk løksuppe og helstekt and, alt tillaget på en moderne måte. Bli heller ikke overrasket om du blir servert trøffel i sesong. Kjøkkenet bruker også sine høye kompetanse på å utvikle retter som lett kan gjøres vegetariske. Maten endrer seg etter sesongene. 


 • Color Line

  Hjortneskaia, 0250 Oslo
  +47 81 00 08 11

  www.colorline.no

  Color Line AS er blant Europas ledende rederier innen Europeisk nærskipsfart. Selskapet har en flåte på syv skip, og opererer fire internasjonale linjer mellom syv havner i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, med cruise på ruten mellom Oslo og Kiel, transport på rutene mellom Larvik og Kristiansand til Hirtshals, og transport og shopping på ruten mellom Sandefjord og Strømstad. I tillegg til person- og godstransport, driver Color Line konferanse og messer, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon.


 • Dalen Hotel, Telemark

  Hotellveien 33, 3880 Dalen
  +47 35 07 90 00

  www.dalenhotel.no

  Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.

  Å kombinere et besøk på Dalen Hotel® med en seilas på Telemarkskanalen med et av veteranskipene M/S Henrik Ibsen® eller M/S Victoria er en enestående kulturhistorisk reise tilbake i tid sammen med moderne service og komfort.

  Velkommen til et av Norges eldste trehoteller, kun 400 meter fra Telemarkskanalens endestasjon, Dalen Brygge med enkel adkomst til hotellet.


 • E.C Dahls Pub og Kjøkken

  Strandveien 98B, 7042 Trondheim
  +47 406 97 400
  booking@ecdahls.no

  E. C. Dahls bryggeri, pub og kjøkken.

  E.C. Dahls Pub and Kitchen opened in August 2016. It is located in the renovated brewery E.C. Dahls Bryggeri in Strandveien, which was established in 1856, is one of Norway's oldest breweries.

  Restaurant and pub

  There is now an open brewery where guided tours of the brewery are organized, including beer tasting. Alexander Skjefte, co-owner and general manager of the restaurant, is one of the first educated beer sommelier in Norway.
  The pub offers a selection of over 250 different beers, bottled and bottled. 20 excluding E.C. Dahls beer and other selected breweries can be tried from the barrel, and the drinks menu is continuously updated with new beers coming in.
  The restaurant offers menus based on and tailored to be enjoyed with beer. The pub seats about 60 guests with extra outdoor seating. The restaurant, with its unique atmosphere, is a super setting for long and short dinners.
  The menu focuses on tasty food, with a special focus on combining beer and food. The restaurant has about 70 seats.

  The function rooms on the 2nd floor.

  Our function rooms can accommodate up to 160 people, where dining can be combined with beer tasting, food courses and similar activities. For smaller groups, the area can be divided into four single rooms from 28 to 50 people at a time.

  General information

  Total capacity: 300 people on 2 floors.

  Opening hours: Tuesday - Saturday 17:00 - 24:00

  www.ecdahls.no

   

  E.C. Dahls Pub and Kjøkken åpnet i august 2016. Det ligger i det renoverte bryggeriet E.C. Dahls Bryggeri i Strandveien, som ble etablert i 1856, det er et av Norges eldste bryggerier.

  Restaurant og pub

  Det er nå et åpent bryggeri der guidede turer i bryggeriet er organisert, inkludert ølsmaking. Alexander Skjefte, medeier og daglig leder for restauranten, er en av de første utdannede ølsommelierene i Norge. 
  Puben tilbyr et utvalg av over 250 forskjellige øl, på flaske og kran. 20 eksklusiv E.C. Dahls-øl og andre utvalgte bryggerier kan prøves fra fat, og drikkemenyen oppdateres kontinuerlig med nye øl som kommer inn. 
  Restauranten tilbyr menyer basert på og skreddersydd for å nytes med øl. Puben har plass til omtrent 60 gjester med ekstra sitteplasser utendørs. Restauranten, med sin unike atmosfære, er en super setting for lange og korte middager. 
  Menyen fokuserer på smakfull mat, med spesielt fokus på å kombinere øl og mat. Restauranten har omtrent 70 seter.

  Selskapslokalene i 2. etasje.

  Selskapslokalene våre har plass til opptil 160 personer, her kan servering kombineres med ølsmaking, matkurs og lignende aktiviteter. For mindre grupper kan området deles inn i fire enkeltrom fra 28 til 50 personer om gangen.

  Generell informasjon

  Total kapasitet: 300 personer i 2 etasjer.

  Åpningstider: Tirsdag - lørdag 17:00 - 24:00

  www.ecdahls.no

   


 • Engø Gård (Bailliage d'Oslo)

  Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme
  +47 33 30 31 00
  post@engo.no

  «Velkommen til Norges mest sjarmerende resort med over 100 års tradisjon og erfaring med gjester fra hele verden.
  Senk skuldrene i landlige omgivelser, med vakre rom, spaavdeling, samt moderne kurs- og konferansefasiliteter.  
  Sist men ikke minst, nyt vår gastronomi med mat og vin i verdensklasse!

  ​​Hos oss kan du blant annet oppleve vår splitter nye badstuflåte, padelbane, tennis, vinsmaking og våre innholdsrike oppholdspakker.

  Vi kan by på vår spektakulære Gourmetopplevelse, vår populære Engøopplevelse og vår behagelige Lazy Stay-pakke.

  Ta med deg familie og venner på et uforglemmelig opphold hos oss.


 • Engø Gård (Bailliage de Vestfold)

  Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme
  +47 33 30 31 00
  post@engo.no

  «Velkommen til Norges mest sjarmerende resort med over 100 års tradisjon og erfaring med gjester fra hele verden.
  Senk skuldrene i landlige omgivelser, med vakre rom, spaavdeling, samt moderne kurs- og konferansefasiliteter.  
  Sist men ikke minst, nyt vår gastronomi med mat og vin i verdensklasse!

  ​​Hos oss kan du blant annet oppleve vår splitter nye badstuflåte, padelbane, tennis, vinsmaking og våre innholdsrike oppholdspakker.

  Vi kan by på vår spektakulære Gourmetopplevelse, vår populære Engøopplevelse og vår behagelige Lazy Stay-pakke.

  Ta med deg familie og venner på et uforglemmelig opphold hos oss.


 • Fagn

  Ørjaveita 4, 7010 Trondheim
  +47 458 44 996
  post@fagn.no

  "At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.

  Our cuisine traditionally Norwegian inspired with international experience that our chefs have learned and shared all over the world, at FAGN we believe in sharing and inspiring.

  We set no frabes around what we do.

  The dining experience is one you must not rush, therefore we recommend that you set aside the entire evening and get a perspective of what we love."

  www.fagn.no

   

  "På FAGN er vårt fokus å bruke lokale råvarer og skape en matopplevelse som du ikke vil glemme. Vi prøver å vise vår lidenskap og kreativitet gjennom smak og presentasjon.

  Vårt kjøkken er tradisjonelt norsk inspirert av internasjonal erfaring som kokkene våre har lært og delt over hele verden, på FAGN tror vi på å dele og inspirere. 

  Matopplevelsen er at du ikke må skynde deg, derfor anbefaler vi at du setter av hele kvelden og får et perspektiv på hva vi elsker. "

  www.fagn.no


 • Finnegaardsstuene

  Rosenkrantzgaten 6, 5003 Bergen
  +47 55 55 03 00

  www.finnegaarden.no

  Midt på den ikoniske Bryggen i Bergen kan du bo på Det Hanseatiske Hotell. Det er et vakkert hotell, med 37 utsøkte og stilfulle rom, i svært sjarmerende omgivelser. Kortere gangavstand til byens severdigheter kan du ikke be om. Hotellet er en del av Finnegaarden på Bryggen i Bergen som  står på UNESCO's liste over verdens kulturarv.


 • Fiskekompaniet Tromsø

  Storgata 73, 9254 Tromsø
  +47 77 68 76 00

  www.fiskekompani.no

  I en tid med stress og hurtigmat ønsker vi å dele med dere det ekte og naturlige som havet fortsatt gir oss. La oss få inspirere med smaker fra landsdelen og andre deler av verden. Velkommen innom for en kulinarisk opplevelse!

  I Nord-Norge rår naturkreftene. Havet her bestemmer klimaet og til stor grad været, men også hva vårt kjøkken kan by våre gjerster til enhver tid. Derfor er vår meny, på samme måte som havet, alltid i endring. alltid fullspekket med nye og ferske smaksopplevelser.


 • Fisketorget

  Strandveien 1, 4005 Stavanger
  +47 51 52 73 50
  post@fisketorget-stavanger.no

  Foto: Fredrik Ringe

  Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst.

  Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Et uformelt, koselig sted. Med vennlig og effektiv service. Vinkartet er profesjonellt utarbeidet av dyktige vinkelnere, og utfyller rettene på en unik måte. Mulig har vi også byens beste uteservering, med fantastisk beliggenhet.

  https://fisketorget-stavanger.no


 • FUMO Fusion & Bar

  Kongens gate 12, 6002 Ålesund
  +47 70 12 04 00
  fumo@xlgruppen.no

  FUMO – WHERE HIGH-END MEETS LAID-BACK

  FUMO ligger midt i gågata i Ålesund og er en bar som tilbyr mat av høy klasse. Menyen er fusion-inspirert – her kan du spise deg gjennom mange verdensdeler! Tilpassede menyer og enkeltretter gir deg spennende smaker fra Asia, Europa og Sør-Amerika, og skiftes ut ofte. Konseptet «sharing food» er en sosial måte å spise på, hvor du får muligheten til å prøve ulike retter for en rimelig penge. Eget dry-age-skap og kortreiste råvarer gjør at vi kan tilby deg retter av førsteklasses kvalitet.

  Nok om maten – vi utfolder oss også når det gjelder drikke, og har Ålesunds største gin-samling. Cocktails er FUMOs styrke! Nyt kreative fusion-cocktails med overraskende innslag og smaker, som smaker som den deiligste dessert… God plass til forretningsmiddager og sosiale sammenkomster, samt uteservering når været tillater det. Føl deg hjemme i FUMOs lune, intime atmosfære og nyt øyeblikket!


 • Gamle Logen

  Grev Wedels Plass 2, 0151 Oslo
  +47 22 33 44 70
  post@logen.no

  www.gamlelogen.no

  Oslo kulturperle Gamle Logen har gjennom historien vært et knutepunkt for små og store begivenheter. I dag stiller vi som vertskap for selskaper, konferanser, konserter og øvrige arrangementer av en variert og fargerik art. Legg selskapet til Gamle Logen for de nye opplevelsene !


 • Gamle Raadhus Restaurant

  Rådhusgaten 30, 0151 Oslo
  +47 22 42 01 07
  post@gamle-raadhus.no

  www.gamleraadhus.no

  Gamle Raadhus Restaurant fikk Jørn Lie som ny eier i 2008 og høsten samme år fikk den klassiske baren – Lauritz Ruus Bar – et lysere og lettere interiør med nye møbler og startet fra samme tid servering av lunsj. Den opprinnelige arrestkjelleren er bevart i husets underetasje og fungerer i dag som vinkjeller og selskapslokale for inntil 20 personer. 
  Kjøkkenet er bygd rundt det klassiske, men bli ikke overrasket om det dukker opp smaker du kanskje forbinder med andre verdensdeler. Friske råvarer blir levert hver dag fra de aller beste leverandører i Oslo og fra mindre produsenter i hele Norge.
  Kjøkkenet styres av den tidligere landslagskokken Christian Honstad, med overoppsyn av Eirik Strøm Lillebø og tidligere mentor for Det Norske Kokkelandslaget, Jørn Lie.

   


 • Grand Hotel, Oslo

  Karl Johans gate 31, 0159 Oslo
  +47 23 21 20 00

  www.grand.no

  Grand Hotel i Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen.


 • GudbrandsGard Hotell

  Kvitfjellvegen 477, 2634 Fåvang
  +47 61 28 48 00
  post@gudbrandsgard.no

  https://www.kvitfjell.no/gudbrandsgard-hotell

  Kvitfjell er alpinistenes naturlige valg i en meget snøsikker del av Norge. 
  Den solide byggestilen fra Gudbrandsdalen møter det mektige landskapet i Kvitfjell og setter sitt preg på Gudbrandsgard Hotell sin atmosfære. Her smelter tradisjoner og moderne forventninger sammen, og gir deg en følelse av velfortjent uanstrengt luksus. 
  Gudbrandsgard Hotell er stedet der du kan slappe av etter en aktiv dag. Unn deg noen avslappende timer i velværeavdeling eller nyt god mat og drikke i en av våre restauranter. 
  De komfortable rommene gir deg en god natts søvn før du på morgenen spenner på deg skiene rett utenfor hotellets vegger. 
  Kommer du hit for faglig påfyll gir kombinasjonen av moderne kurs og konferanse fasiliteter og frisk fjelluft garantert gode opplevelser.


 • Haaheim Gaard

  5685 Uggdal
  +47 53 43 30 00
  post@haaheimgaard.no

  Haaheim Gaard skapar romantiske rammer for bryllaup og runde dagar, jubilé og andre selskap. Hotellet er kjend for sin særeigne og personlege atmosfære, og byr på smakfull mat med sesongbaserte råvarer. Vi set saman smakane med friske urter frå eigen hage.
  På Haaheim Gaard kan du oppleva konsertar, show, foredrag og hagevandring. Vi skreddersyr konferanse eller kurs etter behov.

  www.haaheimgaard.no


 • Hallingstuene, Geilo

  Geilovegen 57, 3580 Geilo
  +47 32 09 12 50

  www.hallingstuene.no

  Midt i hjertet av Geilo sentrum, i et sjarmerende rødt hus (Geilovegen 56) ligger Restaurant Hallingstuene. Drevet av den anerkjente Tv kokken Frode Aga med kona Berit Kongsvik i spissen.
  Restauranten er innredet som 3 gamle Hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger, og har vert i drift i 25 år. Den ene stuen fungerer godt som en separeè for de grupper som ønsker og sitte litt skjermet.
  Restauranten har sitteplasser for opp til 140 personer, og er til daglig en a la carte restaurant som serverer gode norske råvarer med moderne vri, men også Hallingkost av ypperste klasse. Midt i restauranten står vår godt oppfylte cognacvogn som vi jevnlig oppdaterer. Egen vinbar i kjelleren som du kan lese mer om ved å klikke på linken på siden.


 • Hildr Restaurant

  Skippergata 11, 9008 Tromsø
  +47 940 96 247
  post@hildr.no

  Hvor vi har fokus på lokale råvarer, håndlagde cocktails og nøye utvalgte viner og øl. Menyen vår er i stadig endring, basert på både sesong, økologisk bærekraft og hva som finnes i naturen her oppe i nord. Vi streber etter å lage morsomme retter som overrasker og inspirerer.


 • Holmenkollen Restaurant

  Holmenkollveien 119, 0787 Oslo
  +47 22 13 92 00
  bookatable.com

  holmenkollenrestaurant.no

  Holmenkollen Restaurant i Oslo byr på en unik restaurantopplevelse med en elegant atmosfære i naturskjønne omgivelser. Med sin over 100 år lange historie og fantastiske utsikt over Oslofjorden by på noe av det fineste av Oslos kulturarv.
  Med en stab med lidenskap for mat og vin, mange av dem blant Norges beste i sitt fag, tilbys det både retter for utenlandske gjester som vil oppleve det unikt norske, og for nordmenn som søker eksotiske opplevelser.

   


 • Hos Moi

  Nodeviga 2, 4610 Kristiansand
  +47 38 17 83 00
  velkommen@hosmoi.no

  www.hosmoi.no

  Hos Moi ligger idyllisk plassert på Fiskebrygga i Kristiansand.
  Her kan man nyte fantastisk mat og drikke på solsiden, og skal man vise frem byen er dette et av de obligatoriske stoppestedene.
  Vårt store vinkart er fornuftig priset, og har fått flere utmerkelser i winespectator de siste årene, og på Topp 10 listen finner du meget god kvalitet til meget god pris. 
  Prøv småretter, klassikere eller vår Sesonginspirerte 5 retters Surprise meny til kun kr 595,- 

  Vår kjøkkensjef Magnus Jansson med lang fartstid fra Stockholm står for kvaliteten på kjøkkenet, og vår Restaurantsjef Leila Derriche med bakgrunn fra Brøndums i Skagen har full kontroll på vårt høye service nivå. 
  Som alltid for våre Chaine medlemmer byr vi på aperitiff ved bordbestilling og fremvisning av medlemskort. 

   

   


 • Hotel Bristol, Oslo

  Kristian IV's gate 7, 0164 Oslo
  +47 22 82 60 00

  www.bristol.no

  Ærverdige Hotel Bristol åpnet dørene for første gang i 1920. Med mye historie i veggene, et oppgradert interiør og en elegant atmosfære, tar vi deg med tilbake i tid. Hotellet har store, komfortable rom og suiter, et komplett treningsrom, samt flotte konferanse- og selskapslokaler. Opplev Bristol Grill hvor du kan smake sesongbaserte retter og konditorens fristelser. I Vinterhaven og Bibliotekbaren serveres forfriskelser til levende pianomusikk. Velkommen til et av Oslos mest tradisjonsrike hotell.


 • Hotel Brosundet

  Apotekergata 1, 5, 6004 Ålesund
  +47 70 10 33 00
  post@brosundet.no

  Skjult bak vegger som er reist for å tåle naturens krefter, vil du finne et hjem. En helt egen atmosfære, i hjertet av sjarmerende Ålesund. Hotel Brosundet er mer enn myke senger, god mat og inspirerende omgivelser. Det er vennlighet, varme og ro. Hotellet er skapt omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden.

  RESTAURANT NO. 5

  Det finnes mange kulinariske perler i lille Ålesund, men ingen så gode som Apotekergata No. 5. Atmosfæren tar deg idet du kommer inn, og menyen som serveres overbeviser deg. En lek med sansene, detaljer så nøye gjennomtenkte at du må ta en pause for å la øynene spise før munnen får smake. Dette er Stig Roar Strømsvåg kulinariske hjertebarn. Inspirert mormors kunst over grytene, og skolert av de beste. Her møter norsk tradisjonsmat moderne gourmetkunst.

  www.brosundet.no


 • Hotel Kong Carl

  Torggt. 9, 3210 Sandefjord, Norge
  +47 33 46 31 17

  www.kongcarl.no

  Vi ønsker velkommen til Hotel Kong Carl, et av Norges eldste hotell (bygget i 1690). Vi har 32 rom og salonger/møterom, samt en spennende historie over 300 år. Hotel Kong Carl ligger midt i sentrum av Sandefjord. Byen er beliggende på Gullkysten av Norge med kort vei til både Torp flyplass, jernbane, buss og ferge til Sverige og Danmark.


 • Hotel Norge by Scandic

  Nedre Ole Bulls plass 4, 5012 Bergen
  +47 55 55 40 00
  hotelnorge@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.no/

  Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. I 2018 ble hotellet totalrenovert og fremstår nå som et ikonisk og moderne hotell og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.


 • Hotel Norge, Lillesand

  Strandgata 3, 4790 Lillesand
  +47 37 27 01 44

  www.hotelnorge.no

  Vi ønsker deg velkommen med moderne fasiliteter og komfort. Samtidig vil vi også ta deg med tilbake i tid, gjennom interiør og atmosfære. Til den tiden da Knut Hamsun bodde på rom 302, eller da den spanske Kong Alfonso ble så begeistret for rommet, utsikten og folkelivet at han i 1931 risset ordene Alfonso Rex inn i speilet. 

   


 • K2

  Pedersgata 69, 4013 Stavanger
  +47 979 56 120
  booking@restaurantk2.no

  Foto: Anna Torst Saatvedt

  «Vi serverer en satt meny. Man har valget mellom kjøtt og fisk eller vegetar. Til maten har vi drikkepakke med eller uten alkohol.
  Det er viktig for oss å ha god kontakt med regionen hvor vi bor og driver restaurant.
  Vi skal fremheve lokale produsenter ved å jobbe sammen, og utfordre både oss selv og dem, for å få frem det beste av kvalitet, smak og bærekraft.
  Vi ønsker at maten som serveres hos oss er lokal, helst økologisk, og gjennomtenkt i alle ledd. Å servere mat til gjester handler om lidenskap og glede i hele prosessen opp til en ferdig rett.

  Sesongene bestemmer fokuset vårt. Vi sanker, sylter, salter, safter, fermenterer og preserverer hele året. Noe kommer til og med fra vår egen hage. Vi har lyst til å fremheve hvor mye som spirer og gror rundt oss, og hva vi kan gjøre med det i matlagingen.»

   

  K2 ble tildelt en Michelinstjerne i 2023 og Michelinguiden har følgende beskrivelse:

  "Ola Klepp and Elisabeth Kress (the two Ks) have created an extremely likeable restaurant, where their heartfelt and earnest beliefs in sustainability underpin every element. But that’s not to say Ola’s kitchen ever loses sight of the most important element: serving delicious food. The best local, seasonal ingredients make up the set menu’s 10 courses; his food has depth without over-complication and is creative without being gimmicky."

  I tillegg ble K2 tildelt en grønn stjerne for gastronomi & bærekraft.

  Nettsted


 • Latter

  Holmens gate 1, 0250 Oslo
  +47 23 11 88 00
  booking@latter.no

  latter.no

  Latter har sentral beliggenhet, fantastiske lokaler, restaurant, flere scener, teknisk utstyr, dyktige ansatte og alt annet du måtte ønske for at ditt arrangement skal bli en dundrende suksess!
  Vi kan arrangere store og små event skreddersydd til akkurat dine behov.
  Det er den detaljerte kunnskapen om produksjon og komikere kombinert med fantastisk mat, flotte lokaler og kanskje Norges beste tekniske stab, som gjør oss unik. Det finnes mange muligheter på dette huset for din bedrift eller ditt private arrangement på kvelds- eller dagtid. Her kan du kombinere ditt eget arrangement med noe av den underholdningen som til enhver tid finnes på huset, eller motivere dine arbeidskolleger gjennom kombinasjonen humor og innhold.
  I tillegg til 3 scener med utstyr av høy teknisk kvalitet, har vi også et unikt eventrom, flere barer, lounge, galleri og en egen à la carte restaurant.


 • Le Bistro

  Munkegata 25, 7011 Trondheim
  +47 73 60 60 24
  post@lebistrotrondheim.no

  Along the city's only avenue you will find a small piece of France in the middle of Trondheim. Bring good friends and enjoy food and drink inspired both by local ingredients and by French cuisine. ​Bistro means small inn or wine room - here we slow down the pace and serve small dishes or dinner in cozy surroundings. Good food and low shoulders – that's Le Bistro.

  www.lebistrotrondheim.no

   

   

  Langs byens eneste aveny finner du et lite stykke Frankrike midt i Trondheim. Ta med gode venner og nyt mat og drikke inspirert både av lokale råvarer og av det franske kjøkkenet. Bistro betyr liten kro eller vinstue – her senker vi tempoet og serverer småretter eller middag i lune omgivelser. God mat og lave skuldre – det er Le Bistro.

  www.lebistrotrondheim.no


 • Lindesnes Havhotell, Spangereid

  4521 Spangereid
  +47 386 00 800

  www.havhotellet.no

  Lindesnes Havhotell er et nytt og moderne hotell, og dette avspeiles i standarden på overnatting. Hotellrom og leiligheter er innredet i en skandinavisk lys stil som relflekterer det åpne landskapet og det spesielle lyset som finnes her på sørtuppen av Norge.

  Design og fargeskale er valgt ut fra et ønske om at du som gjest skal kunne senke skuldrene, sove godt og finne ro og balanse her hos oss. Et opphold hos oss skal gi energi, til en lang dag med kurs og konferanse - eller en dag stappfull med aktiviteter sammen med din familie og venner. Velg mellom overnatting i leilighet eller hotellrom.


 • Lærlingekompaniet

  Munkedamsveien 71, 0270 Oslo
  +47 975 95 560
  laila@oppla.no

  oppla.no

  Lærlingekompaniet er et privat opplæringskontor for hotell og restaurantfagene. Vi er en forening som driftes av tilskudd fra fylkeskommunen, der alt går tilbake til opplæringen av lærlingene.
  Vi jobber daglig med lærlinger i kokk-, institusjonskokk-, servitør-, baker-, konditor-, reiseliv- og resepsjon fagene. Vi har 300 lærlinger fordelt på våre medlemsbedrifter. 
  Lærlingekompaniet har siden 1987 jobbet med ungdom og 99 prosent av våre lærlinger fullfører fagopplæringen med bestått fag/svenneprøve på normert tid, som er fire år. Dette er vi veldig stolte av.


 • Matmedhjerte AS

  Skarhaugen 5, 6030 Langevåg
  +47 932 67 090
  nils.henning.nesje@gmail.com

  https://www.nesjemat.no/

  Vi er de fremste innen lokale matopplevelser i Møre og Romsdal. I 2015 laget vi det som ble kåret til Norges beste lokale meny.
  Vi er stolte av vårt samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, og gjenspeiler det i våre menyer. Å få fortelle om matens historie og opphav er et privilege vi setter høyt.
  Vi presenterer et ujålete GaneSpa (opplevelse for munnen og andre sanser) tilberedt på det beste av lokale og ureiste råvarer.
  Vi ønsker at våre gjester skal oppleve smaken av Møre og Romsdal og Vestlandet . Vi ser fram til å gi deg en opplevelse

   

  Våre arbeidsområder: 

  Kompetanseheving lokalmat & drikkeprodusenter
  Bryllup, konfirmasjon , firmaevent, kokk hjem, kurs mm.
  Ulike dommeroppdrag mat & drikke


 • Opus XIV Restaurant

  Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen
  +47 53 01 22 00
  booking@opusxvi.no

  Som slektninger av Edvard Grieg, er det vårt ønske å gi våre gjester en helt enestående opplevelse – en klassisk, men moderne vri på hotellopplevelsen som deg et unikt innblikk i komponistens bemerkelsesverdige liv og erfaringer.

  Vi ønsker å tiltrekke oss både tilreisende og lokale bergensere og invitere de på uforglemmelige musikalske opplevelser så vel som andre kulturelle opplevelser og underholdning. Vi vil vise hva Bergen har å by på!

  Vår kjøkkensjef Colin Lee og hans team har satt sammen en spennende sjømatmeny basert på lokale råvarer. Han frister med både tradisjonelle retter og nye  smaker.

  https://opusxvi.no/nb/


 • Oslo Militære Samfunds Selskapslokaler, Oslo

  Myntgata 3, 0151 Oslo
  +47 22 42 12 12

  www.selskaper.no

  Selskapslokaler Oslo Militære Samfunds lokaler er uformelle nok og samtidig elegante nok til at de passer glimrende som selskapslokaler for alle anledninger. Siden vi ligger sentralt i Oslo, er det desto enklere å invitere alle som bør være med.

  I våre nyromantiske selskapslokaler med god plass og flotte møbler kan vi arrangere feiring av runde tall, konfirmasjon, minnestund, jubileer eller andre selskap etter ønske. Vi har selskapslokaler i forskjellige størrelser, og du kan velge lokale selv etter ønske og behov.

  Vår meny er sesongbetont slik at vi kan lage mat av ferske råvarer, men samtidig kan vi lage mat etter ønske. Det viktigste for oss er at vi sammen greier å skape den typen selskap du er ute etter.


 • Radisson Blu Atlantic Hotel

  Olav V's gate 3, 4005 Stavanger
  +47 51 76 10 00

  www.radissonblu.com/no/atlantichotell-stavanger

  Overnatt på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, som på alle måter er et landemerke ibyens historie. Her er det rom for store begivenheter, så vel som små, avslappende øyeblikk. Kom for å mimre og skape nye minner hos oss. 

  Hos oss overnatter du i toppmoderne omgivelser, enten du velger et Standardrom, Business Class-rom eller et funksjonelt familierom. Alle rom inkluderer gratis wifi, safe, minibar og vår utsøkte frokostbuffe.
  Hotellet er også ideelt for ditt neste møte eller konferanse, med eksklusive møterom og konferansefasiliteter for opp til 500 gjester. Vi hjelper deg gjerne med planlegging, slik at ditt arrangement blir så smidig og profesjonelt som mulig. 

  Besøk vår moderne grillrestaurant, FireLake, og nyt et herlig måltid av ferske, lokale råvarer. Her finner du også en egen cocktailbar som byr på et bredt utvalg av forfriskende og smakfulle drinker. Avslutt kvelden i badstuen, med spektakulær utsikt over den flotte byen.

  Fire and Lake Restaurant https://firelake.no


 • Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

  Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand
  +47 38 11 21 00

  https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kristiansand-caledonien

  With a city center location right beside the sea, the Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand provides a perfect base for enjoying the city. Stay within walking distance of the bus, ferry and railway stations, as well as fabulous shopping options less than a kilometer away on Markens Street.

  All 147 of our stylish rooms and suites boast city and ocean views, as well as chic, comfortable furnishings. Walk to nearby restaurants, or enjoy the convenience of our on-site, upscale Grenseløs Restaurant & Bar for a seasonal à la carte menu. Amenities at our Kristiansand hotel include a fitness room, a Grab & Run breakfast option and express laundry service. Our conveniently located hotel is also an ideal setting for corporate and social events. Speak to our team to reserve 1 of our 12 modern conference spaces for your next business meeting in Kristiansand.


 • Radisson Blu Hotell Tromsø, Tromsø

  Sjøgata 7, 9008 Tromsø
  +47 77 60 00 00

  www.radissonhotels.com/no-no/destinasjon/norge/tromso

  Known as the gateway to the Arctic, Tromso is Norway’s northernmost city. Our Radisson Blu Hotel in Tromso is located just 4 kilometers from Langnes Airport, providing an ideal base for discovering Arctic wonders. Our city center location means you'll have easy access to nearby cultural attractions, restaurants and shops, while enjoying stunning scenic views of the surrounding mountains, forests, and fjords.

  Our Tromso hotel offers a first-class base for catching the Northern Lights during the winter, or for heading off to iconic music festivals in the summer. We’re also a stone’s throw away from some of the city’s best sights. The Arctic Cathedral and Tromso University Museum provide a wealth of culture, stunning architecture and local history, and a stop at the Polaria aquarium should be at the top of every animal lover’s list. 


 • Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies plass 3, 0185 Oslo
  +47 22 05 80 00

  https://radissonhotels.com/no-no/hoteller/radisson-blu-oslo

  Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste hotell. Her bor du praktisk plassert like i nærheten av tog, buss og trikk på Oslo S, med gåavstand til mange av hovedstadens populære severdigheter. Paradegata Karl Johan ligger like ved, mens slottet, Akershus festning, Oslo spektrum og Aker brygge ligger innenfor gåavstand. 

  Hotellet vårt er er det ideelle stedet for alle typer arrangement, med fasiliteter som passer like godt for 2 personer som for 1100. Med 30 møterom og spesialtilpassede menyer gjør vi alt vi kan for å bistå deg med ditt arrangement.
  Enten du besøker oss gjennom jobb eller på fritidsreise kan du nyte godt av vårt velværeområde i 34. og 35. etasje. Benytt deg av det velutstyrte treningsrommet med fantastisk utsikt over byen, ta deg en svømmetur i bassenget eller slapp av i badstuen.


 • Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim

  Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim
  +47 73 80 30 00

  The Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim boasts an exceptional design and a location next to the city’s beautiful Nidelven River. The central atrium sits under a glass roof, filling the space with stunning natural light. In addition to the sleek decor, the 298 rooms and suites feature amenities such as Free high-speed, wireless Internet, mini bars and the Super Breakfast Buffet (included in each stay).

  Make sure to visit our 73 Bar & Restaurant, with its modern Nordic à la carte menu based on fresh and local ingredients. Choose from our wide selection of wine and beer or let our sommeliers guide you through your menu with a delightful wine package to top off your casual yet stylish dining experience. If you're opting for a relaxing meal in the comfort of your room, our hotel bar offers an a la carte menu for room service.

  www.radissonhotels.com

   

  Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim har et eksepsjonelt design og er lokalisert ved siden av den vakre Nidelven. Det sentrale atriet, under et glastak og fyller rommet med fantastisk naturlig lys. I tillegg til den elegante innredningen, har de 298 rommene og suitene fasiliteter som gratis høyhastighets, trådløst internett, minibar og super frokostbuffé (inkludert i hvert opphold). Sørg for å besøke 73 Bar & Restaurant, med sin moderne nordiske à la carte-meny basert på ferske og lokale råvarer. Velg fra vårt brede utvalg av vin og øl, eller la våre sommelierer lede deg gjennom menyen din med en herlig vinpakke for å få den uformelle, men stilige matopplevelsen. Hvis du velger et avslappende måltid på rommet ditt, tilbyr hotellets bar en à la carte-meny for romservice.

  www.radissonhotels.com


 • Re-Naa

  Nordbøgata 8, 4006 Stavanger
  +47 51 55 11 11
  post@restaurantrenaa.no

  Sved team tilbyr sitt beste i lekre omgivelser på Eilert Smith Hotell i Nordbø gata. Velkommen til en kulinarisk forestilling!

  www.restaurantrenaa.no

  Restaurant RE-NAA fikk tildelt 2 stjerner i Guide Michelin i 2020. Disse har de beholdt siden da.
  Guide Michelin gir følgende beskrivelse:

  "The kitchen takes centre stage – quite literally, as it sits in the middle of this stylish room – and the chefs present the delicate, poised constructions themselves with obvious passion and pride. A commendable range of top quality Norwegian seafood is prepared with exceptional skill, whilst the bread comes from their nearby bakery. The extended tasting menu can take up to five hours, but every aspect unfolds masterfully thanks to the top-notch kitchen and service teams."


 • Restaurant Jærkokken

  Gamle Apoteket, Meierigata 4, 4340 Bryne
  +47 977 64 833
  post@jarkokken.no

  Heine Grov vart kjøkkensjef allereie som 21-åring ved Noregs første fiskerestaurant, Enhjørningen. Sidan har han arbeidd som kjøkkensjef mellom anna på Thime Station Mad og Vinstove på Bryne, Hotel Admiral i Bergen, Solstrand Fjordhotell i Os og Jæren Hotell på Bryne. Heine er likevel mest kjend som Jærkokken og drivkrafta bak Det jærske kjøkken. Han har tidlegare gitt ut matheftet NY:T i lag med Ruth-Hege Holst, kokeboka Det Jærske Kjøkken (2005) i lag med Målfrid Snørteland og kokeboka Jærkokken (2009).

  I 2006 fekk han Bryne Vels trivselspris og i 2009 vart han heidra av Rogaland Bondelag for arbeidet sitt med å løfta fram lokale råvareprodusentar og setja søkelys på kvalitet. Torsdag 11. juni 2009 kom han ut med ny kokebok, Jærkokken.

  Ragnhild Oftedal er faglært blomsterdekoratør og det bærer det gamle Apoteket preg av. Vi bruker alltid ferske blomar til alle selskap. I tillegg har vi ein vinkjellar med om lag 1400 flasker kvalitetsvin til greie prisar.
  1 september 2015 kjøpte Heine Grov og Ragnhild Oftedal det gamle apoteket i meierigata 4 i Bryne sentrum. Her skal det satsast endå sterkare på få fram lokale råvarer og lokale produsentar. All mat skal være håndlaga. Alt frå spekemat, hermetikk, brød med meir. Frå og med februar 2019 har vi fått til samarbeide med Limousin kalv Unik som er utvalgte lokale bønder som produserer kalvekjøt av beste kvalitet.

  Nettsted


 • Roast Restaurant & Bar, Bergen

  5008 Bergen
  +47 55 37 50 50

  www.roastfood.no

  La oss være helt ærlige: Vi har gjort det enkelt for oss selv! Ved å jobbe med de beste leverandørene og tilberede råvarer i sesong, har vi tatt en snarvei til det å servere god mat. Det er vår garanti for å gi deg de ferskeste smakene, tilberedt med kjærlighet og servert i en uformell atmosfære.

  På ROAST kan du nyte kjøtt fra de aller beste kjøttleverandørene, våre saftige pølser fremstilt med hemmelig oppskrift og fersk fisk og sjømat fra de kalde havområdene utenfor norskekysten. Selve navet på vårt kjøkken er den kullfyrte Josper-grillen. Her tilbereder vi blant annet vår signaturrett «ROAST Board» ¬- det lekreste kjøttet med en deilig aroma som bare en kullgrill kan gi. Flere av våre retter er spesielt egnet for å dele med andre, og det gir deg dessuten mulighet til å prøve flere spennende smakskombinasjoner. Er du bare litt sulten kan du velge en av våre småretter. For å ledsage maten har vi et spennende og nøye utvalgt vinkart der vi har lagt vekt på å finne gode viner som kompletterer de dype smakene fra trekull og røyk.


 • Rosfjord Strandhotell, Lyngdal

  4580 Lyngdal
  +47 383 40 100

  www.rosfjord.no

  Rosfjord er en av Sørlandets eldste reiselivsaktører. Rosfjord Strandhotell er en 4. generasjons familiebedrift, og selv om mye har forandret seg, er fortsatt kjernen i det vi tilbyr det samme – gode opplevelser, alene eller sammen med venner, familie eller kolleger!

  Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin beliggenhet ved strand og sjø. Du kan komme hit som feriegjest, som kursdeltager eller på idrettssamling og stole på at hotellet vil sørge for kvalitet på alle hold.

  Vi har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme. Rosfjord Strandhotell gjør alltid sitt ytterste for å gi din ferie den rammen den fortjener.

  Kjøkkenet har en sterk fokus på bærekraft og har derfor tatt standpunkt til flere saker. Du vil feks. aldri få servert oppdrettslaks. Heller ikke scampi og andre arter som er rødlistet.


 • Røros Hotel, Røros

  An-Magrittveien, 7374 Røros
  +47 72 40 80 00

  Since we started in 1951, we have developed the hotel with respect and love for Røros' tradition and history. Røros has been transformed from a mining town into an international tourism destination with our active participation. Røros Hotell is a partner that with competence and finances has contributed to the development of the music game Elden, Femundløpet and Vinterfestspillene.

  We build pride in the subject. We help our employees receive further education and courses in their subjects. The hotel has worked closely with the training offices for many years, and has apprentices in the reception, kitchen and restaurant. Today we have skilled beers and anglers, a kitchen with only skilled chefs and a reception with many skilled receptionists.

  www.roroshotell.no

   

  Fra vi startet i 1951 har vi utviklet hotellet med respekt og kjærlighet til Røros sin tradisjon og historie. Røros er omskapt fra gruveby til en internasjonal reiselivsdestinasjon med vår aktive deltagelse. Røros Hotell er en medspiller som med kompetanse og økonomi har bidratt til utvikling av musikkspillet Elden, Femundløpet og Vinterfestspillene.

  Vi bygger stolthet til faget.  Vi bidrar til at våre ansatte får videreutdannelse og kurs innen sine fag. Hotellet har et tett samarbeid med opplæringskontorene gjennom mange år, og har lærlinger i resepsjon, kjøkken og restaurant. I dag har vi  har vi dyktige øl og vinkelnere, et kjøkken med kun faglærte kokker og en resepsjon med mange faglærte resepsjonister.

  www.roroshotell.no


 • Scandic Hell Hotel

  Hell, 7517 Hell
  +47 74 84 48 00

  Welcome to Scandic Hell, the hotel that won the award for the county's best hotel breakfast in 2019! Scandic Hell is one of Norway's largest and most flexible course and conference hotels, centrally located only 600 m from Trondheim Airport Værnes. The hotel is perfectly located for those who want to combine business and pleasure, and is well suited for families traveling.

  With a total of 28 meeting rooms and halls, Scandic Hell is suitable for anywhere from 2 to 950 conference participants, national meetings, trade fairs, exhibitions and major concerts.

  At Scandic Hell, you eat breakfast, lunch and dinner in our popular restaurant Amelia, which has several times won the county's Twinings Best Breakfast award. The kitchen is known for its focus on delivering dining experiences using local ingredients. Our own patisserie is behind a tempting dessert and cake buffet. In our banquet halls, fantastic gala dinners and magnificent Christmas dinners are served for up to 700 people.

  ww.scandichotels.no

   

  Velkommen til Scandic Hell, hotellet som vant prisen for fylkets beste hotellfrokost i 2019! Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible kurs- og konferansehotell, sentralt plassert kun 600 m fra Trondheim Lufthavn Værnes. Hotellet har en perfekt beliggenhet for deg som vil kombinere forretning og fornøyelse, og er godt tilrettelagt for familier på reise.

  Med totalt 28 møterom og saler, er Scandic Hell velegnet til alt fra 2 til 950 konferansedeltagere, landsmøter, messer, utstillinger og større konserter.

  På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i vår populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer. Vårt eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffet. I våre bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.

  www.scandichotels.no


 • Scandic Ishavshotel

  Fredrik Langes gate 2, 9008 Tromsø
  +47 77 66 64 00

  www.scandichotels.no

  Hos oss står du opp til fylkets beste frokost! Bo rett på kaia i Tromsø, Nordens Paris, og nyt den fantastiske utsikten fra hotellet. Opplev nordlyset om vinteren, og midnattssola om sommeren. Den ferskeste sjømaten får du hos vår restaurant Roast. Fleksible møterom og gode kurs- og konferansefasiliteter.

  Hotellet har konferansefasiliteter med kapasitet for opptill 450 deltakere og vi kan skreddersy alle type møter, arrangementer og konferanser. Uansett om du har rukket å oppleve byen eller vært på konferanse, bør du avslutte dagen i vår restaurant, Roast. Her kan du bestille fantastisk mat fra en moderne a la carte-meny med den ferskeste sjømat og lokalt kjøtt – alt tilberedes i et åpent kjøkken. Etter middagen kan du nyte god drikke i Roast Bar som har en omfattende barmeny og et stort utvalg av lokal øl. Om morgenen er vi stolte av å kunne tilby en frokostbuffet som er blant landets beste, og som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost syv år på rad.

  Bo i Nordens Paris med utsikt over Tromsø havn. Scandic Ishavshotel ligger kun 50 meter fra Hurtigruten, og 4 minutter til Polarmuseet. I Tromsø kan du også oppleve hvalsafari og Midnattskonsert i Ishavskatadralen. Ikke glem å melde dere på nordlysjakt hvis dere er her i vintersesongen eller Midnight Sun Marathon om sommeren. Hotellet ligger kun 6 km fra flyplassen.


 • Scandic Neptun

  5012 Bergen
  +47 55 30 68 00

  www.scandichotels.no

  Velkommen til hotellet med restaurantene Lucullus, Pascal Mat & Vin, restaurant Entré og Ludvig Vin & Champagnebar. Med sentral beliggenhet tilbyr dette hotellet en av Bergens største samlinger av kunst og et bredt utvalg underholdnings- og showpakker.

  På hotellet vårt finner du flere populære restauranter: Lucullus selskapsavdeling, Pascal Mat & Vin og restaurant Entré og Ludvig Vin & Champagnebar. Vi har også en av Bergens største samlinger innen kunst. Er du glad i show og teater kan vi tilby gode pakkerpriser med overnatting på Scandic Neptun om du bestiller fra Showpakker.no. Hotellet har 10 møterom, med makskapasitet på 120 personer, og tilbyr gratis WiFi til alle gjester.

  Sentralt beliggende i Bergen, to minutter fra Torgalmenningen. Gangavstand til populære attraksjoner som Bryggen, og hansaområdet som står på UNESCOs verdensarvliste. Hils på pingviner, seler og fisk i Akvariet, eller ta den populære Fløibanen som ligger bare et par minutters gange fra hotellet. Ole Bull Scene, Den Nationale Scene og Hordaland Teater ligger også i gangavstand. Flyplassen er 25 km unna, og togstasjonen har du innen 500 meters rekkevidde. To minutters gange til Flybussen.


 • Scandic Nidelven Hotell

  Havnegata 1, 7010 Trondheim
  +47 73 56 80 00

  Welcome to Scandic Nidelven, the hotel that has won the award for Norway's hotel breakfast 13 times - most recently voted in 2019. The hotel is fantastically located right in the center of Trondheim, 17 meters out into the beautiful Nidelven. We offer great conference facilities that are adapted to the customer's wishes and needs.
  Try Restaurant Nidelven's modern menu, inspired by international culinary trends and based on the best local ingredients. In Broen Bar you can sit back and enjoy the great view of the Nidelven, something good to drink as well as fresh sandwiches and other small dishes.

  We have 18 meeting rooms with a capacity of up to 650 people. We can arrange everything from small meetings to conferences, parties and banquets, according to your needs. After a long day of meetings, you can relax and keep fit in our gym. You can also borrow bicycles at reception to get some fresh air and explore the surrounding area at your own pace.
  Scandic Nidelven has a great and central location right by the Nidelven. The hotel is located next to the bridge over to Solsiden, one of Trondheim's most popular areas where you can enjoy restaurants, cozy cafés and good jumping opportunities. Popular attractions such as Nidaros Cathedral, Bakklandet and Gamle Bybro are all within walking distance of the hotel. The hotel is approximately 200 meters from Central Station, and Trondheim Airport Værnes is a half-hour drive away

  www.scandichotels.no

   

  Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges hotellfrokost 13 ganger – senest kåret i 2019. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven. Vi tilby flotte konferansefasiliteter som tilpasses kundens ønsker og behov.
  Prøv Restaurant Nidelvens moderne meny som er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og basert på de beste lokale råvarer. I Broen Bar kan du lene deg tilbake og nyte den flotte utsikten over Nidelven, noe godt å drikke samt ferske smørbrød og andre småretter.

  Vi har 18 møterom med kapasitet på opptil 650 personer. Vi kan arrangere alt fra små møter til konferanser, selskap og banketter, etter dine behov. Etter en lang møtedag kan du koble av og holde deg i form i vårt treningsrom. Du kan også låne sykler i resepsjonen for å få frisk luft og utforske nærområdet i eget tempo. 
  Scandic Nidelven har en flott og sentral beliggenhet rett ved Nidelven. Hotellet ligger ved siden av broen over til Solsiden, et av Trondheims mest populære områder hvor du kan nyte restauranter, koselige kafeer og gode hoppingmuligheter. Populære attraksjoner som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro er alle innen gangavstand til hotellet. Hotellet ligger omtrent 200 meter fra sentralstasjonen, og Trondheim Lufthavn Værnes ligger en halvtimes kjøretur unna


 • Scandic Park Hotell, Sandefjord

  Strandpromenaden 9, 3212 Sandefjord
  Tlf. +47 33 44 74 00

  www.scandichotels.no

  Hos oss våkner du til Sandefjord sin beste hotellfrokost. Hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for femte året på rad! Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til alt du trenger. Hotellet
  har 
  fleksible konferansefasiliteter for opptil 700 gjester og flott bankettsal med stor scene. Hotellet har en hyggelig restaurant, utendørsservering og spa-avdeling. Perfekt for forretnings- og feriereisende.

  Er du konferansegjest kan du benytte deg av våre store og fleksible konferansefasiliteter med en kapasitet på opptil 700 gjester og gratis Wi-Fi. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy arrangementer – enten det er et lite møte i intim atmosfære eller en stor bankett. Vår bankettsal har en stor scene på 6x3 m, og restauranten serverer frokost, lunsj og middag i lyse og luftige lokaler. Vi har også uteservering om sommeren. Vår spa-avdeling med basseng og treningsrom er perfekt for avkobling etter en lang dag med møter eller aktiviteter.

  Bo midt i Sandefjord, med gangavstand til bryggen, restauranter, shopping og museer. Sandefjord er en populær sommerby med en lang kystlinje som byr på strender, viker og klipper. Bo sentralt nært byen, med sin spennende historie fra vikingtiden, og delta på ett av byens mange kulturarrangementer. Hotellet ligger bare en kort kjøretur fra flyplassen.


 • Schnitzelhus

  Kalkvegen 11, 2818 Gjøvik
  +47 906 11 825
  ljml81@hotmail.com

  schnitzelhus.no

  Mat og vinhus på Kopperud.
  Hjemmelaget mat med røtter fra sentral-Europa (Østerrike, Ungarn, Slovenia, Tyskland og husets egne komposisjoner.


 • Sjøhuset Restaurant

  Østre Strandgate 12A, 4610 Kristiansand
  +47 38 02 62 60

  www.sjohuset.no

  Der markens møter havet ønsker vi våre gjester velkommen i maritime og hyggelige lokaler. En gjennomtenkt a la carte meny som oppdateres med årstider og råvarer tilgjengelig.

  Om sommeren kan vi friste med rundt 200 sitteplasser direkte over havet på brygga. Nyt vår ferske sjømat, salater eller sandwicher under Sørlandssola.

   

   


 • Skifer Hotel Oppdal

  O. Skasliens veg 9, 7340 Oppdal
  +47 73 60 50 80

  Photo: FotoKnoff

  Skifer Hotel is a modern hotel in Oppdal. Our hotel has a welcoming and friendly atmosphere just 5 minutes from the ski slopes at Oppdal Ski resort. We are proud to be a welcoming and friendly hotel. Our rooms are modern and comfortable, and we have a wellness center with gym and sauna, as well as spa treatments. We offer our guests ski storage, as well as free parking outside the hotel. Our intimate lobby bar has a light menu and a good selection of wines. The à la carte restaurant is located in the heart of the hotel and has an open kitchen.

  www.skiferhotel.no

   

  Skifer Hotel er et moderne hotell i Oppdal. Hotellet vårt har en imøtekommende og vennlig atmosfære bare 5 minutter fra skibakkene ved Oppdal Ski resort. Vi er stolte av å være et imøtekommende og vennlig hotell. Rommene våre er moderne og komfortable, og vi har et velværesenter med treningsrom og badstue, i tillegg til spabehandlinger. Vi tilbyr gjestene våre skioppbevaring, i tillegg til gratis parkering utenfor hotellet. Vår intime lobbybar har en lettere meny og et godt utvalg av viner. À la carte-restauranten ligger i hjertet av hotellet og har åpent kjøkken.

  www.skiferhotel.no


 • Smag & Behag, Grimstad

  Storgaten 14, 4876 Grimstad
  +47 37 04 09 00

  www.smag-behag.no

  Hans Petter Klemmetsen startet Smag & Behag i Storgaten i Grimstad i 2011, et spisested med fokus på høy matkvalitet, kortreiste råvarer, lokale mattradisjoner og gode smaker fra inn og utland. Smag & Behag tilbyr i tillegg catering av blant annet tapas og fingermat, grill, buffeter og 3-7 retters menyer til alle typer arrangement og lokasjoner på hele Sørlandet.

  I 2012 vant restauranten Ganefart og ble dermed kåret til Norges beste restaurant med fokus på lokale råvarer. Restauranten rangerer øverst på Tripadvisor i sin region, og rangeres også høyt på tilbakemeldinger fra gjester på Google og Facebook.


 • Smag & Behag, Kristiansand

  Dronningensgate 48A, 4611 Kristiansand
  +47 37 04 09 00
  kontakt@smag-behag.no

  www.smag-behag.no

  Hans Petter Klemmetsen er rockekokken og mannen bak Smag & Behag, restauranten han åpnet i Storgaten i Grimstad i 2011. Siden har Smag & Behag ekspandert og ha nå inntatt den gamle gymsalen i Kongens Gate skole. Innenfor de historiske teglveggene er det et unikt restaurantlokale med god takhøyde, rustikke elementer og originalt design som skaper rammene.

  På Smag & Behag byr vi på sesongens beste råvarer og vi etterstreber alltid å skape matopplevelser utover det vanlige. Vi tror på at man spiser med øynene så vel som med munnen og skaper spennende menyer med varierte, velkomponerte retter med gode smaker fra inn og utlandet. Hver kveld setter kokkene sammen en 5 retters meny basert dagens beste råvarer, som vi tilbyr til en ekstra hyggelig pris. Vi har en romslig vinkjeller med en mengde spennende kvalitetsviner, som er verdt et besøk. Smag & Behag er et folkelig og uformelt sted, hvor alle er velkommen!

  Takk for at vi får være en del av Chaine des Rotisseurs!


 • Stortorvets Gjæstgiveri

  Grensen 1, 0159 Oslo
  +47 23 35 63 60
  stortorvet.no (kontaktskjema)

  stortorvet.no

  Stortorvets Gjæstgiveri er en restaurant i Oslo sentrum beliggende i et av byens eldste bygg, og her har mennesker møttes siden tidlig 1700-tall. Hos oss kan du spise, drikke og kose deg i historiske omgivelser, enten du er alene eller vil ha med deg inntil 300 av dine venner/kollegaer.
  Våre hyggelige servitører og dyktige kokker har fokus på kvalitet og spennende smaksopplevelser. Vi har ulike menyer til ulike behov og kvalitetsviner i de fleste prisklasser.


 • Tango

  4006 Stavanger
  +47 51 50 12 30
  post@tango-bk.no

  Foto: Tommy Oppedal

  Velkommen til “nye Tango”! Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig.  Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt. På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.

  www.tango-bk.no


 • The Crab

  Kjøpmannsgata 7, 7013 Trondheim
  +47 920 50 760
  post@thecrab.no
  There is a guest harbor out in the sea, on the island of Hitra, two hours' drive from the big city. The house is painted red, has wild sheep as neighbors and a view of the lake. 
  This is where we live, we who live for everything that comes from the sea - as long as we can put it on a plate. 
  Now we have taken what we can with us to the city, and on the wall it says; THE CRAB.

  www.thecrab.no

   

  Det ligger en brygge ute i havet, på øya Hitra, to timers kjøring fra storbyen. Brygga er rødmalt, har villsau som naboer og utsikt over sjøen.
  Her holder vi til, vi som lever for alt som kommer fra havet – så lenge vi kan legge det på en tallerken.
  Nå har vi tatt med oss det vi kan til byen, og på veggen står det; THE CRAB.

  www.thecrab.no


 • Thon Hotel Ålesund

  Molovegen 6, 6004 Ålesund
  +47 70 10 20 80
  https://www.thonhotels.no/kundeservice/kontakt-oss/hvordan-kan-vi-hjelpe-deg/

  Thon Hotel Ålesund ligger idyllisk til i sjøkanten, helt inne i havnebassenget i Ålesund. Her bor du i rolige og fredelige omgivelser med utsikt til både fjord og fjell, samtidig som det kun er et par minutters gange til den yrende sentrumskjernen. Hotellet har 175 nyrenoverte rom og kapasitet til 280 konferansegjester.

  Hos oss er det ikke bare gode matopplevelser som står i fokus!  I restauranten vår, Brasseriet, er også omgivelsene grunn nok til å nyte et godt måltid. Alle bordene har nemlig sjøutsikt, der du får naturkreftene tett innpå kroppen. Et flott skue når det er strålende sol, men kanskje spesielt når stormen herjer utenfor og bølgene pisker opp under vinduene.

  Restauranten serverer sesongbasert mat laget på gode råvarer, med umiddelbar nærhet til havet og en kyst kjent for klippfisk, er sjømat en selvfølgelig del av menyen. Klippfisk leveres av den lokale familiebedriften Dybvik, som holder til i Borgundfjorden rett utenfor byen. Målet er å få levert dagens fangst direkte fra fiskebåtene i havna hver dag.


 • Thon Hotel Lofoten

  Torget, 8300 Svolvær
  +47 76049000

  www.thonhotels.no/hoteller/norge/svolvar/thon-hotel-lofoten

  Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær. I vår restaurant får du hver dag servert en av Norges beste frokoster.


 • Thon Hotel Opera, Oslo

  Dronning Eufemias gate 4, 0191 Oslo
  +47 24 10 30 00

  www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/oslo/thon-hotel-opera/finn-veien

  Thon Hotel Opera ligger sentralt plassert i Bjørvika tett på Oslos verdensberømte Opera. Det nye Munchmuseet og nye Deichmanske hovedbibliotek er også under oppføring et steinkast fra hotellet. All transport finnes i umiddelbar nærhet, sammen med et variert shopping- og utelivstilbud både i Bjørvika og på tradisjonelle Karl Johans Gate. 


 • Tjuvholmen Sjømagasin

  Tjuvholmen Alle 14, 0252 Oslo
  +47 23 89 77 77

  www.sjomagasinet.no

  På holmen av tyver, så nær vannet og fjorden som du kan komme, med utsikt mot Astrup Fearnley, finner du Tjuvholmen Sjømagasin. Et litt annerledes fiske- og skalldyrkonsept. 


 • TO ROM og KJØKKEN

  Carl Johans gate 5, 7010 Trondheim
  +47 73 56 89 00

  Photo: Marius Rua

  To Rom og Kjøkken is a restaurant in Trondheim that focuses on high quality at all levels - from ingredients, premises, menu, bar and staff, to the way we convey our passion for good food and drink.
  We work with a selective selection of quality-conscious suppliers who continuously and over time demonstrate their willingness to deliver top-class raw materials.

  On the ground floor is our restaurant which is open from 16.00 to 24.00 every day except Sunday. The restaurant offers an à la carte menu that varies according to the season and season for the different ingredients. In addition, the current 3-, 4- and 5-course menu is also offered.
  Our drinks menu contains over 600 different wines and 100 different craft beers. The wine list has been awarded 2 glasses (out of 3 possible) by the well-known magazine Wine Spectator in both 2018 and 2019.

  On the second floor we have function rooms that are suitable for parties of 12 - approx. 90 people.
  The whole house was refurbished in 2015, and we have emphasized a pleasant atmosphere, warm good colors and materials, as well as good acoustics. Flexible solutions for dividing separate rooms, and is therefore suitable for birthdays, other celebrations, disputations, business dinners, food courses, wine courses, cocktail courses, etc. and other companies that want to sit a little sheltered from the rest of the restaurant.

  The restaurant and staff have received a number of awards such as:
  Restaurateur of the Year, Apprenticeship of the Year and Company of the Year, and is listed in White Guide Nordic, TripAdvisor, VG, Adresseavisen and Natt og Dag with good reviews.

  To Rom og Kjøkken is today ranked as one of the best restaurants in Trondheim.

  To Rom og Kjøkken has been a member restaurant in Chaîne des Rôtisseurs since it opened in 2005. Bailli Régional Trøndelag, Roar Hildonen, is the general manager and co-owner of the restaurant.

  www.toromogkjokken.no

   

  To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd – fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
  Vi samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

  I første etasje ligger vår restaurant som er åpen fra 16.00 til 24.00 alle dager unntatt søndag. Restauranten tilbyr á la carte meny som varierer i takt med årstid og sesong for de ulike råvarer. I tillegg tilbys også dagens 3-, 4- og 5-rettes meny. 
  Drikkekartet vårt inneholder over 600 ulike viner og 100 ulike håndverksøl. Vinkartet er premiert med 2 glass (av 3 mulige) av det kjente magasinet Wine Spectator både i 2018 og 2019.

  I andre etasje har vi selskapsrom som er egnet for selskap på 12 – ca. 90 personer.
  Hele huset ble pusset opp i 2015, og vi har lagt vekt på hyggelig atmosfære, lune gode farger og materialer, samt god akustikk. Fleksible løsninger for inndeling av separate rom, og egner seg derfor for bursdager andre feiringer, disputaser, forretningsmiddager, matkurs, vinkurs, cocktailkurs etc. og andre selskap som gjerne vil sitte litt skjermet fra resten av restauranten.

  Restauranten og ansatte har mottatt en mengde priser som blant annet:
  Årets Restauratør, Årets Lærebedrift og Årets Bedrift, og er listet i White Guide Nordic, TripAdvisor, VG, Adresseavisen og Natt og Dag med gode anmeldelser.

  To Rom og Kjøkken er i dag rangert som en av de beste restaurantene i Trondheim.

  To Rom og Kjøkken har vært medlemsrestaurant i Chaîne des Rôtisseurs siden åpningen i 2005. Bailli Régional Trøndelag, Roar Hildonen, er daglig leder og medeier av restauranten.

  www.toromogkjokken.no


 • Union Hotel, Geiranger

  6216 Geiranger
  +47 70 26 83 00

  www.hotelunion.no

  Hotellet blei bygd i 1891, opphaveleg i tre med inspirasjon frå dragestilen eller sveitserstilen.

  Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien starta også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på staden. Hotel Union er utvida og ombygd fleire gongar. 

  Det som sto igjen av trehotellet, blei fjerna i 1979. Hotellet er seinare utvida, med ei moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suitar, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbod inne og ute.

  Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjonar, er ført vidare med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. Dei er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.


 • Vaaghals

  Dronning Eufemias gate 8, 0191 Oslo
  +47 920 70 999

  www.vaaghals.com

  Vaaghals skal vera møteplassen mellom dei unike norske råvarene og gode norske og internasjonale rettar.

  Maten kjem på bordet slik me sjølve kan tenka oss å servera den til gode vener. Det gode måltidet oppstår i samlinga rundt gode smakar og den gode stemninga. Kjøkenet vårt speglar sesongane og matriket Noreg sine utrulege skattar med røter i  tradisjonane, men og med kreativitet og nyskaping.

  Her skal delast, nytast, snakkast og drikkast.

  Det er restauranten me alltid har drøymt om å skapa.


 • Verdens Ende Spiseriet

  Helgerødveien 590, 3145 Tjøme
  +47 33 50 76 20
  post@verdensendespiseriet.no

  www.verdensendespiseriet.no

  Velkommen til Spiseriet og Handleriet på Verdens Ende. 
  Verdens Ende Spiseriet startet opp sommeren 2015. Vi holder til på sydspissen av Tjøme,  i nye flotte lokaler på Verdens ende.

  Det er mulig å reservere lokaler for arrangementer. Bestilling og informasjon om leie av lokaler gjøres på mail. 
  NB! FORESPØRSEL OM BORDRESERVASJON VIA MAIL MÅ GJØRES SENEST DAGEN FØR

  Vi har god plass i restauranten vår, samt at vi har en stor, flott uteplass tilhørende restauranten.
  Vi ser frem til mange hyggelige dager sammen.


 • Vestlia Resort og Highland Lodge

  Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo
  +47 32 08 72 00
  mail@vestlia.no

  Dette flotte skihotellet ligger mellom Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalpark og er omgitt av skogkledde fjellsider med skiløyper og sykkelstier. Det ligger to kilometer fra Hallingdalsruta.
  De elegante rommene med trepaneler har balkong med fjellutsikt, gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. Enkelte rom har i tillegg sovesofa. Suitene har egen stue/spiseplass og kjøkken. Leilighetene med 1–3 soverom og synlige takbjelker har også badstue.
  Frokost er inkludert. Hotellet har også restaurant og salong, samt tre oppvarmede innendørsbasseng (hvorav ett er reservert for barn), treetasjes vannsklie, spa, treningsrom og boblebad. Lekeplass og aktiviteter for barn er tilgjengelig.

  Vestlia Resort og Highland Lodge - der kommer vi tilbake med mer informasjon etter vår tur til Geilo i oktober. Direktøren på hotellet, Roger Espeli skal meldes inn som Maître Hôtelier. Highland har fått en flott ny restaurant ledet av Ørjan Johannessen.

  https://vestlia.no/


 • Voksenåsen Hotel, Oslo

  Ullveien 4, 0791 Oslo
  +47 949 78 478

  www.voksenaasen.no

  På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Hotellet er en arkitektonisk perle med en helt egen atmosfære. Langt fra byen, men likevel nært nok.


 • Værtshuset Bærums Verk

  Vertshusveien 10, N-1353 Bærums Verk
  +47 67 800 200

  www.vaertshusetbaerum.no

  Norges eldste spisested på historisk grunn i Bærum.

  Værtshuset er et klassisk og tidløst sted. Det gode måltidet med mat og drikke og ikke minst opplevelsen omkring selve måltidet.

  Det rødmalte tømmerhuset ligger ved elven Lomma. Bygningen og værelsene har en helt spesiell atmosfære, og alle værelsene har forskjellig størrelse og innredning.

  Vårt "Norskinspirerte Kjøkken" har hovedsakelig norsk mat på menyen. All mat fremstilles på vårt eget kjøkken, og består av de beste råvarer som kan oppdrives. Vi som arbeider her ønsker å ta godt i mot deg og gi deg en følelse av å være en venn av huset.

  Kontakt oss gjerne for møter, konferanser bryllup, selskaper, catering, mat- og vinkurs eller andre arrangmenter.


 • Værtshuset Pieder Ro

  Gravane 10, 4610 Kristiansand
  +47 38 10 07 86
  post@pieder-ro.no

  www.pieder-ro.no

  Hos Pieder Ro har vi fokus på vin, mat og hygge. Med beliggenhet på Fiskebrygga har vi til enhver tid tilgang på de beste råvarene fra havet.
  Gjennom hele året byr vi på en a la carte meny basert på sesongens ferske, kortreiste råvarer av høy kvalitet. Vi har stor uteservering med småretter i sommerhalvåret. Her sitter du nærmest med "tean i tanga". 
  Hos oss får du kvalitet, fagkunnskap og service med glimt i øyet.
  Velkommen til vin, mat og hygge!


 • XL Diner

  Skaregata 1A, 6002 Ålesund
  +47 70 12 42 53

  www.xldiner.no

  XL Diner finner du i hjertet av Ålesund, med utsikt mot Ålesundet, Molja og det store havet utenfor.
  Vi i XL Diner har siden oppstarten av i 1999 målbevisst utviklet det som i dag er anerkjent som Europas beste bacalaorestaurant og befolkningens stolthet, til våre gjesters nytelse. XL Diner er og skal være en klippfiskrestaurant, men byr også på inspirerende retter som ikke kommer fra havet.

  Du skal kunne kjenne igjen røttene våre, men også de røttene vi sunnmøringer har latt spire over en hel bacalaoverden. Menyen er inspirert både av Sør-Europa og Sør-Amerika, men holder også en knapp på våre klassiske og kjære bacalaoretter fra nord-vest i Norge. Hos oss finner du ikke bare det flotteste og mest spektakulære lokalet, men også den gode servicen.