Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Sep 28
  Håvard Werkland er vinner av NM i kokkekunst 2018. Håvard Werkland er vinner av NM i kokkekunst 2018. Så sent som i fjor var han commis for Christopher Davidsen da han tok sølv i Bocuse d'Or. Kristoffer Aga vant NM for servitører, som han også gjorde i 2017. Se artikkel og bilder på http://horecanytt.no/werkland-vant-nm-i-kokkekunst-2018
 • Sep 27
  I forbindelse med Grand Chapitre i Ålesund 2017 reiste noe av våre medlemmer via Trondheim til Ålesund med Hurtigruten. De overnattet i Trondheim og valgte å besøke E.C. Dahls Bryggeri for å innta et måltid den kvelden etter anbefaling. De hadde en fantastisk opplevelse med utmerket mat og kun øl tilpasset menyen. Det var en spennende opplevelse som selv de største vinelskere falt for.
 • Sep 26
  Mens ekstremværet 'Knud' satte inn for fullt, ble vi ønsket velkommen inn på Norsk hotellhøgskole av instituttleder (og medlem i Chaine) Johan Richard Edelheim. Han hadde stilt demokjøkkenet til vår disposisjon denne kvelden. En interessant detalj er at denne skolen er verdens nest eldste hotell- og reiselivsutdanning, og ble etablert i 1912 !
 • Sep 06
  År 2018, fredag den 18.august, kl. 16.30 ble det avholdt generalforsamling i Chaîne des Rôtisseurs på Scandic Park Hotel Sandefjord. Se protokollen her !
 • Aug 23
  You'll find a lot of pictures on our Facebook-sites !
 • Aug 21
  Chers Confrers, Peter Holst, Idunn Myklebust og Leif Evensen deltok i Chaîne æresmedlem Ingrid Espelid Hovigs Bisettelse i en fullsatt Frogner kirke mandag 20. august. Minnestund ble holdt på Hotel Continental.
 • Aug 21
  Når sant skal sies var det en utfordring å starte arbeidet med å kunne si noe om historien til 50-års jubilanten. Fra 1968 og frem til 1977 var det ikke etablert noen avdelinger (Bailliages) i Norge. Chaîne des Rôtisseurs var kun Bailliage National eller Norvège. Fra denne perioden foreligger det ytterst lite materiell eller nedtegninger som forteller noe om virksomheten. Flere av foregangspersonene som startet arbeidet med å etablere en nasjonal organisasjon, er også «gått bort».
 • Jul 22
  Vi gratulerer Fisketorgets Karl Erik Pallesen som vinner av årets Matkulturpris ! Den årlige Gladmat-festivalen ble åpnet i Stavanger onsdag 18. juli, og i forbindelse med åpningen, ble årets Matkulturpris delt ut. Det var ordfører Christine Sagen Helgø som på vegne av Chaine des Rotisseurs Bailliage de Rogaland i samarbeid med Gladmat delte ut prisen til en glad og stolt vinner Karl Erik Pallesen. Vi gratulerer hjerteligst !
 • Jul 14
  Referat Sommeramical 2018 på Spiseriet, Verdens Ende Bailliage de Vestfold hadde gleden av å invitere medlemmer til sommeramical på Spiseriet, Verdens Ende 8. juni Se referat og bilder her !
 • Jun 21
  Fredagskvelden 15. juni ble en stor opplevelse for 22 medlemmer og gjester fra Bailliage de Rogaland på Brimse Gård. Etter torsdagens storm og regn og litt dårlig værmelding var vi noe skeptiske til en kveld i det fri, men været spilte på lag, selv om temperaturen var på normalt vestlandsnivå!

Pages