Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Sep 13
  Bailliage d’Arctique inviterte til Diner Amical, den 12.september 2023 på HILDR. 19 forventningsfulle gjester tok plass rundt bordene i den svært så trivelige stuen i restauranten.  Se referat med bilder fra arrangementet her
 • Aug 26
  Lørdag 26. august 2023 ble det avholdt generalforsamling i Chaîne des Rôtisseurs Norge. Se protokoll fra generalforsamlingen her.
 • Jun 21
  Trøndelag er den største og viktigste regionen for matproduksjon i Norge. Regionen har gjennom det også markert seg som et interessant og spennende reisemål. Dette er oppnådd gjennom et langsiktig og målrettet arbeid som har involvert lokale og nasjonale destinasjonsselskap, reiselivsaktører, mange produsenter, restauranter og hoteller.
 • Jun 16
  Inngangen til sommeren i Baillage de Trøndelag markeres tradisjonen tro med en flott grillaften på Scandic Hell. Værgudene var på vår side med knallblå himmel og strålende sol. Som alltid startet festen med champagnebuss fra Scandic Nidelven til Scandic Hell med raust flytende bobler og deilige amuser. Se referat med bilder fra arrangementet her.
 • Jun 16
  Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å reise med 45 medlemmer på weekendtur til fjellet. Vårt mål var Gausta Ski og Resort, som nok er bedre kjent som Gaustablikk Høyfjellshotell. Hotellet har fått ny eier og er fullstendig renovert.  Se referat med mange flotte bilder her.
 • May 24
  Bailli Régional Roar Hildonen ønsket 40 heldige gjester velkommen til Dîner Amical på Bula Neobistro. En spesiell velkommen var det for 2 nye medlemmer, og dermed er Baillage Régional de Trøndelag nær ambisjonen å ha 300 medlemmer når Trøndelag arrangerer Grand Chapître de Norvège i august. Se referat med bilder fra arrangementet her.
 • May 10
  15 medlemmer og to gjester var samlet denne strålende og solfylte ettermiddagen for å innta en 3-retters middag med nøye utvalgte viner i fokus. Se referat fra arrangementet her.
 • May 03
  Vårkvelden var kald men vi ble varmt mottatt av en hyggelig vertinne som serverte nydelig rose Champagne i restaurantens chambre séparée. Se referat med bilder fra arrangementet her.
 • Apr 28
  Bailliage Règional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Dîner Amical på Beddingen Restaurant hos Maitre Rôtisseurs Roger Schanke Heimdal. Vi var 36 gjester som fikk kose oss i hyggelig selskap.  Se referat med bilder fra arrangementet.
 • Apr 27
  Bailliage Règional de Vestfold kunne denne solfylte vårkvelden sammen med Baillage Règional d`Oslo ønske velkommen til vårens vakreste eventyr; Grand Dîner på idylliske Engø gård. Engø gård ligger som en beskyttet oase i et landskap preget av eiketrær, bølgende marker, strender og svaberg. Se referat med bilder fra arrangementet her.

Pages