Nyheter
Dec
31
Under Grand Chapitre i Oslo i slutten av august hadde vi gleden av å presentere vår nye film om Chaîne des Rôtisseurs Norge. Filmen tar deg med inn i vårt fellesskap av mat- og vinentusiaster, viser våre arrangementer, prosjekter og samarbeidsaktiviteter – og gir et innblikk i hva det betyr å være en del av Chaîne-familien.
Se filmen og bli inspirert!
Vi ønsker å rette en stor takk til Dan Bostrøm, som har laget filmen, og til alle som bidro til at prosjektet ble en realitet.…
Se filmen og bli inspirert!
Vi ønsker å rette en stor takk til Dan Bostrøm, som har laget filmen, og til alle som bidro til at prosjektet ble en realitet.…
Sep
26
Når selveste Palmehaven ved Britannia Hotel, hele Trondheims storstue, inviterer til årets Grand Dîner, går det fort med påmeldinger. Over hundre medlemmer og gjester møttes forventningsfullt i vrimlearealet ved konferansesenteret. De ble mottatt med Britannias egen champagne fra Ayala, servert fra Magnum flasker, mens servitører gikk rundt med smakfulle kanapeer.
Deretter gikk gjestene inn i Palmehaven og fant sine plasser ved vakkert dekkede bord.…
Deretter gikk gjestene inn i Palmehaven og fant sine plasser ved vakkert dekkede bord.…
Sep
18
Tre år har gått siden sist vi var på K2, med adresse Pedersgata 69, Stavanger. Vi hadde gledet oss lenge til å komme tilbake, og det var derfor noen forventningsfulle gjester som ankom restauranten torsdag kveld.
K2 med sin uformelle, koselige atmosfære, med ildsjeler som eiere, vennlig og effektiv service, og ikke minst dyktige kokker, ønsket oss velkommen til en gastronomisk kveld. Restaurant K2, som er drevet av ekteparet Klepp og Kress har alltid ønsket å tilby regionen en litt annerledes restaurantopplevelse.…
K2 med sin uformelle, koselige atmosfære, med ildsjeler som eiere, vennlig og effektiv service, og ikke minst dyktige kokker, ønsket oss velkommen til en gastronomisk kveld. Restaurant K2, som er drevet av ekteparet Klepp og Kress har alltid ønsket å tilby regionen en litt annerledes restaurantopplevelse.…
Sep
16
Chers Confrères,
Det er ikke ofte man opplever at et nytt hotell gir byen et skikkelig løft, men det gjorde det denne gangen. The Dock, på Vervet, er offisielt åpnet og det har blitt et fantastisk flott hotell. Likeså er hotellets restaurant, Upper Dock, i 10. etg. en liten perle. I tillegg til beliggenhet og storstilt utsikt, er vi spent på om kvaliteten følger oss hele veien. Det avsløres med en gang, -det gjorde det så ettertrykkelig!
Tjueåtte i tallet, ble vi 16.…
Sep
12
Bailliage Régional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til vårt første L'Ordre Mondial arrangment i Strandhaven. Strandhaven er vår nyeste medlemsbedrift og vi ble tatt vel i mot av vår Maître Restaurateur Stian Tungland, med Champagne Gaston Revolte, Election Moi. En god start på kvelden.
Vår Bailli Régional Henry H. Tranberg ønsket alle velkommen og informerte litt fra Landstyremøtet og Grand Chapitre som er gjennomført i Oslo.…
Vår Bailli Régional Henry H. Tranberg ønsket alle velkommen og informerte litt fra Landstyremøtet og Grand Chapitre som er gjennomført i Oslo.…
Sep
03
Årets mat- og vintur gikk til Brussel, der vi deltok på Grand Chapitre i Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs sammen med medlemmer fra 27 land.
Bailli Délégué Ilse Duponcheel og hennes team hadde lagt opp til et variert program der vi fikk et godt innblikk i Belgias varierte mat- og drikkekultur.
Det hele startet med temaaften “Belgian Bubbling Night” på Warwick Hotel Grand Place. Vi startet med BelBul (musserende vin) på hotellets takterrasse, med fantastisk utsikt.
Været var ikke helt med oss denne kvelden, vi fikk et skikkelig skybrudd så alle rømte inn.…
Bailli Délégué Ilse Duponcheel og hennes team hadde lagt opp til et variert program der vi fikk et godt innblikk i Belgias varierte mat- og drikkekultur.
Det hele startet med temaaften “Belgian Bubbling Night” på Warwick Hotel Grand Place. Vi startet med BelBul (musserende vin) på hotellets takterrasse, med fantastisk utsikt.
Været var ikke helt med oss denne kvelden, vi fikk et skikkelig skybrudd så alle rømte inn.…
Aug
29
Bailliage d’Oslo inviterte til Norges Grand Chapître helgen 29.–31. august. Det ble en helg fylt med gode måltider, fine opplevelser og mye sosialt fellesskap. Med Oslo som bakteppe, med alt fra Operaen og Munchmuseet til Barcode, Bjørvika, Aker Brygge og Nasjonalmuseet, fikk vi virkelig oppleve byen på sitt beste.
Fredag 29. august – Get Together på The Top Restaurant
Helgen startet på toppen av Radisson Blu Plaza, med flinke brigader som raskt satte standarden for helgen.…
Fredag 29. august – Get Together på The Top Restaurant
Helgen startet på toppen av Radisson Blu Plaza, med flinke brigader som raskt satte standarden for helgen.…
Aug
21
Bailli Régional Roar Hildonen ønsket gjestene velkommen til Dîner Amical på Bula Neobistro – en kveld hvor høykultur og lavkultur møtes på sitt aller beste! En spesiell velkommen var det denne kvelden for 3 nye medlemmer – hvorav ett godt under 18 år, vårt yngste medlem noensinne!
Helt siden åpningen i 2017 har Bula vært kjent for sin unike matopplevelse, sin rebelske tilnærming til gastronomi og sin pulserende atmosfære.…
Helt siden åpningen i 2017 har Bula vært kjent for sin unike matopplevelse, sin rebelske tilnærming til gastronomi og sin pulserende atmosfære.…
Jun
20
Bailliage Régional de Sørlandet hadde igjen gleden av å ta turen til Boen gård, hos Maître Restaurateur Dagfinn Galdal og Chef Tomasz Rochon.…
Jun
13
Grillaften på Scandic Hell har etter hvert blitt startskuddet på sommeren for Baillage de Trøndelag, og alltid et av årets mest populære arrangement. Tradisjonen tro startet Grillaften med den legendariske champagnebussen fra Scandic Nidelven til Scandic Hell. Forventningsfulle gjester ble møtt i solskinnet av Monika og Henriette med store flasker Ayala Champagne Brut, og allerede før vi var ordentlig kommet oss på veien, ble det servert både sprudlende påfyll og en smakfull kongekrabbe-vårrull med mangosaus.…