Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • May 05
  Etter flere utsettelser på grunn av gjeldende Coronarestriksjoner, kunne endelig 97 medlemmer og gjester igjen møtes til et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag.  Se referat og bilder her.
 • Dec 01
  Havfruen åpnet dørene i den røde brygga i 1987 og har siden den gang vært lidenskapelig opptatt av å servere trøndere og tilreisende lokal fersk sjømat, både fisk og skalldyr.  For mange trøndere er Lutefisk ensbetydende med Havfruen og omvendt. Forventningene var derfor høye da Maître Restaurateur Tone Klomsten, restaurantsjef Mathies Firing og kjøkkensjef Stefan Petrovich ønsket medlemmer av Chaîne des Rôtisseurs og gjester velkommen til Lutefiskaften. 
 • Nov 27
  Bailliage Règional de Trøndelag fikk på kort varsel gleden av å invitere til et L'Ordre Mondial arrangement på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. Det var ingen ringere enn superduoen fra Det norske brenneri, Jon Bertelsen og Odd Nelvik som skulle geleide oss igjennom denne fantastiske kvelden med både julemat og akevitt.  Se referat og bilder fra arrangementet her.
 • Nov 25
  Chaîne des Rotisseurs Baillaige d’ Oslo hadde gleden av å ønske velkommen til et digitalt kurs med temaet «Vin – og ost» ledet av Heidi I Hansen. Kl 19:30 hadde samtlige av de 38 påmeldte logget seg på via Zoom.  Les referat fra arrangementet her
 • Nov 06
  Bailli Régional, Jørgen Aall Flood ønsket velkommen til vårt siste arrangement i 2020. Et år som har preget oss sterkt i disse koronatider. Se referat og bilder her
 • Nov 06
  Etter litt usikkerhet omkring smittevern ble det endelig klart at Grand Dîner på Scandic Nidelven kunne gjennomføres som planlagt og trygt innenfor gjeldende smittevernsregler. Maître Hôtelier Kjetil Vassdal, Professionnel de la table / F&B Manager Espen Teigseth, Executive Head Chef Martin Trana Flak og Sommelier Petter Rusten med sitt team, hadde gledet seg til å gi oss en uforglemmelig aften. Dette skulle definitivt vise seg å bli innfridd!
 • Oct 28
  Opplæringskontoret for Resepsjon-Restaurant- og matfag i Agder inviterte til konkurranse for lærlinger fra bedrifter i Agder. Dette var en konkurranse som ble gjennomført med dommere fra de to kokkelaugene i Agder. Denne konkurransen er med i vurderingen når man skal plukke ut 2 lag fra vår region til å delta i Norgescup for lærlinger i Stavanger 2021. Se referat fra arrangementet her
 • Oct 25
  Lørdag 24. oktober ble det gjennomført semifinale med 11 kokkelag og 3 servitører på Strinda Videregående skole. Det var kokkelag fra Bula Neo Bistro, Clarion Hotel & Congress Trondheim, 2 lag fra Britannia Hotel, E.C. Dahls Pub og Kjøkken og To Rom og Kjøkken. Etter at alle var ferdig å konkurrere første dag gikk de 6 beste kokkelagene videre til finalen på søndag. De tre servitørene konkurrerte over to dager og tok dermed med seg poengene fra dag en til dag to.
 • Oct 24
  Baillage d’ Oslo hadde gleden av å ta imot medlemmene den 24. oktober til et festpyntet arrangement i Gamle Logen og Oslo Militære Samfund. Se referat fra arrangementene her.
 • Oct 16
  «Matkontoret» er det nye navnet på et sjøhus med adresse Skagenkaien 13 i Stavanger. Bailli Régional Gisle Steffensen ønsket velkommen til et fulltegnet arrangement før han ga ordet til Lauritz Hansen. Lauritz Hansen, Vice-Echanson for Bailliage de Rogaland, fortalte om det historiske huset Skagenkaien 13.  Se utfyllende referat med bilder her

Pages