Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Mar 27
  Røst Teaterbistro er siste tilskudd til rekken av medlemsrestauranter i Trøndelag. Restauranten er lokalisert i den gamle delen av Trøndelag Teater og har allerede utmerket seg med strålende omtaler. Onsdag 20. mars kunne Maitre Rôtisseur Mette Beate Evensen, kjøkkensjef Martin Hovdal og restaurantsjef Ida Von Stoltz ønske medlemmer velkommen til sitt første arrangement som medlem av Chaîne des Rôtisseurs.
 • Mar 25
  Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Grand Dîner på Smag & Behag i Grimstad. 45 forventningsfulle rôtisseurer ble tatt i mot i den gamle delen av Smag & Behag med et glass Domaine Chermette Cremant de Bourgogne Exstra. Bailli Régional, Jørgen Aall Flood, ønsket velkommen. En spesiell velkommen til Lise og Jan Spieler som var med oss for første gang som gjester, og vårt nye medlem Torbjørn Håland og hans kone Marit. 
 • Mar 13
  Referat fra Lærlingenes Aften på Apotekergata No. 5, Ålesund Kokker og servitører var lærlinger fra Apotekergata No. 5 og kokkeelever fra Borgund Videregående Skole. De viste tross sine unge aldre flotte prestasjoner og stor interesse for matfaget gjennom kvelden.
 • Mar 09
  Referat fra L’Ordre Mondial på Scandic Nidelven 27. februar 2019 Omkring 50 medlemmer og gjester var påmeldt da Maitre Hotelier Kjetil Vassdal, sammen med Food & Beverage manager Espen Teigseth, Kjøkkensjef Martin Flak Trana, Sommelier Petter Rusten og ikke minst vår svært dedikerte vinvenn, Henning Dolve, inviterte til årets første arrangement i L’Ordre Mondial.
 • Feb 21
  Referat fra Dîner Amical på Tango, fredag 15. februar 2019 Bare to dager etter at invitasjonen til Dîner Amical på Tango var sendt ut, var arrangementet fullbooket, med venteliste! Det var en forventningsfull gjeng som ankom Tango denne fredagskvelden. Nye Tango er virkelig et besøk verdt. Intimt og hyggelig lokale med svært gode stoler til 30 gjester. Vi så med spenning fram til 7-retters meny og tilhørende viner! 
 • Feb 09
  Referat fra julemiddag på Lofoten Fiskerestaurant 19. desember Baillage d’Oslo avsluttet Chaîne-året 2018 med en lutefisk og pinnekjøtt middag på Lofoten Fiskerestaurant på Aker Brygge. Som en avslutning på et år med varierende oppslutning om arrangementer i Oslo var det ekstra hyggelig at vi hadde helt fullt med 48 gjester.
 • Jan 25
  Årets første arrangement i Trøndelag ble avholdt hos NordØst Food & Cocktails, som er lokalisert på Solsiden i Trondheim. Restaurantsjef Lars Henrik Ringen, Maitre Restaurateur Emil Kringhaug og Chef Rotisseur Håkon Solbakk hadde allerede i invitasjonen lovet en fantastisk start på det nye året.
 • Jan 23
  Den 18. januar 2019 hadde Bailliage de Sørlandet gleden av å ønske 51 deltakere til vårt første arrangement i 2019. Bailli Régional Jørgen Aall Flood ønsket velkommen, en spesiell velkommen til Bailli Honorær Elin Gerrard, Bailli Honorær Christian Borchgrevink, og Grand Commandeur Halfdan Tangen. Vi hadde også gleden av å ønske spesielt velkommen til vårt nye medlem Chef Rôtisseur Lars Thomas Dahlgren Carlsen og Torbjørn Håland, som ønsker å vurdere medlemskap hos oss.
 • Dec 04
  Lørdag 27. oktober til Søndag 28. oktober 2018:
 • Nov 28
  Bailliage d’Oslo hadde sin Grand Dîner i 34th Restaurant & Bar på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo 20. oktober. Kvelden startet i baren i 34. etasje med Ayala Brut Majeur og deilige Gigas Østers. Vi fikk servert 7 utmerkede retter med de beste råvarene som høsten kan by på, paret med gode viner som ble raust skjenket. Middagen ble servert i Oslofjord med fantastisk utsikt over Oslo. Vi takker for en svært god mat- og vinopplevelse!

Pages