Norwegian English French
Nyheter








Nyheter
  • Feb 09
    Referat fra julemiddag på Lofoten Fiskerestaurant 19. desember Baillage d’Oslo avsluttet Chaîne-året 2018 med en lutefisk og pinnekjøtt middag på Lofoten Fiskerestaurant på Aker Brygge. Som en avslutning på et år med varierende oppslutning om arrangementer i Oslo var det ekstra hyggelig at vi hadde helt fullt med 48 gjester.
  • Jan 25
    Årets første arrangement i Trøndelag ble avholdt hos NordØst Food & Cocktails, som er lokalisert på Solsiden i Trondheim. Restaurantsjef Lars Henrik Ringen, Maitre Restaurateur Emil Kringhaug og Chef Rotisseur Håkon Solbakk hadde allerede i invitasjonen lovet en fantastisk start på det nye året.
  • Jan 23
    Den 18. januar 2019 hadde Bailliage de Sørlandet gleden av å ønske 51 deltakere til vårt første arrangement i 2019. Bailli Régional Jørgen Aall Flood ønsket velkommen, en spesiell velkommen til Bailli Honorær Elin Gerrard, Bailli Honorær Christian Borchgrevink, og Grand Commandeur Halfdan Tangen. Vi hadde også gleden av å ønske spesielt velkommen til vårt nye medlem Chef Rôtisseur Lars Thomas Dahlgren Carlsen og Torbjørn Håland, som ønsker å vurdere medlemskap hos oss.
  • Dec 04
    Lørdag 27. oktober til Søndag 28. oktober 2018:
  • Nov 28
    Bailliage d’Oslo hadde sin Grand Dîner i 34th Restaurant & Bar på Radisson Blu Plaza Hotel Oslo 20. oktober. Kvelden startet i baren i 34. etasje med Ayala Brut Majeur og deilige Gigas Østers. Vi fikk servert 7 utmerkede retter med de beste råvarene som høsten kan by på, paret med gode viner som ble raust skjenket. Middagen ble servert i Oslofjord med fantastisk utsikt over Oslo. Vi takker for en svært god mat- og vinopplevelse!
  • Nov 22
    Det er første gang Bailliage de Rogaland har brukt Radisson Blu Atlantic Hotel siden den omfattende renoveringen var ferdig. Vi var blitt lovet en nostalgisk meny, og det var med spenning vi møttes til et glass champagne til aperitif i hyggelige omgivelser, før vi gikk til bords i selskapsavdelingen.
  • Nov 22
    Årets siste arrangement i Trøndelag ble gjennomført i regi av To Rom og Kjøkken i ærverdige Huitfeldt Stuer, som er en del av Huitfeldtgården, også kjent som Jernbanefolkets hus i Kjøpmannsgaten 14. Gården ble bygget i årene 1898-1900, etter bybrannen som tok hele kvartalet. Et storslagent bypalé i franskpreget nybarokk stil, oppført i mur og ikke tre, som var vanlig tidligere, planlagt for stor selskapelighet.
  • Nov 21
    Lærlingekonkurranse avholdt ved Levanger vgs. Bra gjennomført av flinke lærlinger. Vinnere ble Gine Elise Aasvold og Kasper Teigen Storsve fra Scandic Hell. 2 plass til Arne Fredrik Valstad og Stian Dahle, fra Quality Hotell Grand Steinkjer og Tingvoll Park hotell. 3 plass til John Alexander Østborg og Sigurd Andrè Karlseng Albriktsen Anbakk fra Scandic Stiklestad. Gratulerer!
  • Nov 21
    Bailliage de Sørlandet arrangerte Grand Dîner på Radisson Blu Caledonien Hotel fredag 16. november 2018. Bailli Regional, Jørgen Aall Flood hadde gleden av å ønske 71 glade rôtisseurer velkommen til denne aftenen. En spesiell velkomst til Bailli Délégué Thore Sande som var sammen med oss denne kvelden. Radisson Blu Caledonien Hotel har vært en hjørnestensbedrift innen reiselivsnæringen på Sørlandet. Mange har et nært forhold til dette hotellet som ble etablert i 1969.
  • Nov 12
    Søndag 28 oktober ble det arrangert finale i uttak til Norgescup 2019 i Trondheim for kokkelærlinger. Det ble dessverre ikke arrangert en egen servitørkonkurranse samtid som tidligere år av ulike årsaker. Vi håper det er på plass til neste år igjen. Konkurransen ble gjennomført på Strinda Videregående skole i Trondheim. Det sendes 2 kokkelag til Stavanger i slutten av januar 2019 fra Trondheim. Følgende to kokkelag gikk videre til Norgescup 2018 i Stavanger.

Pages