Norwegian English French
Nyheter
Nyheter
 • Jul 02
  Vi gratulerer kjøkkensjef Tony Martin, daglig leder Øystein Lunde Ohna og alle på Bellies hjertligst med årets Matkulturpris! Velfortjent !!! Juryen uttaler:
 • Jun 21
  For første gang ble det gjennomført et "Wine and Dine" arrangement i Kristiansand i regi av L´Ordre Mondial Sørlandet. Konseptet er å spise på flere forskjellige restauranter på samme kveld, hvor det blir servert en rett med tilpasset vin på hvert enkelt sted. Se referat fra arrangementet her.
 • Jun 17
  Endelig kunne den etterlengtede og etter hvert tradisjonsrike Grillaftenen igjen arrangeres. Det var satt en begrensning på 64 plasser på dette arrangementet og disse ble øyeblikkelig revet bort. Maître Restarateur Stig Rune Eilertsen-Bele, Maître Rôtisseur Kevin Stokdal og Maître Hôtelier Arild Vollan hadde lagt opp til en spennende grillaften, hvor forventningene var høye. 
 • Jun 09
  Etter for noen av oss en travel exit fra kontoret møtte vi opp kl. 16:30 for å ta pendlerruten fra Fiskepiren til Kvitsøy. Hele 41 personer var påmeldt arrangementet. Ved ankomst Kvitsøy ble vi losset på buss for å ta oss den korte turen fra kaien til Restaurant Grøningen. Se referat og bilder fra arrangementet her.
 • May 25
  Bailliage Règional de Trøndelag hadde gleden av å invitere til Dîner Amical på Bula Neobistro, som er Trøndelags nyeste medlemsbedrift og rangert som en av Trondheims beste restauranter. Bula ble åpnet av Reneé Fagerhøi i 2016 og ble på kort tid svært populær. Restauranten er litt uformell, "bortgjemt" i et smug, uten vinduer, men har en sjarm som mangler sidestykke. Den gjenspeiler Renée sin filosofi om at også det litt utradisjonelle kan skape store opplevelser rundt et bord.
 • May 20
  Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å være vertskap for Grand Chapitre de Norwège fra 20. til 22. mai 2022. 208 forventningsfulle gjester hadde tegnet seg på gjestelisten. I tillegg til våre norske venner hadde vi også gleden av å ha 6 gjester fra Liechtenstein. De ble ledsaget av Bailli Délégé du Liechtnestein and member of Magistral, Daniel Jean-Mari Jaeggi og hans kone, chancelier du Liechtenstein Strit Jaeggi-Lind.
 • Apr 28
  Det er første gang vi i Bailliage d’Arctique besøket HILDR, og vi kan allerede nå avsløre at det ikke blir siste gang. Se referat fra arrangementet her.
 • Apr 23
  Etter å ha ristet pandemien og vinteren av oss, kunne vi endelig møte hverandre med koronasikre klemmer og varme håndtrykk på historiske Hotel Kong Carl. Hotellet holder til en av byens eldste bygninger fra 1690, og Maître Hôtelier Morten Christensen har innlemmet de nyoppussede byggene i sin kjede Unike hoteller, hvor også Anders Jahres Midtåsen og Hotell Wassilioff befinner seg. Vi var med andre ord på historisk grunn da vi steg inn hovedrestauranten denne vakre vårdagen.
 • Apr 23
  Under World Chaine Day’s tema – GRØNT i alle dens former – fargen av natur, hell, håp, vitalitet, økologi- var BELLIES det rette stedet. De fleste av oss kledd i grønt for anledningen.  Se referat med bilder her.
 • Apr 23
  Det er alltid med store forventinger vi ankommer Scandic Nidelven. De har gjennom alle år levert fantastiske mat- og vinopplevelser i Chaîne des Rôtisseurssammenheng.  Denne middagen var dedikert våre unge kokker og servitører, som på formiddagen hadde konkurrert i Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommeliers, om den gjeve tittelen og får representere Norge i den internasjonale finalen senere i år.

Pages