Norwegian English French
Nyheter








Nyheter
  • Nov 11
    Onsdag 30. oktober inviterte Bailli regional de Vestfold til and à la Edgar Ludl på husmannsplassen Øvre Myra i Sandefjord. Vi var over 40 forventningsfulle medlemmer og inviterte som samlet oss i den tidligere låven i Schanchesgate. Se referat og bilder her
  • Nov 01
    Forventningene var skyhøye foran årets høydepunkt i Trøndelag, Grand Dîner på ærverdige og nyrestaurerte Britannia Hotel i Trondheim. Hele 192 medlemmer og gjester var påmeldt og aldri har et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag hatt så mange deltakere. Se referat og bilder her
  • Oct 30
    Onsdag 30. oktober 2019 ble det arrangert Sørlandscup for lærlinger i regi av Opplæringskontoret for Resepsjon, -Restaurant,- og Matfag i Agder, under ledelse av Jørn Brødholdt. Chaîne des Rôtisseurs, Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å gi en honnør til lærlingene som deltok, og en påskjønnelse til vinnerne blant servitør- og kokkelærlingene.  Les mer her
  • Oct 26
    Bailliage Règional d'Oslo hadde gleden av å invitere til Grand Dîner på Gamle Logen i Oslo hos Maître Rôtisseur Kristian Thornblad-Engbakken. Vi var 80 gjester som fikk en uforglemmelig aften.  Se referat og bilder her
  • Oct 26
    Norgescup for kokkelærlinger og servitørlærlinger arrangeres i Stavanger 10. og 11. januar 2020. Søndag 27 oktober ble det i regi av Strinda Videregående skole arrangert finale og uttak av deltakere fra Trondheim.   Følgende kokkelag vant Asko Trondheimscup og skal vider til Stavanger første helg i 2020:Tonje Svee og Jonas Asbøll Storm fra To Rom og Kjøkken
  • Oct 21
    Lørdag 21.september satt 14 forventningsfulle medlemmer fra Baillage de Vestfold kursen mot Piemonte med Ryan Airs morgenrute til Bergamo. Les utfyllende referat med bilder her  
  • Oct 17
    Den 5. oktober 2019 hadde Bailliage de Sørlandet gleden av å ønske 64 forventningsfulle medlemmer av Chaîne des Rôtisseurs til verdens største undervannsrestaurant, Under. Se referat og bilder her.
  • Oct 16
    SeaDream Yacht Club hadde invitert oss til vinsmaking og lett bespisning i koselige omgivelser på Lou-Lou vinbar denne oktoberkvelden. Både vinglass og små smørbrød fra Matbaren sto klar til å ta imot forventningsfulle gjester! Gisle Steffensen ønsket alle velkommen og introduserte Martin Arentz, er vindirektør i SeaDream. Martin fortalte at de vinene som ble presentert er viner som brukes ombord i de to cruiseskipene (eller yachtene, som han understreket!) rederiet har. 
  • Sep 25
    Onsdag 25. september ble igjen Oslo og Akershus Cup for lærlinger arrangert. For første gang ble konkurransen arrangert på Mathallen i Oslo og dette ble et flott arrangement med mye mer publikum enn vi har vært vant til å se på Etterstad Videregående Skole hvor konkurransen har vært holdt tidligere. Les mer om konkuransener her
  • Sep 22
    Jeunes Chef Rôtisseurs ble i år arrangert i Calgary i Canada fra 17. til 22. september. Årets norske deltaker var Eskil Hildonen. Han er 24 år og jobber til daglig som Sous Chef på restaurant To Rom og Kjøkken i Trondheim. Jeunes Chef Rôtisseurs er en kokkekonkurranse for unge kokker under 27 år, som har vært arrangert i regi av Chaîne des Rôtisseurs siden 1977. I år deltok det 21 kokker fra 21 ulike land fra alle verdensdeler.

Pages