Norwegian English French
Nyheter








Nyheter
  • Oct 16
    Vi tok en samtale med medlem Dag Borthen. Les mer her
  • Sep 25
    Chaîne des Rôtisseurs har i helgen gjennomført 2 års kokkekonkurranse Jeune Chef. 2020 og 2021 ble slått sammen, og i helgen var det duket for tøffe konkurranser for unge kokker (under 27 år) i Paris.
  • Sep 17
    Etter 524 dager med pandemi og strenge restriksjoner, kunne vi endelig møtes til det Bailli Regional de Vestfold i invitasjonen hadde beskrevet som et tilnærmet normalt arrangement i regi av Chaîne des Rôtisseurs. Og for et arrangement det ble; det var på alle vis verdt ventetiden!  Se referat fra arrangementet her.
  • Sep 16
    Endelig kunne vi samles igjen! Balli Régional Gisle Steffensen ønsket hjertelig velkommen til årets første live samling på Fisketorget, Strandkaien 37, Stavanger. Fisketorget har en fantastisk beliggenhet i Stavanger Havn. En restaurant med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Her fokuseres det utelukkende på lokale, kortreiste råvarer. Fisketorget er et uformelt, koselig sted med vennlig og effektiv service, dyktige kokker og vinkelnere. 
  • Sep 05
    3-5 september 2021 ønsket Baillage de Bergen hjertelig velkommen til byen mellom de 7 fjell og Grand Chapitre. Over 200 forventningsfulle medlemmer ble møtt av nydelig vær, og rammene kunne ikke vært bedre for en vellykket helg sammen med gode venner i Chaîne des Rôtisseurs. Se referat fra arrangementene her.
  • Sep 03
    Fredag 3. september ble det avholdt generalforsamling i Chaîne des Rôtisseurs på Hotel Norge by Scandic Bergen. Se protokoll her
  • Aug 20
    Bailliage Régional de Sørlandet hadde endelig muligheten til å invitere til Grand Dîner på Clarion Hotell Ernst, etter et langt Covid-19 opphold. Bailli Jørgen Aall Flood hadde gleden av å ønske 45 gjester velkommen til hotellets speilsal. Se referat og bilder her.
  • Aug 20
    Vi tok en sommerprat med Morten Hyldborg Jensen. Les her
  • Aug 17
    44 forventningsfulle medlemmer og gjester hadde møtt opp da Maitre Hotelier Kjetil Vassdal, Professionel de la Table Espen Teigseth, Executive Head Chef Lars Erik Vesterdal og Sommelier Petter Rusten inviterte til et nytt spennende arrangement arrangement i L’Ordre Mondial. Se referat og bilder her
  • Aug 12
    Vi var heldige og fikk tatt en sommerprat med Arnold Sjødin,   Les her

Pages