BAILLIAGE DE VESTFOLD

 

Bailli Régional

Paal Bye Johansen

Tlf.: 932 53 700
paalbye@teppesenteret.no

 

Kjære mat og vinelskere,

Bailliage de Vestfold regnes selve vuggen til Chaine i Norge og hvor det hele startet tilbake for godt over 50 år siden. Den gangen på slutten av 50 tallet hvor interessen for kokekunst og drikkekultur vokste i Norge begynte Otto Fredrik Borchgrevink med sine «gastronomiske festivaler» som siden ble spiren til at det første Bailliaget i Norge ble stiftet nettopp her i 1968.
Den første Grand Diner ble avholdt på Park Hotel i Sandefjord med Chaine’s President Jean Valby tilstede.

Bailliage de Vestfold teller i dag 49 medlemmer noe jeg håper vi kan få økt i årene som kommer. Både ved å verne om de gamle fine tradisjonene Chaine har, men også ved å innføre litt nye ting som kanskje kan lokke til oss litt yngre medlemmer. Hårfin balanse det der, men det håper jeg vi sammen klarer.

Etter 2 år med trasig pandemi føler jeg nå endelig at vi bare kan se fremover. Fremover til mange fine arrangementer, fremover til at våre profesjonelle medlemmer får fylt opp ordrebøkene med arrangementer som legger igjen litt på bunnlinjen slik at skrantne kasser igjen kan fylles opp og ikke minst fremover til at noen får satt en viss despot i øst på plass.

Som medlem i Chaîne des Rôtisseurs har du en fin mulighet til å nyte bordets gleder og knytte vennskapsbånd verden over.

Følg med på https://newsonline.chainedesrotisseurs.com/ så kan du legge inn deltakelse ved Chaîne des Rôtisseurs arrangement når du er på reise.

Bailliage de Vestfold inviterer til unike mat- og vinopplevelser hos våre medlemsbedrifter. Vi oppfordrer samtidig våre medlemmer til å delta på arrangement hos andre Bailliage i Norge og resten av verden.

Cordialement,

 

Paal Bye Johansen

Bailli Régional