Referater fra arrangementene

Bailliage d'Arctique

  Chers Confrères  Godt nytt Chaîne-år!  Tromsø vokser som matmekka i nord og byens restauranter higer etter å bli stadig bedre, stå sterkere og lære mer. En ting er sikkert, våre råvarer drar til seg dyktige kokker fra hele verden. Så også til Hibana. Da er det svært så hyggelig å starte dette spesielle Chaîne-året med en helt ny opplevelse, på et for oss, nytt sted.   Dick Chiang og hans folk har skapt et trivelig sted i en gammel og kjent bygning, som fortjener å være til glede, midt i byen.
REFERAT DÎNER AMICAL HIBANA, 15.2.2024     Chers Confrères, ​ For første gang skulle Bailliage d’Arctique besøke Hibana, med sitt asian fusion konsept, kalt Japondi. Det skulle bli akkurat så så spennende som det høres ut.  Hibanas nye Chef, Arkadiusz Wiliamowsky, som er ankommet direkte fra Michelinrestauranter i Paris, hadde satt sammen en meny som ga oss munnfull på munnfull med spennende kombinasjoner.
Bailliage d’Arctique hadde gleden av å invitere til Diner Amical på Fiskekompaniet 31.10.2, og for en utsøkt kveld det skulle bli. Havets spiskammer er en svært viktig ressurs og hvis noen kan gjøre den rettferdighet er det Martin Blomkvist og hans folk på Fiskekompaniet.  Se referat med bilder fra arrangementet her.
Bailliage d’Arctique inviterte til Diner Amical, den 12.september 2023 på HILDR. 19 forventningsfulle gjester tok plass rundt bordene i den svært så trivelige stuen i restauranten.  Se referat med bilder fra arrangementet her
Det er første gang vi i Bailliage d’Arctique besøket HILDR, og vi kan allerede nå avsløre at det ikke blir siste gang. Se referat fra arrangementet her.