Referater fra arrangementene

Bailliage de Trøndelag

World Chaine Day 2025 - Tastes of the World
Lørdag 26. april 2025
Som medlem av Chaîne des Rôtisseurs i Norge er du en del av et globalt fellesskap av mat- og vinelskere. Hvert år, i slutten av april, feires World Chaîne Day, hvor medlemmer fra hele verden samles for en festlig dag i fellesskap. I år markerer vi 10-årsjubileet for World Chaîne Day på 26. april med temaet "Tastes of the World".…
Bailliage Règional de Trøndelag hadde gleden av å invitere til Dîner Amical på E.C. Dahls Pub og Kjøkken hos Maître Restaurateur Alexander Skjefte og kjøkkensjef Vegard Rabben Moan.
Vice-Chancelier Argentier Hege Jullumstrø Hildonen ønsket 22 forventningsfulle medlemmer og 7 gjester velkommen, og kunne fortelle at Bailliage de Trøndelag nå har 306 medlemmer. Mange av disse er også medlem i L'Ordre Mondial. Det var ingen nye medlemmer tilstede denne kvelden.
Det ble en kveld hvor smak, håndverk og fellesskap sto i sentrum, og hvor EC Dahls Pub og Kjøkken viste seg fra sin beste side.…
Årets første l’Ordre Mondial ble arrangert på Baillage Trøndelags nyeste medlemsbedrift, Tollbua. Bare tre måneder etter åpningen hadde denne nye perlen i Trondheim allerede fått omtale i Michelin-guiden – en bragd som utvilsomt bidro til at arrangementet ble fulltegnet på rekordtid, med et rekordhøyt antall deltakere som hadde store forventninger til kvelden.
Ved ankomst i Tollbua ble gjestene møtt med et glass elegant Veuve Clicquot Brut, et av verdens eldste og mest anerkjente champagnehus.…
REFERAT
Dîner Amical
Onsdag 22. januar 2025
Årets første arrangement var Dîner Amical på Le Bistro. På vegne av la Chaîne ønsket Bailli Régional Roar Hildonen hjertelig velkommen til «familieselskap» - det var en fin gjeng på 34 forventningsfulle gjester i det innerste lokalet på Le Bistro. Det var lun og fin stemming og atmosfære hele kvelden.…
Takk for et flott år i 2024!
Det nærmer seg slutten av nok et flott år i Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag.
2024 har vært et år med mange fantastiske arrangementer. Det har i år som tidligere vært et meget høyt nivå på mat, drikke, service og godt vertskap. Jeg vil på vegne av alle medlemmene i Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag, takke medlemsbedriftene for å ha bydd på seg selv, vært rause, og laget fantastiske gastronomiske opplevelser for oss!…
Onsdag 11. desember 2024
Årets siste arrangement, en storslagen Dîner Amical på E.C. Dahls Pub og Kjøkken, bød på en festlig og smakfull avslutning på 2024. Ved ankomst ble gjestene møtt med et forfriskende glass Crémant eller E.C. Dahls egen Beerlini cocktail øl, akkompagnert av delikate snacks som pirret smaksløkene og skapte forventninger til kveldens kulinariske opplevelser. Vel til bords ønsket Bailli Régional Roar Hildonen forsamlingen hjertelig velkommen på vegne av la Chaîne des Rôtisseurs. Ekstra hyggelig var det å kunne ønske tre nye medlemmer velkommen inn i fellesskapet.…
Fredag 15. november 2024
Royal Garden markerer i år hele 40 år som en av Trondheims beste og mest kjente hotellperler, og inviterte til en storslagen Grand Dîner med stil og eleganse. Kjøkkenet fikk frie tøyler til å briljere, og tradisjonen-tro slo Vice Echanson Torfinn Lerstad til med både magnum- og jeroboam flasker. Kvelden startet med sprudlende champagne, delikate crostini og en luksuriøs østersbar som fikk smaksløkene til å danse. Etter denne uformelle starten samlet gjestene seg i den nyoppussede og stilfullt pyntede 26 North Restaurant, som virkelig var gjort klar for fest.…
Lørdag 26. oktober ble det gjennomført semifinale med 16 kokkelag og 6 servitører på Strinda Videregående skole.
Etter at alle var ferdig å konkurrere første dag, gikk de 6 beste kokkelagene og 6 servitørene videre til finalen på søndag.
Søndag 27. oktober fortsatte konkurransen med finalen.…
REFERAT
Dîner Amical Vertshuset Røros
Lørdag 26. oktober 2024
Bailli Régional Roar Hildonen ønsket varmt velkommen til årets tradisjonelle høstarrangement på Røros med en storartet Dïner Amical på Vertshuset. Baillage Trøndelag fortsetter å være Norges største avdeling i Chaîne des Rôtisseurs, samt den med flest unge medlemmer. Han ga ordet videre til Maître Hotelier Terje Lysholm som hilste gjestene hjertelig velkommen til Vertshuset på vegne av hele staben og ønsket alle en strålende kveld.…
REFERAT
Dîner Amical The Crab
Onsdag 18. september 2024
Med stor glede ønsket Bailli Régional Roar Hildonen alle velkommen til Dîner Amical på The Crab. Mange anser The Crab som byens beste sjømatrestaurant, så det var ingen overraskelse at kvelden raskt ble fullbooket. Forventningene til en smakfull og minneverdig opplevelse var høye blant gjestene, og både vertskapet og staben levde opp til disse med bravur.…