Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Oct 19
   
  Chef de Cuisine Girts Lejins og Vice-Echanson Torfinn Lerstad og hans stab ønsker velkommen til årets Grand Diner. De lover oss mange gode smaker både på fatet og i glasset, og Torfinn har vært på jakt etter de store flaskene til årets Grand Diner, så det er bare å glede seg. Se invitasjonen her !
 • Oct 20
   
  Bailliage d’Oslo er glade for å invitere til årets høydepunkt; Grand Dîner! I år skal vi opp i høyden 110 meter over Oslos gater for en kulinarisk opplevelse over skyene. 34th Restaurant & Bar byr på en enestående utsikt over Oslo. Her skal vi få nyte kvelden og skue over en spennende bydel i kraftig vekst.
 • Oct 27
   
  Velkommen til å bli med på en opplevelse i høst du aldri vil glemme. Den 27.og 28. oktober arrangerer vi lunsj og middag med Arne Brimi på Vianvang NB! Arrangementet er fullbooket men send gjerne en mail til Bailliage de Nordvestlandet slik at det eventuelt kan settes opp en ventesliste. Se invitasjonen her ! 
 • Oct 31
   
  Bailliage de Bergen inviterer til L'Ordre Mondial arrangement på Kitchen & Table, Hotel Admiral Invitasjon og pris kommer senere !
 • Nov 14
   
  Balliage de Trøndelag inviterer til Diner Amical på To Rom og Kjøkken. Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet.
 • Nov 16
   
  Vi har gleden av å invitere til Grand Dîner på Radisson Blu Caledonien Hotel. Kjøkkensjef og tidligere deltager på landslaget for kokker,  Frode Laupsa og Maître Hôtellier Erik Riis Jacobsen gleder seg  til å gi oss en uforglemmelig aften på Radisson Blu Caledonien Hotel. Hotellet har som kjent vært igjennom en total renovering og fremstår i dag som et nytt moderne hotel.
 • Nov 16
   
  Grand Diner, Hotel Atlantic. Atlantic er tilbake og byr på en klassisk og nostalgisk Grand Diner. Finn frem smokingen Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Nov 21
   
  Lutefiskaften på Scandic Park Hotel i Sandefjord Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Dec 19
   
  Julearrangementet i 2017 ble fulltegnet på kort tid og ble en stor suksess.  Spennende forretter, tradisjonell, men perfekt lutefisk og morsomme desserter, kombinert med klassisk øl og akevitt, viste seg å være en sikker vinner som vi ønsker å gjenta i 2018. Invitasjon med pris kommer senere.