Arrangementer












Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Mar 12
    Havmannen
     
    Friskt og fargerikt blir fantastisk! På Quality Grand Hotel Farris sin restaurant Havmannen får du servert hverdagsretter inspirert av det internasjonale kjøkken. Restauranten har pastakoker og lavagrill i et åpent kjøkken.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Mar 12
    Renaa
     
    Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.restaurantrenaa.no
  • Mar 12
    12 Mar 2021
    Bekkjarvik Gjestgiveri, Bekkjarvik
    Bekkjarvik Gjestgiveri
     
    Etter en flott meny med spennende juicepakke på Michelin-restauranten BARE i januar, har vi en ny stor opplevelse i vente. Turen denne gangen går til Austevoll, der Asta og Øystein Johannessen ønsker oss velkommen til en helaften på Bekkjarvik gjestgiveri. På kjøkkenet står ingen ringere enn Arnt og Ørjan Johannessen i spissen for et eminent team av kokker og servitører.
  • Mar 17
    17 Mar 2021
    Maskinverkstedet, Tromsø
    Maskinverkstedet
     
    DÎNER AMICAL PÅ MASKINVERKSTEDET Hvordan vi løser dette er ikke helt klart, men dersom det kreves, kan det bli to grupper på to forkjellige datoer. Nå er 17. og 18. mars satt av. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.maskinverkstedet.no
  • Mar 19
    19 Mar 2021
    Clarion Hotel, Arendal
    Clarion Hotel
     
    Vi har gleden av å invitere til vårt første arrangement i 2021.  Arrangementet er en Dîner Amical på Clarion Hotel Tyholmen i Arendal. Maître Hôtelier Atle Woxholt og hans entusiastiske kjøkkensjef Nadia Marina Acosta er allerede i gang med forberedelsene.  Menyen er foreløpig ukjent men de lover oss spennende smaksopplevelser med lokale råvarer og tilhørende viner. 
  • Mar 26
    Skifer Hotel
     
    Fredag 3. april: L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde.  Lørdag 4. april:
  • Mar 26
    26 TIL 27 Mar 2021
    The Hill og Hotel Skifer, Oppdal
    The Hill og Hotel Skifer
     
    Bailliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial og Dîner Amical på Oppdal i palmehelgen. Fredag 26. mars L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffét på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde. 
  • Apr 08
    08 Apr 2021
    Magasinet Cafe, Sandefjord
    Magasinet Cafe
     
    Magasinet er en bedrift som tilbyr selskapslokaler og cateringservice med sjønær beliggenhet i Sandefjord. Vi er her for store og små markeringer i ditt liv. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • Apr 13
    Fagn
     
    Bailliage de Trøndelag inviterer til Dîner Amical på Fagn. "At FAGN, our focus is to use local produce and create a dining experience that you will not forget. We try to show our passion and creativity through taste and presentation.
  • Apr 14
    14 Apr 2021
    Altona Vinbar, Bergen
    Altona Vinbar
     
    Etter påske ønsker vi å sette fokus på L´Ordre og planlegger et arrangement med vin i fokus, men med tilpasset mat som gir både maten og drikken ny dimensjon. Vi har stor tro på at Altona vil gi oss en god opplevelse og ny innsikt. Alternativt blir det et arrangement også 15. april. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages