Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Mar 24
  24 TIL 26 Mar 2023
  Union Hotel, Geiranger
  Union Hotel
   
  Vi har gleden av å invitere til til opplevelsesrike dager i Geiranger 24. - 26. mars 2023. Opplev Union Hotel i all sin prakt.  Maître Hôtelier Monja Muren Mjelva og hennes team har satt sammen et spennende program for oss.  Invitasjon og påmelding
 • Mar 31
  31 TIL 02 Apr 2023
  Skifer Hotell med flere, Oppdal
  Skifer Hotell med flere
   
  Nærmere informasjon, invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Apr 19
  Bardus
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Apr 22
   
  Nærmere informasjon blir lagt ut her så snart det er klart.
 • Apr 26
  26 Apr 2023
  Finnegårdsstuene, Bergen
  Finnegårdsstuene
   
  Vår medlem Finnegårdsstuene med Maitre Restaurateur Haakon Sande inviterer oss til bords for nydelig vin og lett bevertning onsdag 26. april kl 19:00 (med forbehold om en endring). Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her når det er klart.
 • Apr 28
  28 Apr 2023
  Engø Gård, Tjøme
  Engø Gård
   
  Sammen med Bailliage de Vestfold er vi invitert til Engø Gård. For de som ikke kjenner til Engø Gård så er det et av Norges herligste hoteller,  her kan man glede seg til fantastisk mat og servering av ypperste klasse, i nydelige omgivelser. 
 • Apr 28
  28 Apr 2023
  Engø Gård, Tjøme
  Engø Gård
   
  Maître Hôtelier Emma Järpell og Maître Restaurateur Marie Flåskjer ønsker oss velkommen til vårens Grand Dîner på fantastiske Engø gård. Vi gleder oss til en uforglemmelig kveld på Tjøme og ønsker Engø gård hjertelig velkommen som medlemsbedrift.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her når det er klart.
 • Apr 28
  28 Apr 2023
  Beddingen Restaurant, Lillesand
  Beddingen Restaurant
   
  Invitasjon og påmelding legges ut her i forkant av arrangementet.
 • May 03
  03 May 2023
  Restaurant Bro, Ålesund
  Restaurant Bro
   
  Bro er en sunnmørsk restaurant med fokus på lokale råvarer. De bruker det beste den norske kysten har å by på, og følger de nordiske sesongene. Deres kjøkken inspireres av de fantastiske råvarene som den vestlandske fauna og flora har å by på.  Deres mål er å løfte smakene, historien, og få frem de de lokale tradisjonene i måltidet. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • May 03
  St 13
   
  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages