Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Nov 22
   
  Det går fort mot jul, og i år har vi gleden av å inviterer til årets lutefiskaften på Kulinarisk Spiskammer. De er en del av XL-gruppen, og dermed disponerer ressurser og erfaringer fra restauranten XL Diner på Skateflukaia. De vil servere oss lutefisk med godt tilbehør, god drikke og selvfølgelig etterfulgt av dessert og kaffe! Se invitasjon og påmelding her
 • Dec 18
   
  Årets tradisjonelle julearrangement – Lutefisk på Bryggeloftet
 • Jan 22
  Røst Teaterbistro
   
  "Vi er lidenskapelige opptatt av råvarer og ønsker å tilberede disse på en måte som fremhever særpreg og variasjon.  Ujålete og autentisk fra fjell og fjord." www.rostbistro.no Forrige arrangement på Røst ble øyeblikkelig fullbooket og hadde venteliste.
 • Jan 24
   
  Bailliage de Sørlandet har gleden av å invitere til Dîner Amical på Bølgen & Moi hos Maître Restaurateur Stian Tungland. Stian, som forøvrig er blitt medlem av styret i Bailliage de Sørlandet, gleder seg til å ønske velkommen til denne januarkvelden på brygga. 
 • Feb 21
  21 Feb 2020
  Scandic Park Hotel, Sandefjord
  Scandic Park Hotel
   
  I samarbeid med Maître Hôtelier Thomas Ødegård og kjøkkensjef Ivan Stewart på Scandic Park hotel gjentar vi fjorårets suksess «Kokkekurs» på Scandic Park Hotel. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her senere.
 • Feb 26
  To Rom og Kjøkken
   
  "Vi satser tungt på å velge råvarer fra Midt-Norge, det være seg kjøtt, grønnsaker, fisk, skalldyr, ost, urter, sopp, spekemat, bær, frukt og øl, og vi samarbeider med et selektivt utvalg av kvalitetsbevisste leverandører som leverer råvarer av topp kvalitet." www.toromogkjokken.no
 • Mar 06
   
  De nasjonale konkurransene finner sted på "Smaksmessen" Norges Varemesse, Lillestrøm fredag den 6. mars 2020.  Bailliage d'Norvege har gleden av å invitere unge kokker og sommelierer til de nasjonale Jeunes Chefs Rôtisseurs og Jeunes Sommelier konkurransene. Konkurransene har som mål å oppmuntre til kulinarisk utvikling for unge kokker og sommelierer gjennom profilering av faget og eget talent i en rettferdig og profesjonell konkurranseform.
 • Mar 17
   
  Bailliage de Vestold inviterer til L’ordre Mondial på Dhub i Sandefjord – I et samarbeid mellom Lasse A Saga i Solo Barolo og Lars på Dhub skal vi på en vandring i Italienske viner med noe godt å spise til. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 20
   
  Eiere av hotellet, Beate og Wolfgang Töpfer, har fått frie tøiler til å utfordre våre ganer med en 5-retters meny med tilpassede viner. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Apr 03
  Skifer Hotel
   
  Detaljene omkring L'Ordre Mondial arrangementet på fredagen vil bli kunngjort her så snart det blir klart. Dîner Amical vil bli arrangert på Skifer Hotel. www.skiferhotel.no Invitasjon med menyer og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

Pages