Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Aug 23
  23 TIL 25 Aug 2019
   
  Chers Confrères, Welcome to the Grand Chapitre 23rd - 25th August 2019 in Stavanger. Your host, Bailliage de Rogaland, will create an unforgettable weekend in the oil capital of Norway, surrounded by fjords, mountains and farmland.
 • Sep 04
   
  L’Ordre Mondial på Havfruen Fiskerestaurant Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.  
 • Sep 21
   
    Mat og vintur til Piemonte i Italia Hjertelig velkommen til høstens vakreste eventyr som er vår mat og vintur til Piemonte i Italia. I Samarbeid med SoloBarolo har vi satt sammen et tettpakket og fantastisk program over 4 dager i Piemonte
 • Oct 04
   
  L’Ordre Mondial + Dinér Amical på Røros Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Oct 05
   
  Som de fleste av dere vet har vi pleid å ha en tur til Sverige, eller Danmark. Denne gangen reiser vi til en av våre medlemsbedrifter, Lindesnes Havhotell. Vi er ganske enkelt nødt til å se verdens største undervannsrestaurant, Under. Maître Hotellier Stig Brede Ubostad og hans personale gleder seg til å ta imot oss. Programmet går fra lørdag til søndag, men det vil bli gitt et tilbud for de som ønsker å komme på fredag den 4. oktober.
 • Oct 10
   
  SeaDream inviterer til vinkveld på land som står i stil med skipets sagnomsuste renommé på sine luksuscruise. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Oct 17
   
  Det er aldri feil å besøke Syd-Frankrike. Vi har gode minner fra Provence og Rhone og ser fram til en deilig sensommertur til denne fantastiske regionen. Ole-Vidar Haga er vår kjentmann og kan love vinsmakinger og besøk på flere vingårder, inkludert vår egen Domaine de Calet, flotte måltider på stjernerestauranter og storslagne naturopplevelser. Nærmere informasjon om reise, program og priser kommer snart.
 • Oct 30
   
  En kveld basert på tomater Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Nov 01
   
  Grand Diner på Britannia Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Nov 15
   
  Vi avslutter året med Grand Dîner hos Monica og Charles Tjessem i Villa Vi avslutter året med Grand Dîner hos Monica og Charles Tjessem i Villa Skeiane - et sted der stjernekokker disker opp de lekreste retter, og sammen med vertskapet skaper en opplevelse for sansene. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !

Pages