Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Feb 21
   
  Hjertelig velkommen til en kveld på Scandic Park Hotel hvor vi selv ved hjelp av assisterende kjøkkensjef Thommas Brones tilbereder maten.  Vi dekker bord og lager en treretters middag som vi selvfølgelig selv skal fortære i etterhånd.  Selve tilberedningen er også ment å være en hyggelig seanse. Invitasjonen og påmelding finner du her !
 • Feb 21
   
  Diner Amical – Cornelius Sjømatrestaurant Det er på vinteren skalldyrene er best. Cornelius Sjømatrestaurant har tradisjon for å servere fantastisk sjømat og serverte nylig en krabbemeny det gikk gjetord om. Vi har forhandlet med vertskapet på Cornelius og bedt dem om å gjenskape denne menyen. Det har de gått med på og vi har derfor gleden av å invitere til en rendyrket krabbeaften på Cornelius Sjømatrestaurant.
 • Feb 27
   
  L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Mar 08
   
  Lærlingenes aften på Restaurant Apotekergata No.5, fredag den 8. mars 2019 Vi har gleden av å invitere til Diner Amical på Restaurant Apotekergata No.5 fredag den 8. mars 2016 kl. 19:00. Kokkelærlingene ved Apotekergata No.5 og tilhørende bedrifter skal tilberede en spennende topografisk 5-retters meny.
 • Mar 13
   
  I forbindelse med åpning av det nye kjøkkenet til Fjordfolk Microbryggeri ønsker vi hjertelig velkommen til en kveld hvor vi kombinerer en fire retters meny laget av Edgar Ludl med  øl fra Fjordfolk microbryggeri på Framnæs.  Det blir høytidelig åpning med snorklipping av Edgar Ludl som markering av at vi er de første gjestene på nytt kjøkken.
 • Mar 13
   
  Ølsmaking med 4 retters meny . På Øvre Myra med Edgar Ludl som Chef. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Mar 20
   
  Dinér Amical på Røst  Teaterbistro Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Mar 22
   
  Smag & Behag har vært igjennom en total forvandling gjennom det siste året. I 2018 overtok de naboeiendommen og utvidet restauranten. Som de fleste innen faget vet, er Chef Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen veldig opptatt av rekruttering og kompetanseheving innen faget vårt. I den forbindelse kan nevnes at hans lærlinger kom helt til finalen i norgesmesterskapet for lærlinger i Stavanger.
 • Apr 13
   
  Påske Spesial (Wold Chain Day + Diner Amical) på Skifer Hotell Oppdal. Dette er et eget opplegg «World Chaine Day» for å markedsføre Chaîne des Rôtisseurs. Vi planlegger et grill arrangement i skibakken i samarbeid med Skifer hotell og kokken Rune Nilsen som er medlem og driver fler av serveringstedene i skibakkene på Oppdal. I tillegg arranger vi en Diner Amical på kvelden på Skifer Hotel i Oppdal. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Apr 24
   
  Dinér Amical på Royal Garden Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

Pages