Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Apr 24
   
  Dinér Amical på Royal Garden Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • May 08
   
  Det er med stor glede L'Ordre Mondial Bailliage d'Oslo i samarbeid med Signature Wines og Selskapslokaler Oslo militære Samfund inviterer til vingårds-middag med Kloster Eberbach.
 • May 10
   
  L´Ordre Mondial hos Kirsten og Alfred Ro fredag 10. mai 2019 kl. 18;30 Ost og vin i skjønn forening Vi har gleden av å invitere til ost & vin i regi av L´ Ordre Mondial hjemme hos Kirsten og Alfred Ro på Fiskåtangen. De har vært så hyggelige å stille sitt hjem til disposisjon denne kvelden. Vår ” gamle ” venn Karsten Jacobsen, sommelier og partner hos Supervin i Hjørring stiller opp for oss denne kvelden for å lose oss gjennom ca. 8 viner og tilhørende oster.
 • May 10
   
  Også her triller 6-erne på terningen. Norges kandidat til Bocuse D'Or 2019 Christian André Pettersen regjerer som kjøkkensjef. Her forenes gammeldags sans for kvalitet og moderne kulinariske tanker i en lun atmosfære. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • May 10
   
  Grand Diner – 26 North, Radisson Blu Royal, Bryggen Årets Grand Diner arrangeres i år på 26 North Restaurant & Social Club. Restauranten fokuserer på smakene fra de norske fjorder, gårder & skoger, med nøye utvalgte ingredienser fra de nordiske landene. Denne kvelden har Nina Askvik, Alexander Mackenzie og deres team lovet oss en storslagen Grand Diner. Nærmere informasjon om meny og pris kommer snart.
 • May 23
   
  Vi har gleden av å invitere til Diner Amical på Skotholmen torsdag den 23. mai 2019 med avreise fra Dronning Sonjas Plass kl. 17:30. Dette blir garantert vårens vakreste eventyr med båtcruise i solnedgangen etter en gastronomisk kveld i havgapet! På Skotholmen blir vi møtt av Kjøkkensjef Magnus Bergseth og hans gjeng. De vil servere oss en maritimt inspirert meny med råvarer fanget samme dag.
 • May 24
   
  Grillaften på Scandic Hell Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • Jun 05
   
  Sommeramical Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Jun 06
   
  Invitasjon til vinsmaking på Vino Bar Chers Confrères, Hjertelig velkommen til vårt L'ORDRE MONDIAL arrangement på Vino Bar den 06.06.2019! Her vil vi få smake på viner fra Piemonte og italiensk musserende når vi ankommer. I tillegg vil det bli servert smakfulle oster, italiensk salami og skinker, samt focaccia, olivenolje og aioli. 
 • Jun 14
   
  I 2017 hadde vi et sommerarrangement på Vessøya i Grimstad hos Hilde og Vidar Røynås. Vi har vært så heldige å få lov å komme tilbake dit i år. Det er en flott måte å innlede sommeren på, og vi satser på at værgudene er med oss nok en gang. Beddingen Restaurant ved Chef Rötisseur Roger Schanke Heimdal skal sørge for at vi får noe godt å spise.

Pages