Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Nov 25
   
  Vi ønsker å spre vinglede og vinkunnskap til tross for den vanskelige situasjonen vi nå er i og har derfor satt opp et digitalt vinkurs for medlemmer. Les mer her
 • Nov 27
  27 Nov 2020
  Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim
  Radisson Blu Royal Garden Hotel
   
  Royal Garden har planlagt en akevittaften med Jon Bertelsen og Odd Nelvik. Arrangement er delt i to grupper, samme kveld i to forskjellige lokaler. Jon og Odd skal gå mellom disse to gruppene å servere gode historier og fakta om akevitt og mat. Den ene gruppen måtte, pga interne regler, avbestille i siste liten, og Royal Garden ønsker derfor å tilby det ene rommet til Chaine des Rotisseurs og et ekstra L'Ordre Mondial-arrangement på kort varsel.
 • Dec 01
  Havfruen
   
  Havfruen restaurant, med Maître Restaurateur Tone Klomsten, restaurantsjef Mathies Firing og kjøkkensjef Stefan Petrovich, ønsker velkommen til en lutefiskaften. Se invitasjon og påmelding her http://www.havfruen.no
 • Dec 10
  10 Dec 2020
  Scandic Park Hotel, Sandefjord
  Scandic Park Hotel
   
  Vi må dessverre meddele at dette arrangentet er besluttet avlyst på grunn av Covid-19 situasjonen. Vennlig hilsen Paal Bye Johansen Bailli Régional de Vestfold   Året avsluttes som vanlig med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård ønsker oss velkommen til Lutefisk på Scandic Park Hotel.
 • Dec 16
  Bryggeloftet & Stuene
   
  Som i år planlegger vi tradisjonell juleavslutning med lutefisk og alt tilbehør. Vi er svært glade for at Gaute og Helle, sammen med sitt team, tar imot oss på Bryggeloftet også neste jul. Dette arrangementet bruker å bli fulltegnet, så det er viktig å melde seg raskt på når invitasjonen kommer.
 • Jan 22
  22 Jan 2021
  Clarion Hotel, Arendal
  Clarion Hotel
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Dîner Amical. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 19
  19 Mar 2021
  Clarion Hotel Ernst, Kristiansand
  Clarion Hotel Ernst
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Grand Dîner. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
 • Mar 26
  Skifer Hotel
   
  Fredag 3. april: L'Ordre Mondial med Champagnesmaking og buffet på The Hill 1125 (restauranten på toppen av Hovden) Champagnekvelden starter med skiheisen (uten ski) i Hovden kl 18:30 og det er 7 minutter til toppen. Start på retur er senest kl 22:30, så alle er nede før 23:00. Det blir smaking av Champagne fra superprodusenten Bruno Paillard, ledet av Per Hovde.  Lørdag 4. april:
 • May 07
  07 May 2021
  Vestre Strandgate 35, Kristiansand
  Vestre Strandgate 35
   
  L'Ordre Mondial under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell.Denne gangen har Elin og Johan Gerrard vært så hyggelige å invitere oss hjem til Vestre Strandgate i Kristiansand. Foreløpig har vi ikke tatt beslutning om innhold.
 • Jun 18
  18 Jun 2021
  Beddingen Restaurant, Lillesand
  Beddingen Restaurant
   
  Bailliage de Sørlandet inviterer til Sommeramical. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. Havnegaten 3, 4790 Lillesand

Pages