Arrangementer
Avviklede arrangementer
Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Apr 27
   
  Tom Helge Sørensen og Hanne Berentzen og deres stab inviterer til Diner Amical fredag 27. april kl.19.00 på Ostehuset Øst, Ryfylkegata 30 Ostehuset er klar for vårens arrangement selv om vinteren så vidt har sluppet taket. Et nytt Ostehus er på trappene og vil åpne dørene i det tidligere Norges Bank-bygget på slutten av året. I den anledning er tidligere Bocuse d’Or-deltaker Gunnar Hvarnes en del av vårt team. Gunnar har coachet flere av Bocuse d’Or deltakerne.
 • May 03
   
  Vi har gleden av å invitere til Diner Amical i hotellets restaurant Bulls Brygge torsdag 3.mai 2017 kl 19.00. Kokke- og servitørlærlingene ved Radisson Blu Hotel Ålesund, MAKI, Quality Hotel Waterfront og Sjøbua vil tilberede og ervere en spennende fem retters meny.  Egen invitasjon her !
 • May 28
   
  NB! Dette arrangementet er fulltegnet ! Vi har lange tradisjoner for mat- og vinturer i Bailliage de Bergen. I jubileumsåret planlegger vi en reise til Portugl og Lisboa, med besøk hos produsenten av Perequita, José Maria da Fonseca som et av høydepunktene. Dette blir en flott tur som allerede har høy påmelding.
 • Jun 01
   
  Balliage de Trøndelag inviterer til Grillaften på Scandic Hell Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet.
 • Jun 08
   
  Sommeramical på Spiseriet på Verdens Ende Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Jun 15
   
  Sommerutflukt. Denne gangen går ferden til vårt naboland Sverige. Vi skal til Smøgen Hafvsbad. Et sjarmerende anlegg fra 1900 tallet. Det har selvfølgelig blitt renovert og fremstår i dag som et praktfullt anlegg ut mot havet. Fem minutters gange fra et sydende liv i sentrum av Smøgen. Vi har hatt tilsvarende utflukt til Danmark. Vår erfaring er at vi sveiser medlemmene sammen ved å være sammen en helg. ColorLine bidrar med overfarten, Sandefjord – Strømstad.
 • Jun 15
   
  Blåtur til Brimse Gård. Frode Ljosdal fikk Chaînes Matkulturpris 2017. Nå inviterer han til en tur i åkeren med påfølgende mat og grill tilberedt av vårt medlem Ryfylkekokken Frode Selvåg. Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !  
 • Jun 30
   
  Sommerlunsj på Festningen Bailliage Oslo inviterer til en hyggelig sommerlunsj på Festningen lørdag 30. juni. Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !
 • Jul 18
   
  Gladmat - Chaîne des Rôtisseurs Matkulturpris 2018 deles ut Egen invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet !
 • Sep 19
   
  Balliage de Trøndelag inviterer til L'Ordre Mondial arrangement på NordØst Invitasjon vil bli sendt ut i forkant av arrangementet.

Pages