Arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  Invitasjon til "Lærlingenes aften" torsdag 7. mars kl 1800   Endelig har vi gleden av å kunne invitere til «Lærlingenes aften» på SVGS/Sandefjord videregående skole i Barden, deres nye restaurant. SVGS er Norges største videregående skole, og linjen for restaurant- og matfag er Norges eldste, med røtter tilbake til den gamle kokk- og stuertskolen. Fylkeskommunen har de siste årene investert millionbeløp i bygging av nytt kjøkken og ny restaurant. Vi skal nyte  vinnermeny fra lokalmatkonkurransen i Vrådal før jul. Gull-laget av elever står for alt fra menyoppsett, oppdekking, tilberedning og servering, til vinvalg og juicemeny, alt i samarbeid med noen av de beste og mest erfarne fagfolkene på områdene. Da elevene er avhengige av tilgangen på sesongens råvarer, er den angitte menyen lite utfyllende og kun ment som et utgangspunkt. Vi er sikre på at elevene kommer til å overraske.  Meny Forrett: Telemarkslam à la surprise Hovedrett: Røye enigma Dessert: Eplemysterier Egen vinpakke og juicepakke   Fagutdanning er fremtiden for restaurant- og hotellbransjen, la oss slutte opp om den! Påmeldingsfrist er søndag 25. februar, her kan det fort bli fulltegnet. Sted og tidspunkt: Sandefjord videregående skole, restaurant Barden, Krokemoveien 2-4, Sandefjord, torsdag 7. mars 2024 kl 1800   Vær oppmerksom på at vi har lagt inn en liten påskjønnelse til SGVS elevene i prisen, de er jo skoleelever og får ikke betalt for innsatsen.   Pris Mat:  498,- Pris Vinpakke: 500,- Pris alkolfri juicepakke 250,-   Antrekk: pent med kjede   Påmelding via følgende link  Registrer  Husk å krysse av for om du vil har alkohol eller alkoholfri pakke            
Mar 08
Maître Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen ønsker oss velkommen til en Dîner Amical. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her i forkant av arrangementet.
Mar 15
15 TIL 22 Feb 2024
Idsøe Grill & Berkel, Stavanger
INVITASJON til DÎNER AMICAL på A.IDSØE GRILL OG BERKEL FREDAG 15. MARS 2024   Bailliage Règional Rogaland har gleden av å invitere til Dîner Amical på A.Idsøe grill og berkel. A.Idsøe grill & berkel er skapt med tanke på både festlig nytelse og hverdagsmatglede. De lover oss at en alltid får er en restaurantopplevelse tuftet på solide håndverkstradisjoner, kjærlighet til råvarene og til den gode, uformelle stemningen. ​ Vi ser frem til å se deg/dere på dette arrangementet! Dersom du har spørsmål, er det bare å sende en epost til rogaland@chaine.no, så svarer vi så fort vi kan. Antrekk: Uformelt med kjede for medlemmer. Pris kr. 1 925  for medlemmer, kr 2 025 for gjester. For påmelding KLIKK HER Eventuelle allergier legges inn i notisfeltet i påmeldingskjemaet. Vi oppfordrer dere til å bruke VISA, Mastercard eller VIPPS som betaling ved påmelding. Dersom du likevel ønsker å betale til bankkonto finner du betalingsinformasjon på fakturaen.   Med gastronomisk hilsen Styret Bailli Rogaland   Chaine.no        
Mar 22
22 TIL 24 Mar 2024
Skifer m/flere, Oppdal
Oppdalshelg med L'Ordre Mondial og Dîner Amical Quality Hotel Skifer m/flere Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  
Apr 10
10 Apr 2024
Nedre Foss Gaard, Oslo
Det er en glede for oss å starte året med en ny medlemsbedrift.  Nedre Foss Gaard er et historisk sted som har blitt omgjort til en kulinarisk perle i hjertet av Oslo. Beliggende ved elven Akerselva, gir denne sjarmerende gården en unik opplevelse av norsk gastronomi og kulturarv. Med en blendende atmosfære og omgivelser, inviterer Nedre Foss Gaard gjestene til å nyte en gastronomisk reise med fokus på lokale råvarer og kulinarisk håndverk. Her kan man forvente en smakfull kombinasjon av tradisjonelle norske retter og innovative kulinariske kreasjoner, alt presentert med en fin balanse mellom eleganse og landlig sjarm. Nedre Foss Gaard representerer en oase av matopplevelser, perfekt for de som søker autentiske smaker i en idyllisk setting. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.  
Nærmere informasjon og påmelding vil bli lagt ut her så snart det er klart.
Apr 17
Le Bistro Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.
World Chaîne Day Informasjon vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.  
May 15
15 May 2024
Bula Neobistro, Trondheim
Bula Neobistro Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.