Norwegian English French
ArrangementerAvviklede arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

 • Sep 09
   
  Villa Blanca er en italiensk restaurant med fokus på smakfulle småretter, matglede og behagelig atmosfære. Den nyter stor popularitet i det bergenske publikum og lover å gi oss en flott mat- og vinopplevelse.
 • Sep 04
   
  Onsdag 4. september kl. 19.00 - L'Ordre Mondial arrangement på Restaurant Havfruen Maître Restaurateur Tone Klomsten ønsker, sammen med kjøkkensjef Simon Skjærvik velkommen til vår nyoppussede Havfruen. Her blir det en liten vinreise, ledet av vår gode venn Restaurantsjef og Sommelier Kenneth Dalos Bergmann fra Fagn. 
 • Aug 23
  23 TIL 25 Aug 2019
   
  Chers Confrères, Welcome to the Grand Chapitre 23rd - 25th August 2019 in Stavanger. Your host, Bailliage de Rogaland, will create an unforgettable weekend in the oil capital of Norway, surrounded by fjords, mountains and farmland.
 • Jun 16
   
  Bailliage d'Oslo er glade for å kunne invitere til en sommerlunsj på fine dining verandaen til Ekebergrestauranten søndag 16. juni hvor vi kan nyte den fantastiske panoramautsikten over Oslo. Vi starter med aperitiff kl. 12.00. De har laget en spesialmeny med 3 retter til oss. Inkludert i prisen er også aperitiff, 2 glass vin til maten og kaffe. Meld deg på innen 12. juni (begrenset med plasser)
 • Jun 15
   
  Lørdag 15. juni kl. 14.00 - Afternoon Tea på Britannia Lørdag 15. juni går vi til bords kl 1400 og avslutter kl 1700. Officier Maître Rôtisseurs Mikael Forselius og Maître Restaurateur Ida Elisabeth Dønheim ønsker velkommen til Afternoon Tea.  Klassisk Afternoon Tea servert i Salong Wedel Jarlsberg.
 • Jun 14
   
  Vi har herved gleden av å invitere til 30 års jubileum for Bailliage de Sørlandet. Vårt Bailliage ble stiftet 13. mars 1989 på Hotel Caledonien. Initiativtakerne var Torbjørn Evenbye og Alfred S. Hauge. Det første styret besto av de ovennevnte, samt Christian Borchgrevink og Halfdan Tangen.
 • Jun 07
   
  Hjertelig velkommen til sommeramical på Anders Jahres gamle ærverdige villa Midtåsen. Villaen som nå driftes som selskapslokale og hotel står fortsatt akkurat slik den sto i fordums tider da Anders Jahre residerte på eiendommen. Med en fantastisk utsikt over både innseilingen til Sandefjord og byen, tilbyr Unike Hoteller en opplevelse utenom det vanlige her på Midtåsen.
 • Jun 06
   
  Invitasjon til vinsmaking på Vino Bar Chers Confrères, Hjertelig velkommen til vårt L'ORDRE MONDIAL arrangement på Vino Bar den 06.06.2019! Her vil vi få smake på viner fra Piemonte og italiensk musserende når vi ankommer. I tillegg vil det bli servert smakfulle oster, italiensk salami og skinker, samt focaccia, olivenolje og aioli. 
 • May 24
   
  Grillaften på Scandic Hell Hotell Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.
 • May 23
   
  Vi har gleden av å invitere til Diner Amical på Skotholmen torsdag den 23. mai 2019 med avreise fra Dronning Sonjas Plass kl. 17:30. Dette blir garantert vårens vakreste eventyr med båtcruise i solnedgangen etter en gastronomisk kveld i havgapet! På Skotholmen blir vi møtt av Kjøkkensjef Magnus Bergseth og hans gjeng. De vil servere oss en maritimt inspirert meny med råvarer fanget samme dag.

Pages