Norwegian English French
Arrangementer











Avviklede arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Feb 23
    23 Feb 2021
    Amtmandens, Tromsø
    Amtmandens
     
    VINSMAKING PÅ AMTMANDENS Vi satser på lage et arrangment innenfor smittevernreglene, og det vil skje samme dag, men på to forskjellige klokkeslett, med 10 personer i hver runde. Det betyr at man kan kose seg samme, under trygge forhold, ivaretatt av Amtmandens, både før og etter. Dette er et arrangment som kunne ha skjedd digitalt, men vinene vi skal få smake på er av en slik karakter at det for noen, kan være både dyrt og vrient å finne dem selv, åpne og smake på, midt i uka.
  • Feb 18
    18 Feb 2021
    Latter Hovedscene, Oslo
    Latter Hovedscene
     
    Show med middag. Invitasjon med påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet. www.latter.no
  • Jan 22
    22 Jan 2021
    Ostehuset, Digitalt fra Stavanger
    Ostehuset
     
    Det nye året gir oss fortsatt store begrensninger når det gjelder å møtes til sosiale aktiviteter! Styret i Bailliage de Rogaland vil snart sende ut programmet for 2021, selv om vi vet at det foreløpig er usikkert hva vi vil ha mulighet til å gjennomføre. Som vi informerte om i vår epost til medlemmene i november, ønsker vi så langt som mulig å holde noe aktivitet i gang, og i regi av Ostehuset inviterer vi til en VIRTUELL OST- OG VINSMAKING FREDAG 22. januar kl. 18.00 - 19.30
  • Jan 16
    16 Jan 2021
    Kulinarisk Akademi, Digitalt
    Kulinarisk Akademi
     
    I løpet av ca 2,5 timer guides du igjennom produksjon av øl, kveldens utvalgte øl, samt en smakfull kjøttrett. Kursholderne deler gledelig av sin kunnskap om mat og drikke mens du nyter noe godt i glasset og lager mat sammen med vår kokk, hjemme på ditt eget kjøkken. Informasjon og påmelding finner du her
  • Jan 13
    13 Jan 2021
    BARE Restaurant, Bergen
    BARE Restaurant
     
    Etter at BARE oppnådde å bli tildelt en stjerne i Guide Michelin, har restauranten jobbet meget hardt med å utvikle sitt konsept og rendyrke de unike presentasjonene og de rene smakene vi liker.
  • Dec 16
    Bryggeloftet
     
    Kjære venner, 2020 har vært et spesielt år for oss alle. Strenge smittevernsregler har dessverre hindret flere av arrangementene vi hadde tenkt å gjennomføre i år og stikker fortsatt kjepper i hjulet for oss. Likevel har vi oppnådd en del. BARE fikk Bergens første Michelinstjerne i februar og vi var til stede! Vi klarte å gjennomføre en flott Grand Diner på Scandic Ørnen i september og er nå i ferd med å legge planer for et meget godt program for 2021.
  • Dec 10
    10 Dec 2020
    Scandic Park Hotel, Sandefjord
    Scandic Park Hotel
     
    Vi må dessverre meddele at dette arrangentet er besluttet avlyst på grunn av Covid-19 situasjonen. Vennlig hilsen Paal Bye Johansen Bailli Régional de Vestfold   Året avsluttes som vanlig med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård ønsker oss velkommen til Lutefisk på Scandic Park Hotel.
  • Dec 01
    Havfruen
     
    Havfruen restaurant, med Maître Restaurateur Tone Klomsten, restaurantsjef Mathies Firing og kjøkkensjef Stefan Petrovich, ønsker velkommen til en lutefiskaften. Se invitasjon og påmelding her http://www.havfruen.no
  • Nov 27
    27 Nov 2020
    Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim
    Radisson Blu Royal Garden Hotel
     
    Royal Garden har planlagt en akevittaften med Jon Bertelsen og Odd Nelvik. Arrangement er delt i to grupper, samme kveld i to forskjellige lokaler. Jon og Odd skal gå mellom disse to gruppene å servere gode historier og fakta om akevitt og mat. Den ene gruppen måtte, pga interne regler, avbestille i siste liten, og Royal Garden ønsker derfor å tilby det ene rommet til Chaine des Rotisseurs og et ekstra L'Ordre Mondial-arrangement på kort varsel.
  • Nov 25
     
    Vi ønsker å spre vinglede og vinkunnskap til tross for den vanskelige situasjonen vi nå er i og har derfor satt opp et digitalt vinkurs for medlemmer. Les mer her

Pages