Avviklede arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

      Conseil Régional de Nordvestlandet har gleden av å invitere medlemmer med venner fra fjern og nær til til unike opplevelser på Union Øye 18. - 20. oktober 2024 Slik slik begynner beskrivelsen av Union Øye på hotellets nettsider: “Union Øye - til teneste sidan 1891 - Union Øye har vore reisas mål for fjellfolk, kongelege, forfattarar og elskarar i generasjonar” Nå er det vår tur til å oppleve det unike hotellet som til og med er medlem i eksklusive RELAIS & CHATEAUX Er du usikker på hvordan du skal finne fram til Union Øye? Her finner du beskrivelse av reiseruter Vi har satt av god tid til å oppleve hotellet og omgivelsene på egen hånd Fredag 18.10.2024 kl. 20:00 L'Ordre Mondial middag - Uformell middag med vinsmaking i Vinrommet  Antrekk: Smart Casual (med jakke, uten slips) med L'Ordre Mondial bånd og miniatyr Chaine insignie I vinrommet er det begrenset plass, så det gjelder det å være “først til mølla” Lørdag 19.10.2024 kl. 19:00 Diner Amical - Vi får oppleve fine dining i hotellets Conservatory Antrekk: Mørk dress med kjede Påmelding til L'Ordre Mondial middag fredag 18.10.2024 og Diner Amical lørdag 19.10.2024 gjør du via denne linken:  https://medlem.chaine.no/arrangement/423/registration Frist for påmelding og betaling er 27.9.2024 Dersom noen har problem med påmeldingen, ta kontakt med Bailli Régional på e-post: CdR.Nordvestlandet@gmail.com Avbestilling må gjøres senest 27.9.2024, ellers må det betales i sin helhet   Overnatting bestilles og betales direkte til hotellet ved å klikke HER. Hotellet holder av hotellrom til spesialpris frem til 1.9.2024. Bookinger etter denne dato blir til markedspris. Dersom du har problem med å bestille hotellrom via nettsiden, kan du bestille på e-post: post@unionoye.no eller telefon: 70 06 21 00      Vi gleder oss til å møte dere alle   Med vennlig hilsen Conseil Régional de Nordvestlandet Erling Faksvåg  Bailli Régional     Chaine.no      
Jun 28
28 TIL 30 Jun 2024
Tromsø
Chers Confrèrs, Bailliage d’ Arctique har den store gleden av å invitere til årets Grand Chapitre i Tromsø 28.-29.juni 2024. Vi har satt sammen et spennende program med fokus på våre naturgitte og gode råvarer, samt spennende opplevelser i midnattssolens rike og Norges arktiske hovedstad. Vi må også bemerke at hva er vel mer naturlig enn et Grand Chapitre i byen som også lyder navnet Nordens Paris. Invitasjon og påmelding finner du her
Jun 14
14 Jun 2024
Scandic Hell Hotell, Stjørdal
INVITASJON GRILLAFTEN på HELL FREDAG 14. JUNI 2024 Da er omsider Champagnebussen igjen klar til å ta oss med til Scandic Hell for GRILLAFTEN. Bussen går fra Scandic Nidelven kl 1800, og vi får servert noen godsaker sammen med Champagne på turen. Maître Hôtelier Arild Vollan, Kjøkkensjef Nico Sørmo og Restaurantsjef Ragnhild Almlid inviterer til Scandic Hell for en aperitiff, noe godt på tallerken i kombinasjon med sin legendariske grillbuffet, og selvfølgelig tilpasset og god drikke til dette.     Påmelding gjør du HER: Registrer Champagnebussen går fra Scandic Nidelven kl 1800. Husk å skriv i kommentarfeltet om du vil være med Champagnebussen! Retur tilbake til Nidelven går fra Hell kl 2330. Bussen stopper på returen på Ranheim, Sirkus Shopping og Scandic Nidelven. Kommer du deg til Hell på egen hånd, starter arrangementet der kl 1900. Antrekk: dress med kjede Avmelding senest 2 dager før arrangementet for å slippe å betale.      
Jun 07
INVITASJON TIL DÎNER AMICAL PÅ HOTEL NORGE, LILLESAND FREDAG 7. JUNI 2024, KL. 18:30  Maître Hôtelier Lydia Døhler, hennes Chef Oliver Will og deres personale har gleden av å ønske oss velkommen til forsommerens Dîner Amical på Lillesand Hotel Norge.  Hotel Norge har lyst til å by på seg selv overfor våre medlemmer og frister oss med en 5 retters meny med dertil hørende drikke. Så igjen har vi gleden av at en Dîner Amical byr på en Grand Dîner meny.    Vi starter med en aperitiff i baren/salongen, eventuelt i hagen hvis været tillater det. Etter hvert forflytter vi oss inn i spisesalen hvor vertskapet vil presentere kveldens meny for oss. Etter middagen serveres det kaffe/te i baren/salongen. Og det blir helt sikkert mulig for å kjøpe en avec for de som ønsker det. Hotellet holder av noen rom til oss dersom det er aktuelt for noen å overnatte. Mange av dere har sikkert registrert at Lillesand Hotel Norge er medarrangør i konserten med Åge Aleksandersen og Sambandet lørdag 8. juni. Det er derfor stor pågang til Lillesand denne helgen. Pris for overnatting er kr. 1290,-for enkeltrom og kr. 1490,- for dobbeltrom. Dersom du/dere ønsker overnatting på hotellet må det bestilles direkte på hotellet innen 17. mai. Bestilling sendes til: lydia@hotelnorge.no  Husk å merk bestillingen med at dere deltar på Chaine arrangementet. Påmelding til selve arrangementet gjør dere på vanlig måte med å trykkke på REGISTRER knappet i denne invitasjonen.  Priser: Medlem inkl. vinpakke Kr. 1500,00 Ledsager av medlem, samt gjester inkl. vinpakke Kr. 1700,00 Medlem inkl. alkoholfritt alternativ Kr. 1100,00 Ledsager av medlem, samt gjester inkl. alkoholfritt alternativ. Kr. 1300,00 Dersom man ønsker et alkoholfritt alternativ må man merke det av i kommentarfeltet. Det blir utstedt en faktura som om man ønsker vinpakke. Når dere innbetaler reduserer dere med beløpsdifferansen på de to alternativene. (kr. 400,-) Antrekk:  Pent med kjede Transport: Vi har satt opp buss fra Kristiansand og Grimstad. Bussen fra Kristiansand går fra Tinghuset i Tollbodgaten kl. 18.00. Bussen fra Grimstad går fra gamle Shellstasjonen kl. 18.00 Bussene returnerer samme vei kl. 23.30. Transport er subsidiert og koster totalt kr. 200,- pr. pers fra Kristiansand og kr. 150,- pr. person fra Grimstad.  Prisen forutsetter at det er et minimum antall som velger denne transportmuligheten. De som ønsker transport, velger det ved påmelding. Kostnaden blir fakturert sammen med deltakeravgiften. NB!!!Dersom dere har alergener må dette merkes i kommentarfeltet.​ Påmeldingsfristen er satt til 27. mai, og er bindende. Da er det bare å trykke på Registrerknappen og melde seg på.   For styret i Baillage de Sørlandet Henry H. Tranberg Baillie Régional
Registrer Kurvfest og vinsmaking på Hordnes Brygge Lørdag 1. juni 2024 Kjære venner, Sommerfesten på Hordnes har for lengst blitt en tradisjon. Styret i Bailliage de Bergen er svært glade for at Ole og Gurid nok en gang stiller naust og arbeidskraft til disposisjon og lar oss invitere til en sosial og gastronomisk aften i Pop Up-restauranten "Hordnes Brygge". Omgivelsene og stemningen i dette lokalet er helt uovertruffen og uansett hva værgudene velger å presentere oss for, kan vi love en fantastisk kveld. Kurvfest Arrangementkomiteen har denne gangen valgt å endre litt på konseptet fra tidligere år. I stedet for å la vertene stå for alt det gastronomiske, ønsker vi denne gang å utfordre deltakerne til å ta med seg en rett de ønsker å presentere for de andre gjestene. Temaet er "Havet" og formatet "Små serveringer som er egnet for å deles". Når dere melder dere på ønsker vi derfor at dere skriver i kommentarfeltet hva dere kunne tenke dere å presentere. Både forretter, hovedretter og desserter er velkomne og det er kun fantasien som setter grenser. Sett gjerne opp et par alternativer, så vil vi kontakte dere og blir enige om hva vi ønsker og hvilke mengder vi trenger. Komiteen sørger for all drikke til maten, så dere trenger ikke å ta med drikkevarer. Program Ved ankomst serverer Ole og Gurid aperitiff og gjestene får anledning til å mingle.  Deretter vil Vice-Echanson, Bjarte Askeland, i samarbeid med den ærverdige organisasjonen "Jurade de Saint-Emillion", fortelle litt om Saint-Emilion og la dere smake et knippe utsøkte røde viner fra denne flotte regionen i Bordeaux. Smakingen foregår enten i hagen eller i Naustet, avhengig av været. Etter at vi har satt oss til bords, byr Ole og Gurid på spesialiteten "Blåskjellsuppe a la Hordnes" og til suppen serverer vi nydelig Rosevin fra Domaine de Calet. Deretter settes det opp en delikat tapasbuffet med deres egne retter og byr på passende viner i glasset. Som avslutning setter vi opp en dessertbuffet med det dere har tatt med og skjenker dessertvin, kaffe og cognac for dem som ønsker. Det er en stor glede for styret å invitere sine medlemmer, deres ledsagere og venner, til: Kurvfest og vinsmaking på Hordnes Brygge Hordnesvegen 210, 5244 Fana Lørdag 1. juni kl. 18.00 Pris kr. 595,- for medlemmer, kr. 695,- for gjester Antrekk: Fritid - uten kjede   Program Aperitiff - mingling *** Vinsmaking ved Vice Echanson Smaking av 6 ulike viner fra Saint Emilion Snacks Meny "Blåskjellsuppe a la Hordnes" *** Gjestenes egen tapasbuffet fra havet *** Gjestenes egen dessertbuffet *** Viner Domaine de Calet Rose *** Husets hvitvin *** Husets Rødvin *** Husets dessertvin *** Kaffe - Cognac & Likør - Cigar? Registrer Påmelding gjøres ved å klikke på "Registrer" rett over denne teksten eller i toppen av dokumentet. Meld på deg selv og inntil et ekstra medlem ved å fylle inn navn eller medlemsnummer. Meld deretter på eventuell ledsager som ikke er medlem og gjester. Betaling kan gjøres med betalingskort, Vipps, eller ved å laste ned faktura og betale angitt beløp til vår konto: 1207.94.58706. Frist for påmelding og betaling er fredag 24. mai. Merk at det er begrenset plass på arrangementet, så de lønner seg å være rask med påmeldingen. Deltakerne bes organisere transport til arrangementet selv. Det er svært begrenset parkering på eiendommen, men buss nr. 64 har avgang fra Lagunen terminal kl. 17.54, med ankomst Hordnes snuplass kl. 18.02. Derfra er det en kort spasertur til Hordnesveien 210. Etter arrangementet vil styret være behjelpelig med å bestille Maxi-taxi for dem som trenger transport hjem. Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier. Ta gjerne kontakt med undertegnede på epost: gautebirkeli@gmail.com dersom du har spørsmål. Hjertelig velkommen! Vennlig hilsen Gaute Birkeli Bailli Regional ​        
RegistrerWinemakers Dinner med Félsina FG Restaurant & Bar tirsdag 28. mai 2024 Kjære venner FG Restaurant & Bar arrangerer igjen en flott Winemakers Dinner og ønsker å gi medlemmer i Chaîne des Rôtisseurs en hyggelig pris på arrangementet. Vi er derfor glade for å kunne formidle denne invitasjonen til våre medlemmer. Merk at det denne gangen kun er et lite antall plasser ledig: Fèlsina ligger sørøst i det som defineres som Chianti Classico, mellom de siste høydedragene i Chianti og starten av Ombrone-dalen i kommunen Castelnuovo Berardenga. Området ble i sin tid oppdaget av romerne som falt for området og opprettet en forlegning her. Fram mot den moderne tidsalder var dyrking av oliven det viktigste for området og bare noen få hektar var dedikert til vindyrking. Den moderne historien til Fèlsina startet så sent som i 1966 da finansmannen Domenico Poggiali overtok eiendommen og fikk raskt hjelp av unge, men fremadstormende talenter som samarbeidet godt med Poggiali om veien videre. En av disse var Giuseppe Mazzocolin som i 1976 giftet seg med Domenicos datter Gloria Pogialli og var med å sette den gamle vingården i bevegelse mot nye tider sammen med sin svigerfar. Giuseppe var utdannet og hadde mange kontakter som var til nytte for oppbyggingen av vingårdens renommé og han fikk ansvar for kommersiell utvikling. En av de første grepene som ble gjort var bygging av en passende kjeller til en ny og større produksjon. Den orginale vinkjelleren hos Fèlsina var liten og hadde vært i bruk siden starten av århundret. Den utvidede vinkjelleren ble bygget på 1970-tallet og henger sammen med den gamle stallen på eiendommen. Pogialli kjøpte i 1981 den historiske store eiendommen Castello di Farnetella som ligger ca 30 minutter sørøst fra Castelnuovo Berardenga og under området Chianti Colli Senesi. Eiendommen med 432 hektar derav 56 hektar vinmark ligger på toppen av en bakketopp og ca 560 høydemeter over havet. Jordsmonnet her er en miks av kalkstein, leire og sand. På vegne av Haakon Sande og FG Bar & Restaurant, har styret i Bailliage de Bergen gleden av å invitere sine medlemmer og deres ledsagere og venner til: Winemakers Dinner med Félsina FG Restaurant & Bar Tirsdag 28. mai 2024 kl. 18.30 Pris for medlemmer i Chaîne des Rôtisseurs: kr. 1 495,- Pris for gjester: kr. 1 595,- Antrekk: Pent, uten kjede MenyAperitiff serveres i FG Bar Fèlsina Brut Classico*** Winemakers Dinner i FG Restaurant*** Tomat bruchettaSurdeigsbrød toppet med ferske tomater, olivenolje og urter(Allergen: Mel)Berardenga Chianti Classico 2021***Tortelli LucchesiFylt pasta med svin, biff og krydder servert med tomatsaus(Allergener: Mel, egg, muskat, selleri, sulfitt, melk)Chianti Classico Riserva Rancia 2017***Sopp risotto(Allergener: Melk, sulfitt)I Sistri Chardonnay 2021***Ytrefilét med gremolataservert med poteter og grønnsaker(Allergener: Sulfitt, melk)Fontalloro 2018 og Chianti Classico Riserva 2020***​Tiramisu(Melk, hvete, sulfitt, egg)Kaffe               Registrer Påmelding gjøres ved å klikke på "Registrer" rett over denne teksten eller i toppen av dokumentet. Meld på deg selv og inntil et ekstra medlem ved å fylle inn navn eller medlemsnummer. Meld deretter på eventuell ledsager som ikke er medlem og gjester. Betaling kan gjøres med betalingskort, Vipps, eller ved å laste ned faktura og betale angitt beløp til vår konto: 1207.94.58706. Frist for påmelding og betaling er fredag 24. mai. Merk sterkt begrenset plass på arrangementet. Deltakelse skjer derfor etter først til mølla prinsippet. Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier. Ta gjerne kontakt med undertegnede på epost: gautebirkeli@gmail.com dersom du har spørsmål. Hjertelig velkommen! Vennlig hilsen Gaute Birkeli Bailli Regional  
May 23
23 May 2024
Tempo Vinbar, Stavanger
INVITASJON TIL VINSMAKING PÅ TEMPO VINBAR TORSDAG 23. MAI 2024 - kl. 19:00   Sommelier og daglig leder Pål Gøran Stolt Larsen ønsker oss velkommen til vinarrangement på den nye vinbaren Tempo i Sandnes. Tempo Vinbar er en nykommer i Sandnes. De ønsker å formidle noe av historien fra Jonas Øglænd samtidig som de kan tilby sjeldenheter for de med stor vininteresse.  Pål Gøran er medeier og har flere års erfaring fra restauranter i Stavanger. Han tar oss gjennom Chardonnay og Pinot Noir fra forskjellige kontinenter og gode produsenter. Pål Gøran går inn i detaljer og gir oss innblikk i hvorfor vi finner variasjoner.   Adressen er Erling Skjalgssonsgt 7 4307 Sandnes   Det serveres snacks ved siden av vinene. Kr 950,- pr person for medlemmer, kr. 1050 for gjester.   Vinbaren er lett å finne fra Sandnes stasjon. Vi anbefaler å ta toget fra Stavanger.    For påmelding KLIKK HER       Med gastronomisk hilsen Styret Bailliage Rogaland     Chaine.no    
INVITASJON DÎNER AMICAL BULA NEOBISTRO ONSDAG 15. MAI 2024 kl 1900 Velkommen til en helaften på Bula Neobistro - stedet hvor høykultur og lavkultur går hånd i hånd! Gled deg til lekne og punshy smaker i form av vår 5-retters meny med tilhørende drikkepakke.   ​ Vi lar oss inspirere av smaker fra hele verden, på samme tid som vi alltid tar med oss de beste trønderske råvarene sesongen har å by på. Menyen holder vi som alltid hemmelig - i ekte Bulastil! Restaurantsjef Mikhaila Illyena Aune presenterer menyen og drikken for oss. Assisterende Kjøkkensjef Alexander Ludviksen og Sous Chef Andrea Svendsen har ansvaret for det som kommer på tallerkenen.     Antrekk: dress og kjede Pris: 1800,- for medlemmer og 2000,- for følge som ikke er medlem Påmelding gjør du HER: Registrer PS - det er kun 42 plasser på dette arrangementet, så det er ikke rom for ekstra gjester i første omgang. Ta kontakt på hege@chaine.no for ev stå på venteliste når det er fullt.
Apr 20
    INTERNATIONAL WORLD CHAÎNE DAYChaîne des Rôtisseurs inviterer til å delta på World Chaîne Day 2024     World Chaîne Day finner sted hvert år i slutten av april og samler medlemmer av Chaîne, som ønsker å ta del i en festdag og møtes i en unik sammenheng. Sosiale nettverk gjør det mulig å være sammen virtuelt, til tross for avstandene. Vi er glade for å kunne kunngjøre temaet for årets Worls Chaîne Day, som vil finne sted 20. april 2024. I år gir vi talentet ditt fritt spillerom med temaet "Lokale kulinariske herligheter".Her handler det om å fange de kulinariske spesialitetene i din region og sende oss bilder av tallerkenene dine. Enten det er et organisert arrangement, stort eller lite, eller noe privat, husk å legge det ut på sosiale medier med hashtaggene #chaineday eller #worldschaineday. Dette sikrer at andre medlemmer kan finne og se innlegget ditt. Vi gleder oss til å se bildene dine. Som hvert år vil vi premiere de tre beste bildene tatt i forbindelse med denne dagen.   Du kan lese mer om World Chaîne Day på de internasjonale sidene her.       Chaine.no              
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund Invitasjon blir lagt ut og sendt ut så snart den er klar.