Norwegian English French
Arrangementer











Avviklede arrangementer

Chaîne des Rôtisseurs organiserer en rekke internasjonale, nasjonale og lokale arrangementer inkludert galla arrangementer som “Grand Chapitres” og “Diner Amicals”. Nedenfor finner du en oppdatert liste over våre neste arrangementer.

  • Jun 11
    11 Jun 2020
    Flying Culinary Circus, Prinsessealleen på Skøyen
    Flying Culinary Circus
     
    I Prinsessealleen på Skøyen, byr Flying Culinary Circus denne kvelden på grilling og litt «sirkus». Med oppstart fra arrangement i Central Park i 2005 har kokkene reist rundt omkring i verden. De har kokkelert og skapt stemning i over 52 land, fra Cape Town i sør, vestover til bl.a. eksklusive St Barths, Karibien, Miami og øst-over til Asia og Singapore.
  • Jun 11
    EC Dahls Pub og Kjøkken
     
    Endelig kan vi igjen arrangere hyggelige samvær, og det er med stor glede vi kan invitere til årets GRILLAFTEN torsdag 11. juni kl 1900. Scandic Hell har dessverre ikke mulighet til å gjennomføre arrangementet i år og busstur blir også vanskelig å få til. Mer informasjon om arrangementet og påmelding her.  
  • Jun 05
    05 Jun 2020
    Skovli gård, Kodal
    Skovli gård
     
    Sommeramical – Bailli regional Paal Bye Johansen inviterer til Skoli gård i kodal I samarbeid med Norske Kokkers Landsforening avdeling Vestfold.  Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.
  • May 06
     
    Chers Confrères, I disse coronatider tenkte vi at moderne kommunikasjon er mulighetens marked, og i den anledning går også vi inn i den digitale hverdagen, og gjør den til en spennende måte å møtes og å oppleve en kulinarisk aften. Vi har den glede å invitere dere til en digital vinsmaking. Les mer om arrangementet og meld deg på via denne linken.
  • Apr 25
    Spiseriet Verdens Ende
     
    World Chaine day 2020. Et 2 delt arrangement på Verdens Ende. Lørdagsformiddagen hvor vi som et ledd i "world Chaine day" lager et «åpent» arrangement for å markedsføre Chaîne des Rôttiseurs. Dagen avsluttes med en Diner Amical på Spiseriet Verdens ende.
  • Apr 24
    Clarion Hotel Stavanger
     
    Vertskap denne kvelden er hotelldirektør Ivan Vågstøl, sammen med kjøkkensjef Øyvind Næsheim. Kjøkkensjef Øyvind Næsheim startet sin karriere på Jans Mat og Vinhus i Stavanger. Han har i de siste 15 år vært verden rundt og laget mat bl.a. for flere Chaîne des Rôtisseurs'-middager på store, berømte hoteller og restauranter.
  • Apr 02
     
    Det har vært en del usikkerhet knyttet til neste års mat- og vintur. Styret har hatt ulike planer, men av ulike årsaker har vi ikke kommet helt i mål og vi jobber fremdeles med ulike alternativ for 2020. I mellomtiden vil vi markere at Bailliage de Bergen har en søsterforening i Spania som er aktive lokalt, stiller fulltallige opp i Norge under Grand Chapitre og dessuten ønsker oss hjertelig velkommen til å besøke dem i Spania.
  • Mar 20
     
    Dessverre har situasjonen med koronaviruset nå blitt slik at vi i samarbeid med Beate og Wolfgang finner det riktig å utsette vår Grand Dîner på Lillesand Hotel Norge.   Se detaljert informasjon her
  • Mar 17
     
    Desverre har situasjonen med Koronaviruset nå blitt slik at vi finner det naturlig å avlyse vinarrangementet tirsdag 17. mars. Se informasjon her

Pages