Planlagte arrangementer

Bailliage de Bergen

Sep 12
12 Sep 2024
Adam på Engen, Bergen
Torsdag 12. september arrangerer vi en kunst- og gastronomikveld i samarbeid med Gategalleriet og Adam på Engen. Gategalleriet har stor aktivitet og stiller ut spennende verker av store kunstnere. Adam Schive Bjerck er ikke bare restauratør med flere ben å stå på, men også en ankerkjent kunstner. Denne kvelden skal vi få nyte god kunst, god drikke i glasset og god mat på tallerken. Nærmere opplysninger kommer snart.
Oct 05
05 Oct 2024
Schou (Fløyen), Bergen
Lørdag 5. oktober er det duket for Grand Diner på Fløyen. Den første helgen i oktober har Christina Bollmann, Bjarte Finne og deres eminente team, premiere på sin Fine Dining restaurant, Schou (Skau) og vårt arrangement er deres første store middag. Det var bergensarkitekten Einar Oscar Schou som tegnet Fløirestauranten tidlig på 1920-tallet. Også interiøret, lamper, beslag og møbler var i sin helhet tegnet av ham. Silhuetten skulle minne om et «Soria Moria Slott». Restauranten åpnet i 1925, og er hans mest kjente bygg fra den senere produksjon. På merittlisten hans finner vi også Den Nationale Scene i Bergen. Et fellestrekk ved hans bygninger er bruken av okergule farger, og enkel geometrisk ornamentering. Schous Nedre Fløibanenstasjon (1912-1918), er et tidlig eksempel på inspirasjon fra eldre bergensarkitektur. Nærmere informasjon kommer snart. På dette arrangementet er det svært begrenset plass.
Nov 10
10 Nov 2024
Det Hanseatiske Museum og Shøtstuene, Bergen
Søndag 10. november arrangerer vi en interessant formiddag i Det Hanseatiske Museum og Shøtstuene, med et historisk foredrag om lokalene, spennende smaker basert på klippfisk og passende fermentert drikke, presentert av de beste fagfolkene. Denne dagen slipper dere unna søndagsmiddagen! Nærmere informasjon vil bli lagt ut her når det er klart.
Dec 11
11 Dec 2024
Holmedalsgården og Bryggeloftet, Bergen
Onsdag 11. desember møtes vi igjen til den tradisjonelle Juletrefisken, som sedvanlig starter med Champagne, snacks og kunst i Holmedalsgården hos vårt styremedlem, Paal H. Kahrs, før vi beveger oss til Bryggeloftet for å innta emnient lutefisk med alt tilbehør. Nærmere informasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.