Planlagte arrangementer

Bailliage de Vestfold

Aug 30
30 Aug 2024
Engø Gård, Tjøme
INVITASJON   GRAND DÎNER FREDAG 30. August 2024     Bailliage Règional de Vestfold i samarbeid med Bailliage Règional d' Oslo , har gleden av å invitere til  Grand Dîner på  fantastiske Engø Gård. Vi ser frem til en uforglemmelig kveld på Tjøme. Historien om Engø Gård går helt tilbake til 1924 da søskenparet Phil åpnet Pihls pensjonat her.  Idag er Engø gård medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder og er også en av Chaîne sine medlemsbedrifter.  Helt siden vi var her våren 2023 har vi sett frem til nok en gang i samarbeid med Bailliage de Oslo å invitere til  Grand Diner i landlige omgivelser på Tjøme.    Maître Hôtelier Emma Järpell og Maître Restaurateur Marie Flåskjer har spurt om de kan få overraske oss med sin amuse bouche, 5 retters med vinpakke.  Vi har latt oss pirre av overraskelses momentet og ser frem til å møte riktig mange av både Oslo og Vestfolds medlemmer på Tjøme denne kvelden.       For de som ønsker å benytte sjansen til å overnatte på Engø, er det bare å sende en epost til selskap@engo.no og henvise til arrangementet.  Vi har fått en hyggelig vennepris med kr. 1795,-  Noe som er en pris de av dere som bor i Vestfold nesten ikke klarer å ta taxi  for. Sted:  Engø Gård på Tjøme Når:  fredag 30 august Antrekk: Smoking/mørk dress m/kjede Pris medlem: 2.100,- Pris gjester: 2.3000,- Påmelding via følgende link  Registrer   Hvis noen ønsker felles transport så hjelper jeg gjerne til med det.  Send meg da en melding om at du/dere ønsker å være med på fellestransport.            
Oct 25
25 Oct 2024
Grubbestad Gård, Sandefjord
Det er igjen duket for vinsmaking og omvisning på Grubbestad gård. Kanskje får vi smake vinen som har ligget på havets bunn ute ved Stauper? For de av dere som gikk glipp av dette i 2023, ikke la det gjenta seg og sett av datoen allerede nå. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
Det er igjen duket for vinsmaking og omvisning på Grubbestad gård. Kanskje får vi smake vinen som har ligget på havets bunn ute ved Stauper? For de av dere som gikk glipp av dette i 2023, ikke la det gjenta seg og sett av datoen allerede nå. Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.
Nov 08
08 Nov 2024
Midtåsen, Sandefjord
Bailliage de Vestfold har i samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen gleden av å invitere til årets Grand Diner på ærverdige Midtåsen i Sandefjord. Da børster vi støvet av smokingen og nyter Anders Jahres utsikt over Sandefjord mens vi nyter en 5-retters middag.  Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
Nov 08
08 Nov 2024
Midtåsen, Sandefjord
  Bailliage de Vestfold har i samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen gleden av å invitere til årets Grand Diner på ærverdige Midtåsen i Sandefjord. Da børster vi støvet av smokingen og nyter Anders Jahres utsikt over Sandefjord mens vi nyter en 5-retters middag.  Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.
Dec 12
12 Dec 2024
Scandic Park Sandefjord, Sandefjord
  Tradisjonen tro avsluttes årets med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård inviterer oss til Lutefisk på Scandic Park Sandefjord. ​ Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.