Planlagte arrangementer

Bailliage de Vestfold

Aug 30
Også i 2024 vil Maître Hôtelier Emma Järpell og Maître Restaurateur Marie Flåskjer på Engø gård sammen med sitt kjøkken trylle frem en Diner Amical for oss. Dette er samarbeidsarrangement mellom Bailliage d'Oslo og Bailliage de Vestfold. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.  
Aug 30
Også i 2024 vil Maître Hôtelier Emma Järpell og Maître Restaurateur Marie Flåskjer på Engø Gård sammen med sitt kjøkken trylle frem en Diner Amical for oss. Dette er samarbeidsarrangement mellom Bailliage d'Oslo og Bailliage de Vestfold.​ Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.
Oct 25
25 Oct 2024
Grubbestad Gård, Sandefjord
Det er igjen duket for vinsmaking og omvisning på Grubbestad gård. Kanskje får vi smake vinen som har ligget på havets bunn ute ved Stauper? For de av dere som gikk glipp av dette i 2023, ikke la det gjenta seg og sett av datoen allerede nå. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
Det er igjen duket for vinsmaking og omvisning på Grubbestad gård. Kanskje får vi smake vinen som har ligget på havets bunn ute ved Stauper? For de av dere som gikk glipp av dette i 2023, ikke la det gjenta seg og sett av datoen allerede nå. Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.
Nov 08
08 Nov 2024
Midtåsen, Sandefjord
Bailliage de Vestfold har i samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen gleden av å invitere til årets Grand Diner på ærverdige Midtåsen i Sandefjord. Da børster vi støvet av smokingen og nyter Anders Jahres utsikt over Sandefjord mens vi nyter en 5-retters middag.  Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det blir klart.
Nov 08
08 Nov 2024
Midtåsen, Sandefjord
  Bailliage de Vestfold har i samarbeid med Maître Hôtelier Morten Christensen gleden av å invitere til årets Grand Diner på ærverdige Midtåsen i Sandefjord. Da børster vi støvet av smokingen og nyter Anders Jahres utsikt over Sandefjord mens vi nyter en 5-retters middag.  Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.
Dec 12
12 Dec 2024
Scandic Park Sandefjord, Sandefjord
  Tradisjonen tro avsluttes årets med at Maître Hôtelier Thomas Ødegård inviterer oss til Lutefisk på Scandic Park Sandefjord. ​ Invitasjon og påmelding legges ut her når det er klart.