|
Bailli Régional Kristine Øvrebrø Telefon: +47 404 01 771 E-post: kristine.ovrebo@gmail.com
|
Kristine Øvrebø er utdannet kokk med mesterbrev, fagtekniker i matkultur og pommelier. Hun arbeider som seniorkonsulent ved Forsvarets opplæringskontor og reiser verden rundt som Worldchaf-sertifisert smaksdommer. Kristine er en stor mat- og drikkeentusiast som finner stor glede i måltidskultur, yrkesstolthet og yrkesopplæring.
|
|
Vice Chancelier Gaute Birkeli Telefon: +47 901 79 000 E-post: gautebirkeli@gmail.com
|
Chancelier er «next in command» i Bailliage de Bergen.
Gaute Birkeli var Bailli Regional i Stavanger fram til han flyttet tilbake til Bergen i 2015 og har siden vært med i Baillage Bergen sitt styre. Gaute er nå hotelldirektør ved Scandic Bergen City. Han er en kjent lederprofil innen hotell- og restaurantbransjen med en lang og variert erfaring i inn- og utland. I tillegg til hans profesjonelle dedikerte yrkesarbeid har han også et stort hjerte for utviklingen av Bjarg Idrettslag.
|
|
Vice Argentier Bjarte Askeland Telefon: +47 901 79 000 E-post:
|
Hovedansvar for ivaretakelse av økonomien i Bailliage de Bergen.
Bjarte gjør en stor innsats som lege både i Helse Bergen og i flere internasjonale oppdrag for det norske Forsvaret og FN. Han er en dedikert mat- og drikke-entusiast med glødende engasjement, interesse og kunnskap innen gastronomi.
|
|
Vice-Conseiller Culinaire Inger K. Moe Telefon.: +47 918 35 071 E-post: ikmoe@broadpark.no
|
Representant for de profesjonelle medlemmene i Bailliage de Bergen.
Inger arbeider på Sandsli Videregående Skole og er utdannet både kokk og yrkesfaglærer. Hun har stor interesse for kokkefagets utvikling og et spesielt hjerte for våre unge fagarbeidere. Inger importer også verdens beste pepper, Kampotpepper, som hun selger i sin nettbuttikk www.pepperdronning.no
|
|
Vice-Conseiller Gastronomique Paal J Kahrs Telefon:+47 020 15 284 E-post: paal@kahrs-arktekter.no
|
Representant for amatør-medlemmene i Bailliage de Bergen.
Paal er en profilert arkitekt i Bergen og driver sitt eget firma Paal J. Kahrs Arkitekter AS. Han har tegnet flere signalbygg i Bergen og omegn, og vunnet mange høythengende priser. Paal er en lidenskapelig kunstsamler, jeger og hobby-gastronom som virkelig liker det gode liv med mat og drikke.
|
|
Vice-Chargé de Presse Charlotte Øvrebø Telefon: +47 467 95 921 E-post: lotte.ovrebo@gmail.com
|
Ansvarlig for all kommunikasjon, informasjon og profilering fra Bailliage de Bergen i samråd med Conseil Régional Bergen.
Charlotte er et enggasjert medlem. Til daglig arbeider hun som togleder i Bane Nor. Hun er meget interessert i mat og drikke, gjerne i kombinasjon med kunst, natur og kultur.
|
|
Vice-Chargé de Mission Dag Erik Dahlslett Telefon: +47 404 01 600 E-post: dag.erik@ded.no
|
Rekrutteringsansvarlig og kreativ rådgiver for Bailliage de Bergen.
Dag Erik er restauratør og drev Fana Catering- og Selskapsservice AS i en årrekke. Han har et brennende engasjement for faget og bidrar stadig med sin brede kunnskap og kompetanse på ulike arenaer i bransjen. Hans smittende gode humør og brede omgangskrets er en god egenskap som vi verdsetter i styret.
|
|
Vice-Echanson Glenn Erik Osebakken Telefon: +47 905 50 191 E-post: glennose@live.no |
Ansvarlig for L’Ordre mondial i Bailliage de Bergen.
Glenn Erik er ansatt i vinmonopolet og er utdannet servitør og sommelier. Han er en svært profesjonell fagmann og en dyktig kunnskapsformidler. Han driver også firmaet Sommhelp AS.
|
|
|
|