Conseil Régional Bergen
|
Bailli Régional
|
Gaute Birkeli var Bailli Regional i Stavanger fram til han flyttet tilbake til Bergen og fikk styreverv her. Han er utdannet kokk og Hotelier med lang og variert erfaring fra hotell- og restaurantbransjen, hovedsakelig i Radisson Blu-kjeden, blant annet som F&B manager i Bergen, hotelldirektør i Reykjavik og i Stavanger. Han driver nå Bryggeloftet og Stuene AS sammen med sin kone Helle, også medlem i Chaîne des Rôtisseurs, til stor glede for den bergenske befolkning. Medlem siden 2004 |
|
Vice Chancelier Argentier
|
Kristine Øvrebø er utdannet kokk og har en rekke tillitsverv i nasjonale og lokale laug og foreninger. Hun er også utdannet dommer, og dømmer i både nasjonale og internasjonale kokke-konkurranser. I sitt yrke er hun kjøkkensjef i Forsvaret. Medlem siden: 2015 |
|
Vice-Conseiller Culinaire |
Inger K. Moe er utdannet kokk med stor pasjon for mat og matkultur. Hun arbeider som lærer på Sandsli Videregående skole og har stor interesse for kokkefagets utvikling. I sin fritid holder hun kontakt med sine leverandører fra Kamkot pepper og forsyner oss med kvalitetspepper i alle farger. Hun har vært et aktivt Chaîne des Rôtisseurs medlem i mange år og vi er glade for at hun er med i styret i Baillage de Bergen. Medlem siden 2013 |
|
Vice-Conseiller Gastronomique
|
Paal Kahrs er en profilert arkitekt i Bergen og driver sitt eget firma Paal Kahrs arkitekter. Han har tegnet flere signalbygg i Bergen og omegn og har vunnet mange høythengende priser.
Medlem siden 2016 |
|
Vice-Chargé de Presse |
Dag-Erik Dahlslett er utdannet kokk og drev i en årrekke Fana Catering sammen med sin kone Bente, også medlem i Chaîne des Rôtisseurs. Etter å ha solgt sitt firma har han brukt mye av sin tid til å bidra med kokkefaglig kompetanse på ulike steder i bransjen og er fortsatt aktiv som kokk, nå som konsulent. Vi er glade for å ha en person med hans kompetanse i vårt styre i Bergen.
|
Vice-Echanson Bjarte Askeland Telefon: +47 410 28 000 E-post: bas@bbb.no |
Bjarte Askeland arbeider som anestesilege i Helse Bergen. Han har stor tro på den helsemessige fordelen av et godt kosthold. I sin fritid pleier han en glødende interesse for gastronomi gjennom hyppige besøk på gode restauranter og engasjement i restauranten Potetkjelleren i Bergen og vingården Domaine de Calet i Frankrike. Han har vært Bailli Regional i Bergen siden 2006 til 2021 og har nå vervet som Vice-Echanson og konsentrerer seg om å lage gode L’Ordre Mondial arrangementer. Medlem siden 1999 |
|
|
|
|
|
|