Conseil Régional Sørlandet
|
Bailli Régional Henry Hans Tranberg Mobil +47 911 94 000 hetr@trucknor.no |
Henry er en av amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet. En voksende interesse for mat, og ikke minst vin, er kommet med årene. Det var også en av årsakene til at han hadde lyst til å være med i Chaine des Rôtisseurs. Henry har med seg allsidig erfaring som leder etter 12 år som driftssjef i Securitas. Deretter 10 år som driftssjef og 14 år som daglig leder i Trucknor Kristiansand, Trucknor Setesdal og Mandal Last og Buss, som er Volvos Lastebil og Buss forhandler på Sørlandet. Fra 2017 har han innehatt stillingen som Kvalitetssjef i Trucknor A/S og overvåker nå firmaets 34 avdelinger i Norge. |
![]() |
Vice-Chancelier Jørgen Aall Flood Mobil +47 930 85 600 sorlandet@chaine.no |
Jørgen ble utdannet ved Norsk Hotellhøyskole, og han har hatt flere direktørstillinger ved kjente norske bedrifter på Øst- og Sørlandet. Han var regiondirektør for NHO Reiseliv i Agder og Telemark i hele 21 år. Han har også hatt respekterte tillitsverv, som styreleder i Norsk Hotell- og Restaurantforenings lokalavdeling, og styremedlem i samme organisasjons hovedstyre sentralt i 4 år. Han er æresmedlem i NHO Reiseliv Agder og Telemark. Før Jørgen ble leder for Bailliage de Sørlandet hadde han i 3 år hovedansvar for kommunikasjon som Vice Chargé de Presse Régional. De siste 8 årene, fra 2014 til 2022 har han vært Bailli Regional på Sørlandet. Nå er han Bailli Honoraire.
|
|
Vice-Argentier |
Janet representerer amatørene i Chaine des Rotisseurs Sørlandet. En viss ballast, og ikke minst interesse for mat og vin, har hun tilegnet seg i løpet av 40 år i hus med en profesjonell. Janet har lang og allsidig fartstid innen finansnæringen på Sørlandet. Hun har hatt stilling som soussjef for DNBs internasjonale avdeling, deretter som autorisert valutamegler, og de 17 siste årene som banksjef i DNB Markets. Hun har vært del av DNBs ledergruppe på Sørlandet i over 20 år. Sin utdannelse har hun fra BI. |
|
Vice-Chargé de Presse Torstein Hansen Mobil +47 913 08 970 torstein@hansen.as |
Torstein Hansen er utdannet metallurg, men har arbeidet som IT-konsulent i Bouvet siden 90-tallet, hovedsakelig med integrasjon dvs med å få ulike fagsystemer til å snakke sammen. Dette har ført til oppdrag både rundt i Norge, men også i Europa og Asia. Det førte også til en interesse for dykking og mange turer til Filippinene for å se verden under vann. |
|
Vice-Chargé de Missions
|
Ida arbeider som salgssjef for The Event og er også folkevalgt for Høyre hvor hun sitter i fylkestinget og fylkesutvalget i Agder fylkeskommune. Hun har 12 års erfaring i restaurant- og eventbransjen, hvor hun har vært Event Manager på Radisson Blu Caledonien Hotel, hatt hovmesteransvar i selskapslokaler, vært assisterende daglig leder for restauranter og jobbet noe i pub og bar. Hun har også erfaring fra Visit Sørlandet, hvor hun jobbet som partneransvarlig og hadde ansvaret for å ha direkte kontakt med næringen på Agder. Ida er en bransjeentusiast både i det politiske liv, samt i sitt virke i The Event, og er en ambassadør for Chaine des Rotisseurs. Hennes fokus i styret for Baillage de Sørlandet vil være å bidra med kreative innspill for framtiden i vårt baillage. |
Vice-Echanson |
Dagfinn eier, sammen med sin familie, Dela restaurant på Torvet i Kristiansand. Han har opparbeidet seg bred og solid erfaring innen hotell- og restaurantbransjen. Før han startet Dela restaurant, var Dagfinn House Sommelier på Radisson Blu Caledonien Hotel. I tillegg var han restaurantansvarlig og medeier i Fiskesalg A/S (Rett i Garnet) og Enok Nilsen sammen med familien på Fiskebrygga i Kristiansand. Dagfinn fullførte sin utdanning som vinkelner ved Kulinarisk Akademi i Oslo i 2020. Samtidig var han med på å bygge opp vinbaren til Panda Panda, hvor han hadde ansvaret for vinutvalget. Han har også arbeidet ved Grenseløse Restaurant på Hotel Caledonien, der han fikk verdifull erfaring i service. Han er lidenskapelig opptatt av å bidra til at Kristiansand skal vokse som en gastronomisk destinasjon, med særlig fokus på å kombinere drikke med mat for å løfte den totale opplevelsen av måltidet. Hans hovedfokus i styret for Baillage de Sørlandet vil være å komme med ideer og innspill til videre utvikling av vårt baillage. |
|
![]() |
Vice-Conseiller Culinare |
Lydia er i dag direktør ved Lillesand Hotel Norge, en rolle hun har oppnådd etter mange år med dedikasjon og hardt arbeid på samme sted Opprinnelig fra Tyskland, flyttet Lydia til Norge som 18-åring for å forfølge nye muligheter. Hun startet sin karriere på hotellet i 2008 som oppvaskhjelp og nattevakt. Gjennom årene har Lydia kontinuerlig utviklet sine faglige kvalifikasjoner, blant annet ved å ta fagbrev som servitør og resepsjonist, samt gjennom vinkurs ved Kulinarisk Akademi. Hennes interesse for vin, mat og vertskapsrollen har vært en drivkraft i karrieren, og hun har gradvis fått mer ansvar, noe som har ført henne til den lederrollen hun innehar i dag. Lydia brenner for hotell- og restaurantbransjen og trives med de hektiske og utfordrende hverdagen som følger med yrket. |