Planlagte arrangementer

Bailliage d'Oslo

Jun 05
Dyna Fyr er en unik og sjarmerende destinasjon i Oslofjorden. Dette historiske fyret, bygget på begynnelsen av 1870-tallet, gir gjestene en eksklusiv opplevelse på en liten øy med spektakulær utsikt over Oslo. Tilgjengelig kun med båt, gir Dyna Fyr en følelse av isolasjon og ro, perfekt for de som søker en avslappende atmosfære. Vert for eksklusive arrangementer, inkludert kulinariske opplevelser, er stedet kjent for å tilby gourmetmat i en intim og autentisk setting. Dyna Fyr er mer enn bare en destinasjon; det er et symbol på sjarm, historie og enestående matopplevelser i Oslos skjærgård. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.
Aug 30
30 Aug 2024
Engø Gård, Tjøme
La oss samles på vakre Engø Gård sammen med våre venner i Baillage d`Vestfold for å oppleve den blendende kombinasjonen av historie, luksus og gastronomisk nytelse. Dette blir en uforglemmelig opplevelse for våre sanser. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.
Oct 19
19 Oct 2024
Grand Hotel, Oslo
Nyt luksusen på Grand Hotel, hvor vi vil bli behandlet med en overdådig meny skapt av dyktige kokker, alt i en elegant atmosfære. Årets høydepunkt for Bailliage d`Oslo og vi ser frem til å dele en minnerik kveld med dere. Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her når det er klart.
Nov 20
20 Nov 2024
Gamle Rådhus, Oslo
Avslutt året på en historisk og smakfull måte på Gamle Rådhus. Dette arrangementet vil være en feiring av tradisjoner og kulinarisk håndtverk. Invitasjon og påmelding blir lagt ut her når det er klart.