Referater fra arrangementene

Bailliage de Sørlandet

REFERAT DÎNER AMICAL FREDAG 7. JUNI 2024 (Denne gangen med riktig bilde av Oliver Will. Vi beklager feilen) Bailliage Régional de Sørlandet hadde gleden av å ønske velkommen til Dîner Amical på Lillesand Hotel Norge. Maître Hôtellier Lydia Döhler, og hennes ansatte hadde lyst til "å gjøre stas" på oss og vartet opp med en flott Grand Dîner meny.  Arrrangementet var fullbooket med 60 gjester som fikk en uforglemmelig aften. Det ble servert en nydelig Cava som apperitif før Baili Regional Henry Tranberg ønsket oss alle velkommen til bords.
REFERATGRAND DINERSMAG OG BEHAG, GRIMSTAD08. Mars 2024 Fredag 8. mars på selve kvinnedagen var ble vi igjen ønsket velkommen til Smag  Behag i Grimstad hos Maître Rôteseur Hans Petter Klemmetsen og hans team.
REFERAT L'Ordre Mondial  Hos Moi, Kristiansand 24 januar 2024 Som start på et nytt Chaine de Rottiseur og l'Ordre Mondial-år kunne Maître Restaurateur Stian Tungland og hans stab ønske oss velkommen til et spennende arrangement på Hos Moi langs fiskebrygga i Kristiansand.  Etter at vi hadde fått smakt på aperiffen, en Cava fra Juvé y Camps, og minglet litt rundt, kunne Bailli Regional Henry Tranberg ønske oss velkommen, og han ønsket spesielt velkommen til Bailli Honoraire Jørgen Aall Flood, Grand Commandeur Halvdan Tangen. Gro Hilde Håbesland og Harald Bjøran som var gjester i kveld sam
Bailliage de Sørlandet hadde gleden av å reise med 45 medlemmer på weekendtur til fjellet. Vårt mål var Gausta Ski og Resort, som nok er bedre kjent som Gaustablikk Høyfjellshotell. Hotellet har fått ny eier og er fullstendig renovert.  Se referat med mange flotte bilder her.
Bailliage Règional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Dîner Amical på Beddingen Restaurant hos Maitre Rôtisseurs Roger Schanke Heimdal. Vi var 36 gjester som fikk kose oss i hyggelig selskap.  Se referat med bilder fra arrangementet.
Bailliage Règional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Dîner Amical hos Bønder i byen, der Maître Rôtisserur Trond Kristiansen var vertskap. Vi var 43 gjester som fikk del i en en uforglemmelig aften. Se referat med bilder fra arrangementet her
Bailliage Règional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Mondial arrangement på Smag & Behag hos Maître Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen i Grimstad. Vi var 53 gjester som fikk gleden av en meget hyggelig aften men godt drikke, nydelig mat og uforteffelig selskap.  Se referat med bilder fra arrangementet her.
Bailliage de Sørlandet hadde igjen gleden av å invitere til Grand Diner hos Restaurant Sjøhuset i Kristiansand. Bailli Regional Henry Tranberg ønsket 64 deltakere velkommen. Se referat med bilder
Bailliage Règional de Sørlandet hadde gleden av å invitere til Dîner Amical på Lillesand Hotel Norge hos Beate Holm Töpfer og Maître Rôtisseur Wolfgang Töpfer. Vi var 54 gjester som fikk en uforglemmelig aften.  Se referat med bilder fra arrangementet her.
For første gang ble det gjennomført et "Wine and Dine" arrangement i Kristiansand i regi av L´Ordre Mondial Sørlandet. Konseptet er å spise på flere forskjellige restauranter på samme kveld, hvor det blir servert en rett med tilpasset vin på hvert enkelt sted. Se referat fra arrangementet her.