Referater fra arrangementene
Bailliage de Nordvestlandet
Sep
24
Referat
Mat- og vintur til Alcalá de Henares
24. - 29. september 2024
Årets mat- og vintur gikk til Alcalá de Henares, der vi deltok på Grand Chapitre i Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs sammen med medlemmer fra 37 land. Vi fikk oppleve Alcalá de Henares, Madrid, Castella-La Mancha og Ribera del Duero.…
Aug
23
Referat
Diner Amical på Apotekergata 5
fredag 23. august 2024
Kvelden startet med en sprudlende velkomst i Arkivet Bar. Hvorpå gjestene begav seg til Chambre Separée.…
Jun
19
Sommerhilsen fra styre i Bailliage de Nordvestlandet
Kjære alle sammen
Vi retter en stor takk til alle som har bidratt til
hyggelige arrangement første halvår 2024
Hittil i år har vi hatt følgende arrangementer:
Gourmetaften med Nesjemat 19. januar 2024
Italiensk Aften på Nonna Lina i Ålesund 15. februar 2024
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund 19.4.2024
28. til 30. juni reiser vi til Tromsø for å delta på Grand Chapitre de Norvége 2024.…
Kjære alle sammen
Vi retter en stor takk til alle som har bidratt til
hyggelige arrangement første halvår 2024
Hittil i år har vi hatt følgende arrangementer:
Gourmetaften med Nesjemat 19. januar 2024
Italiensk Aften på Nonna Lina i Ålesund 15. februar 2024
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund 19.4.2024
28. til 30. juni reiser vi til Tromsø for å delta på Grand Chapitre de Norvége 2024.…
Apr
19
L'Ordre Mondial des Gourmets Dégustateurs middag på Sjøbua i Ålesund fredag 19.4.2024
Endelig var dagen kommet da vi skulle få oppleve Sjøbua i ny prakt.
Det var dekket til oss i chambre séparée:
Ved kuvertene lå trykte menyer, så her var det bare å glede seg:
Svalende Champagne klar til servering:
Forventningsfulle gjester i livlig passiar:
Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen ønsker velkommen:
Chef Rôtisseur Tonje Elisabeth Fykse forteller engasjert om restaurantes matkonsept og kveldens meny:
Så kom husets herligheter i innbydende presentasjon, gjestene var så ivrige etter å sma…
Endelig var dagen kommet da vi skulle få oppleve Sjøbua i ny prakt.
Det var dekket til oss i chambre séparée:
Ved kuvertene lå trykte menyer, så her var det bare å glede seg:
Svalende Champagne klar til servering:
Forventningsfulle gjester i livlig passiar:
Maîter Restaurateur Kjetil Henriksen ønsker velkommen:
Chef Rôtisseur Tonje Elisabeth Fykse forteller engasjert om restaurantes matkonsept og kveldens meny:
Så kom husets herligheter i innbydende presentasjon, gjestene var så ivrige etter å sma…
Feb
15
Det var med stor forventning vi steg inn i Nonna Lina sin lune atmosfære og ble ønsket velkommen med ekte italiensk gjestfrihet.
Restauranteier Laura Borghini fortalte levende om restaurantens historie.…
Jan
19
Referat
Gourmetaften med Nesje mat på Solbakken
19.…
Gourmetaften med Nesje mat på Solbakken
19.…
Nov
17
Medlemmer fra Bailliage Règional de Nordvestlandet samlet seg på XL Diner for årets Lutefiskaften fredag 17. november.
Vi var flere som ønsket å delta, men var av ulike årsaker forhindret.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Vi var flere som ønsket å delta, men var av ulike årsaker forhindret.
Se referat med bilder fra arrangementet her.…
Nov
17
Medlemmer fra Bailliage Règional de Nordvestlandet samlet seg på XL Diner for årets Lutefiskaften fredag 17. november. Vi var flere som ønsket å delta, men var av ulike årsaker forhindret.
Gjestene fikk servert følgende meny:
Akevittgravet laks
Lutefisk
Panna Cotta
Glade gjester koser seg rundt bordene:
Tusen takk til trofaste medlemmer og gjester som stadig stiller opp
og skaper hyggelige arrangement.
Med vennlig hilsen
Conseil Régional de Nordvestlandet
Erling Faksvåg
Bailli Régional
Chaine.no…
Gjestene fikk servert følgende meny:
Akevittgravet laks
Lutefisk
Panna Cotta
Glade gjester koser seg rundt bordene:
Tusen takk til trofaste medlemmer og gjester som stadig stiller opp
og skaper hyggelige arrangement.
Med vennlig hilsen
Conseil Régional de Nordvestlandet
Erling Faksvåg
Bailli Régional
Chaine.no…
Oct
13
Kvelden startet med Andre Clouet Silver Brut Nature Champagne servert i baren:
Etter en hyggelig stund i baren begav vi oss opp trappen til et nydelig dekket bord i restaurantens andre etasje:
Under sin velkomsthilsen presenterte Bailli Régional vårt nyeste medlem Chevalier Frode Ingebrigtsen. Eli Sonja Vasset som hadde fått det ærefulle oppdrag med å holde kveldens meny-omtale fikk overrakt en liten gave som takk for innsatsen.…
Etter en hyggelig stund i baren begav vi oss opp trappen til et nydelig dekket bord i restaurantens andre etasje:
Under sin velkomsthilsen presenterte Bailli Régional vårt nyeste medlem Chevalier Frode Ingebrigtsen. Eli Sonja Vasset som hadde fått det ærefulle oppdrag med å holde kveldens meny-omtale fikk overrakt en liten gave som takk for innsatsen.…
Sep
24
Årets mat og vintur i regi av Bailliage de Nordvestlandet til Izmir var en stor opplevelse. Vi deltok på det 4. internasjonale OMGD Grand Chapitre.
Se referat med bilder fra arrangementet.…
Se referat med bilder fra arrangementet.…