Conseil Régional Oslo
|
Bailli Régional Rolf E. WenstadTelefon +47 417 80 739 rolf@norskrestaurantskole.no |
Rolf er faglært servitør og sommelier. Har deltatt i NM i servitør med pallplassering flere år. Har jobbet som servitør, bartender, hovmester, restaurantsjef, F&B, Conference manager, Night manager, og har vært innom flere Nordic Choice hoteller og Thon Hotels i Oslo. Rolf jobbet som restaurantsjef på Oslo Militære samfunn da han ble medlem i Chaîne des Rôtisseurs i 2016. I dag er han Daglig leder og Rektor ved Akademiet Norsk Restaurantskole. |
|
|
Vice-Chancelier Morten Malting |
Morten er født og oppvokst i Oslo, men er utdannet med en B.Sc i Hotel og Restaurant Management ved Northern Arizona University i USA. |
|
|
Vice-Argentier Geir Tveit |
Geir er siviløkonom fra NHH Bergen 1982. Han har jobbet som økonomisjef i Norsk Jernverk, vært økonomidirektør for svensk husfabrikant, vært skandinavisk leder av amerikansk konsulentfirma som jobber med organisasjonsutvikling. Geir er i dag CFO i et Oslo-basert rederi med internasjonal virksomhet innenfor olje-service. Geir er en lidenskapelig matelsker og hobby-kokk. Geir ble medlem av Chaine des Rotisseurs i 2004 og har siden 2009 vært Vice-Argentier i Oslo styret.
|
|
|
Vice-Conseiller Gastronomique Bjørn Aksel Sund |
Bjørn Aksel er utdannet statsviter og militær offiser, og har hele livet vært levende opptatt av alt det som Chaine står for: det gode liv, med glade mennesker benket rundt bordets gleder. Maten kan være hverdagens husmannskost eller det ypperste av gastronomi: er råvarene de beste, er tilberedelsen kompetent og spiseselskapet hyggelig, så er det duket for vennskap, glede og gode samtaler. Bjørn Aksel er formann for en av Baillage d`Oslos medlemsbedrifter (Oslo Militære Samfund), et verv han setter stor pris på og som opptar ham sterkt. Bjørn Aksel arbeider i dag som forsker ved Institutt for Forsvarsstudier, med spesialområdet globale trusler og internasjonal sikkerhet. Reiser og kulturopplevelser er to andre interesser som krever mye av Bjørn Aksels fritid, og skulle reisen la seg kombinere med et Chaine-arrangement eller et besøk på et Chaine-spisested i inn- og utland, så gjør han det! |
|
|
Vice-Chargé de Presse Idunn Myklebust |
Idunn har Diploma i Hotel management fra Ecole Hotelière de Glion. Hun har også gjort et post-graduate fellowship ved The Culinary Institute of America. Hun har flere års erfaring fra hotell- og servicebransjen, og har bl a jobbet på Hotel Bristol/Thon Hotels, på Holmenkollen Restaurant og på ulike hotell i London, Paris og Frankfurt.
|