Conseil Régional Rogaland
Bailli Régional |
Tommy er faglært kokk med bred erfaring innenfor flere spekter i matbransjen, hvorav de fleste årene etter endt læretid i 2002 har vært i Stavanger. Jobbet som kokk og opp til kjøkkensjef på vel-etablerte restauranter de første årene. Deltatt i flere konkurranser, bl.a. NM 4 ganger og Nordic Chef Of The Year, hvor det ble sølv i et NM og i Nordisk.
Deretter gikk veien innom lederutdanning på BI før rollen som Daglig leder ved henholdsvis Gastronomisk Institutt og Restaurant Tango og Fish & Cow ble de neste 11 årene.
Tommy er i dag Daglig leder ved Rygr Brygghùs på Jæren.
|
|
|
Vice-Argentier |
Mat og vin har vært en kjær hobby for Solveig i mange år, ikke minst etter at hun begynte å reise regelmessig til Frankrike. Hun er utdannet statsautorisert revisor og arbeider som direktør for pensjon i Equinor. Hun er glad i å være ute – både på sykkeltur, på golfbanen og på ski, men bruker også mye tid på matlaging for familie og venner. |
|
Vice-Conseiller Culinaire |
Tom Helge er grunder og driver av Ostehuset i Stavanger sammen med sin kone Hanne. De driver 3 restauranter og åpnet i fjor Ostehuset Domkirkeplassen i det restaurerte Norges Bank-bygget. Tom Helge er utgiver av flere bøker om ost og er en aktiv pådriver i kokkelauget. Han har lang faglig erfaring, blant annet som tidligere F & B Manager på Radisson Atlantic i Stavanger. |
Vice-Chargé de Missions |
Berit er utdannet økonom og jobber i ConocoPhillips, der hun har hatt forskjellige stillinger i kommersiell avdeling, nå som gruppeleder for råolje, NGL og gassforsyning. Interessen for mat har hun hatt så lenge hun kan huske. Hun har også stor interesse for snø og ski og er veldig glad i alpene. Frankrike har de siste årene vært hennes annet hjem der mat, vin og matkultur prioriteres høyt. |
|
Vice-Chargé de Presse |
Ann Britt arbeider hos ConocoPhillips. Hun har hatt flere stillinger innenfor firmaet, de siste årene som kommersiell koordinator. Hun har stor pasjon for mat, matkultur og matkunst. Ann er medlem grunnet en genuin interesse for mat og vin, stor interesse for kokkefaget, og dedikasjonen og servicenivået til kokkene og servitørene som lager måltider til opplevelser. Hun har vært et aktivt medlem av Chaîne des Rôtisseurs i mange år. |
|
|
|
|