Påminnelse Invitasjon til Diner Amical på Hibana

 

Chers Confrères 

Godt nytt Chaîne-år! 

Tromsø vokser som matmekka i nord og byens restauranter higer etter å bli stadig bedre, stå sterkere og lære mer. En ting er sikkert, våre råvarer drar til seg dyktige kokker fra hele verden. Så også til Hibana. Da er det svært så hyggelig å starte dette spesielle Chaîne-året med en helt ny opplevelse, på et for oss, nytt sted.  

Dick Chiang og hans folk har skapt et trivelig sted i en gammel og kjent bygning, som fortjener å være til glede, midt i byen. Veien fra bokhandel til restauranthus er ikke så lang, -man skaper drømmer  og opplevelser. 

Arkadiusz Wilamowski,  Hibanas nyankomne chef, er en merittert matkunstner,  som har fulgt råvarene fra nord og har landet her hos oss, midt i Storgata. Han kommer direkte fra Paris der han har jobbet hos storheter som Yannick Alléno, i London hos Alain Ducasse på The Dorchester og Pierre Gagnaire på The Sketch, - alle med 3 stjerner i Michelin guiden. Fordypet i norske råvarer har han satt sammen en meny som kan se tilsynelatende klassisk norsk ut, men la deg ikke lure, for i hver rett tar  han oss med inn i det asiatiske kjøkken.  

Kvelden meny

Aperitif 
*
Amouse bouche:
Baked celery in miso paste 

*
Appetizer:
King crab with lemon bergamot 

*
1 Fish main course:
Cod skrei with beer buere blanc, spinach and tare cream

*
2 Meat main course:
Reindeer filet with beetroot and Solferino souce

*
Dessert: 
Rice pudding with forest fruits and matcha foam

Viner m.m.

 

Tid: torsdag 15.februar 2024 kl 1900

Sted: Hibana, Storgata 73, Tromsø 

Pris: Kr 1250,- for medlemmer /1300,- for gjester 

Påmeldingsfrist 11.februar 2024

Dresskode: Pent med kjede 

Registrer


Når det gjelder påmelding og betaling, så ber vi om at du helst benytter de betalingsmetodene som er mulig, direkte fra påmeldingsskjemaet. Dersom du foretrekker å betale via bank, setter vi stor pris på om at du noterer navet ditt i tekstfeltet til oss. Tusen takk!
 

Vi benytter samtidig anledningen til minne dere alle om å melde dere på til Grand Chapitre i juni. Det blir en storslagen anledning til å møte våre felles matentusiaster fra både inn- og utland. Dere som er nye medlemmer må også huske å melde dere på til Intronisasjon, slik at dere får kjedene deres. Det er en høytidelig anledning.

Vi ser frem til å møte dere alle sammen. 

 

Hjertelig velkommen
Hilsen fra 


Styret i Bailliage d’Arctique