PLANLAGTE ARRANGEMENTER

 

 

 

2021

 

Fredag 15. oktober.

L'Ordre Mondial på Restaurant Pieder Ro

Vi har endelig gleden av å kunne invitere til høstens Mondial arrangement.
Vårt nye medlem Pieder Ro er i full gang med forberedelsene til sitt første arrangement for oss.
Daglig leder, Maître Restaurateur Rune Egedal og ViceEchanson Jan Einar Lødrup Stabell ønsker oss velkommen til en aften satt sammen som en smaksmeny fra høstens nye meny hos Pieder Ro.  

Invitasjon og påmelding

 

 

2022

 

11. mai

Norsk Restaurantskole inviterer til L'Ordre Mondial arrangement     

Chaine des Rotissuers skal støtte opp om faget. Derfor faller det helt naturlig for oss at vi i mai måned arrangerer et hyggelig arrangement på Norsk Restaurantskole hvor Echanson National Rolf E. Wenstad og hans elever tar imot. Dette er en videregående skole som skal utdanne ungdom til dyktige fagarbeidere i kokk- og servitørfaget. Norsk Restaurantskole er en liten skole med kort avstand mellom elever og lærere. Den er relativt nystartet. Dette gleder vi oss til.

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet

https://norskrestaurantskole.no/

 

20. juni

L'Orde Mondial arrangement på Dyna Fyr

Så, før sommerferien er over oss reiser vi til sjøs. Nærmere bestemt Dyna Fyr.Skjæret ble overdratt fra den norske stat til Christiania Havnevæsen med formålet å bygge et fyrtårn i 1873. Fyrbygningen ble oppført i 1874. På Dyna Fyr vil Vice-Chargé de Missions Kristian Thornblad-Engbakken og hans dyktige stab ta imot oss til en velsmakende middag med retter fra havet og dertil hørende viner.

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet

https://www.dynafyr.no/