Grand Chapitre 2025 - Oslo
10 år siden forrige Grand Chapître i hovedstaden og ett år etter hovedstadens 400 års jubileum etter den store bybrannen i 1624, har Bailliage d'Oslo igjen gleden av å invitere til en innholdsrik og smakfull helg med gode venner i Chaîne des Rôtisseurs!
Helgens program blir som følger:
Fredag kveld, 29. august kl. 19:00: Get Together på THE TOP hos Radisson BLU Oslo Plaza. Dette blir en prima start på helgens festligheter med deilig servering, samt en utrolig atmosfære og ditto utsikt på toppen av Oslos høyeste hotell.
Kopiér lenken nedenfor for å få en forsmak på dette utrolige stedet med fantastisk utsikt over Oslo!
https://www.thetoposlo.no/
Dress code: Business casual med kjede
Lørdag lunsj, 30. august: Her kan man kunne velge mellom fire ulike lunsjalternativer;
Festningen Restaurant - Stedet drives av Fursetgruppen, og skal gjenåpnes til våren etter en brann i 2023. Dette er en veldig unik restaurant beliggende i historiske omgivelser rett ved Akershus Festning, og med nydelig utsikt over indre Oslofjord og Aker Brygge. Kombinér lunsjen med en vandring i området rundt Akershus festning!
Nedre Foss Gård: Stedet drives av Rodeløkka Invest, som eier og driver flere ikoniske spisesteder i Oslo. Nedre Foss Gård er en av de aller ferskeste medlemsbedriftene i Bailliage d'Oslo. Restauranten ligger i Grünerløkkas eldste bygning, som ble bygget i 1802. Kombinér gjerne besøket med en vandring langs Akerselva før eller etter lunsjen.
Ekebergrestauranten - Dette stedet drives også av Fursetgruppen. Restauranten ble tegnet av arkitekt Lars Backer, og sto ferdig i 1929. Restauranten regnes som den eldste bevarte funksjonalistiske bygningen i Norge. En kort trikketur på 12-13 minutter fra Nasjonaltheatret med trikk 13 Ljabru tar deg opp i høyden over Oslo sentrum, og setter deg umiddelbart i et avslappet modus. Her kan man nyte utsikten over Oslo by og -fjorden, unik arkitektur og nydelig bevertning.
Vaaghals: Stedet drives av vår Maître Rôtisseur, Jørn Lie, som også driver Restaurant Gamle Raadhus og CODE. På kjøkkenet finner man den meriterte kjendiskokken Christer Rødseth, kjent bl a fra God Morgen Norge på TV2. Vaaghals gir en fin mulighet til å utforske BARCODE, Oslos nyeste nabolag og forretningsstrøk.
Alle steder begynner lunsjen kl. 12:00.
Dress code: Business casual med kjede
Lørdag kveld, 30. august: Intronisasjon kl. 17:00 og Grand Diner på Grand Hotel Oslo by Scandic kl. 19:00 (apéritiff, og så går vi til bords kl. 19:30).
Dress code: Smoking, ev. mørk dress med kjede
Søndag 31. august kl. 12:00: Lunsj på Nasjonalmuseet beliggende rett ved Oslo Rådhus og Aker Brygge. Det vil være mulighet for å besøke museet før/etter lunsjen da en inngangsbillett til museet vil være inkludert i kuvertprisen.
Her kan man lese mer om museet: www.nasjonalmuseet.no
Dress code: Fritidsantrekk
************************************************************************************************
Innkvartering:
Vertshoteller er hhv.: (Se lenker for bestilling til de tre hotellene nedenfor. NB: Lenkene fungerer best via e-posten du har mottatt.)
Booking kode: CDR2025
Enkeltrom kr. 1.795,-/Dobbeltrom kr. 1.995,-.
************************************************************************************************
https://www.thonhotels.com/event/chaine-des-rotisseurs-2025/
Enkeltrom kr. 2.395,-/Dobbeltrom kr. 2.695,-.
************************************************************************************************
Booking kode BCHA290825
Enkeltrom kr. 2.450,-/Dobbeltrom kr. 2.700,-.
**********************************************************************************************
Vi oppfordrer deltakere til å booke rom så snart som mulig grunnet generell stor pågang!
Påmelding og priser til arrangementene kommer ila mars måned.