Velkommen til Juletrefisk med edle bobler


Aldri en jul uten Juletrefisk! Det nærmer seg den tiden på året når vi alle lengter etter nydelige bobler, velsmakende skalldyr og dampende lutefisk!
Vi har en mangeårig tradisjon i Bailliage de Bergen. Hvert år, midt i desember, stiller vårt styremedlem Paal Kahrs sitt fantastiske kontor til disposisjon. Der serverer de deiligste snacks fra havet, vi drikker nydelige bobler og kan oppleve de siste kunstverkene i Paals samling i hyggelig passiar, før vi igjen nyter Bryggeloftets eminente lutefisk.
Året i Bailliage de Bergen har vært særdeles vellykket. Vi kan se tilbake på en rekke flotte arrangement og vår medlemsmasse har økt betydelig. Vi ville derfor slå litt på stortrommen under årets juleavslutning. Vår egen verdensberømte popstjerne, Fredrik Saroea fra Datarock, er ikke bare en eminent musiker, han har også sin egen Champagne. "Fleury Selection Fredrik Saroea Assemblage Brut Nature" holder svært høy kvalitet og denne kvelden byr vi på rikelige mengder av denne nektaren, kombinert med smakfulle østers og nydelige kamskjell. Fredrik selv kommer for å fortelle historien om Datarock, champagne-eventyret og planene hans framover.
Styret har gleden av å invitere medlemmer, ledsagere, venner og kjente, til:

Champagnevorspiel og Juletrefisk
Sted: Holmedalsgården og Bryggeloftet
Tid: Onsdag 10. desember kl. 19.00
Antrekk: pent med kjede
Pris: kr. 1795,- for medlemmer, kr 1895,- for gjester

Program for kvelden
Kl. 19.00 - Champagnevorspiel i Holmedalsgården
Paal J Kahrs Arkitekter AS, Holmedalsgården 5A
Det serveres:
Rikelige mengder avkjølt Fleury Selection Fredrik Saroea Assemblage Brut Nature, østers naturell og kamskjell, i kunstneriske lokaliteter
kl. 20.00 - Lutefiskaften på Bryggeloftet
Bryggeloftet og Stuene, Bryggen 11
Meny
Bryggeloftets legendariske Lutefisk,
med alt tilbehør - to serveringer
Juleøl fra Hansa
Bryggeloftets Akevitt "1910"
***
Bryggeloftets Pavlova
***
Kaffe eller Te

Meld deg på ved å klikke på "Registrer" rett ovenfor. Fyll ut nødvendige data og klikk påmelding. Merk at plassen er begrenset og at medlemmer med deres ledsagere blir prioritert ved overbooking.
Påmeldings- og betalingsfrist er fredag 5. desember. Betaling kan gjøres med kredittkort, Vipps, eller ved innbetaling til vår konto: 1520.12.74866
Vennligst noter eventuelle allergier eller spesielle ønsker i notatfeltet ved påmelding, spesielt dersom du ikke ønsker lutefisk som hovedrett, eller foretrekker vin i stedet for øl og akevitt. Det er også mulig å sende epost til: bergen@chaine.no
Merk at avbestilling etter 5. desember kan medføre krav om dekning av våre påløpte utgifter.
Vennlig hilsen
Kristine Øvrebø
Bailli Regional

|
|
|
![]() |


