JEUNES CHEFS RÔTISSEURS / JEUNES SOMMELIER

 

Vi arrangerer konkurranser for unge kokker og vinkelnere som er ansatt i restauranter/hoteller som er medlemsbedrifter i Chaîne des Rôtisseurs. Disse konkurransene, ”Jeune Chefs Rôtisseurs Competition” og "Jeunes Sommeliers Competition" gjennomføres årlig med en nasjonal konkurranse, hvor vinnerne fra det enkelte land konkurrerer i et internasjonalt arrangement. 

 

Jeune Chefs Rôtisseurs

Konkurransen har som mål å oppmuntre til kulinarisk utvikling for unge kokker gjennom profilering av faget og eget talent i en rettferdig og profesjonell konkurranseform.

 

Jeunes Sommeliers

Konkurransen har som mål å oppmuntre til kulinarisk utvikling for unge servitører med interesse for vin gjennom profilering av faget og eget talent i en rettferdig og profesjonell konkurranseform.

 

Jeunes Chefs Rôtisseurs Competitions (Chaînes internasjonale sider om denne konkurransen)

Jeunes Sommeliers Competition (Chaînes internasjonale sider om denne konkurransen)