Planlagte arrangementer 2018

18. september

Bailliage d`Oslo inviterer til L'Ordre Mondial arrangement på Norsk Restaurantskole hvor skolens elever tilbereder og serverer tapas til oss mens vi får en smaking av øl fra Aja Bryggeri.

Bli med oss på denne flotte muligheten til å få se bransjens nyest og kanskje mest spennende utdanningsinstitusjon. Vi besøker det vi tror og håper skal være den viktigste «vuggen» for fremtidige stjerner både i den hvite og den sorte brigade.

Elevene presenterer tapas de selv lager for oss, og vi får smake spennende øl fra et ungt og lovende bryggeri som brygger i en bryggeritradisjon mange i Norge ikke er så veldig kjent med.

Påmelding ølsmaking

 

20. oktober

Bailliage d’Oslo er glade for å invitere til årets høydepunkt; Grand Dîner!

I år skal vi opp i høyden 110 meter over Oslos gater for en kulinarisk opplevelse over skyene.

34th Restaurant & Bar byr på en enestående utsikt over Oslo. Her skal vi få nyte kvelden og skue over en spennende bydel i kraftig vekst.

Head chef i 34th Restaurant Robin Sjöholm, har i samarbeid med Executive Head Chef Freddy Olsen skreddersydd en meny som er basert på sesongens ypperste lokale råvarer. Sammen med C&B Operations Manager Aurel Kristian Balika vil de gjøre sitt for at vi får en uforglemmelig Grand Dîner i Holmenkollen Plaza Panorama.

Se egen invitasjon og påmelding her !

 

 

Til høsten blir det også en L’ordre Mondial smaking i september og et julearrangement i november/desember. Det er ikke spikret dato og sted på disse.

Egne invitasjoner vil bli lagt ut i forkant av arrangementene !

----------------------------------------------------------------------------------

Kalenderen er veiledende. Utførlig informasjon vil bli sendt ut løpende.

Antrekk: 
Petit Dîner Amical: Pent med kjede
Dîner Amical: Dress med kjede
Grand Dîner: Smoking med kjede