Planlagte arrangementer

 

Sommerbrev fra Bailliage d'Oslo

Det har vært, og er, en spesiell og vanskelig periode nå med COVID19! Dessverre har vi i Bailliage d’Oslo sett oss nødt til å avlyse alle arrangementer før sommeren, men vi kommer sterkere tilbake til høsten med et spennende program for våre medlemmer.

Les mer her

 

Planlagte arrangementer i 2020

LØRDAG 19. - MANDAG 21. SEPTEMBER 2020

KIELTUR  

Da har Color Line kommet med den gode nyhet at båtene starter opp igjen og det nok en gang klart for et samarbeid mellom Baillage d'Oslo og Bailliage d'Vestfold når vi arrangerer felles Kieltur i september 2020.

Invitasjon og påmelding her

 

LØRDAG 24. OKTOBER 2020, kl.18.00

GRAND DÎNER PÅ OSLO MILITÆRE SAMFUND 

Echanson Rolf E. Wenstad og Maître Restaurateur Ann-Mari Wang Johannessen ønsker velkommen til årets Grand Diner på Oslo Militære Samfund. Aperitiff vil bli servert i salongene kl.18:00. Vi blir servert en 6-retters festmeny, med utsøkte viner. Vi fortsetter festen i salongene, hvor det serveres kaffe og petit four. Baren er åpen for de som ønsker å kjøpe noe til kaffen. 

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet

 

Onsdag 18. NOVEMBER 2020 kl. 18.30

JULEMIDDAG VERTSHUSET BÆRUMS VERK 

Maître Rôtisseur Bob Laycock og Ulla Laycock ønsker, sammen Vice-Echanson Victoria A. Brandvold, velkommen til tradisjonell julemiddag. Denne kvelden vil våre gjester få oppleve Norges eldste spisested på historisk grunn, i klassisk og tidløse omgivelser. Middagen serveres i den restaurerte låven. 

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet