Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer i jubileumsåret 2018

Programmet for 2018 er nå klart. Vi går et spennende Chaîne-år i møte med mange flotte arrangementer. Vi er opptatt av å fornye oss, samtidig som vi skal kjennes igjen på noe av det vi har gjort før. Det handler om å utfordre oss selv og ikke minst bedriftene som synes det er spennende å få lov til å utfolde seg med nye trender. Dere kan bare glede dere.

Som dere vet har vi gått over til påmelding via en link i selve invitasjonen som dere mottar ca. 1 1/2 mnd. før arrangementene skal holdes. Når det gjelder Smøgen må vi gå ut litt tidligere. Dersom dere skulle få problemer med påmelding må dere ta kontakt.

Vice Argentier Janet Brastad Vollset har overtatt ansvaret for økonomi og påmeldinger til arrangementer.
Janet han treffes op telefon +47 991 51 316, eller på e-post: janet.vollset@getmail.no

 

16. mars

Så skal vi ha et Mondial-arrangement på Tangen Vidergående skole hvor vi utfordrer våre matlagingskunster i form av tapas med noe godt å drikke til. Chef Rôtisseur Jacob Spillekom og Vice Conseiller Gastronomique Jan Vollset har ansvaret her. Vi arbeider med å få en Sommelier med på laget.

Se invitasjonen her !

Også denne gangen benytter vi vårt medlemssystem ved påmelding.  Ved å trykke på nedenståend link kommer man til påmeldingsskjemaet. 
Husk å notere eventuelle allergier i kommentarfeltet.

Trykk her for påmelding.

 

15. til 17. juni

Deretter skal vi ha en sommerutflukt. Denne gangen går ferden til vårt naboland Sverige. Vi skal til Smøgen Hafvsbad. Et sjarmerende anlegg fra 1900 tallet. Det har selvfølgelig blitt renovert og fremstår i dag som et praktfullt anlegg ut mot havet. Fem minutters gange fra et sydende liv i sentrum av Smøgen. Vi har hatt tilsvarende utflukt til Danmark. Vår erfaring er at vi sveiser medlemmene sammen ved å være sammen en helg. ColorLine bidrar med overfarten, Sandefjord – Strømstad.

Se egen invitasjon her !

Påmelding: denne linken

​​​​​​​Når dere trykker på denne linken kommer dere til registreringsskjemaet. Medlemmer registreres i området for medlemmer med fullstendig navn som man er registrert med i vårt medlemssystem. Det beste er imidlertid å bruke medlemsnr. som dere har på medlemskortet. De 5 siste siffer. Bruk en av delene. Når riktig navn kommer opp under registreringsfeltet peker dere på navnet og venstreklikker på musen. Navnet vil da legge seg under registreringsfeltet. Så gjør dere det samme med neste medlem.

Ledsagere og evntuelle gjester skal registreres i området for gjester.

Når dere har gjort dette vil dere se at dere er registrert med påmeldingsgebyret. Deretter legger dere til de arrangementene dere skal være med på.  Husk å legge inn opplysninger i anmerkningsfeltet om sjåfør, passasjerer, avreise fra Sandefjord og eventuelle allergier.

 

 

17. til 19. august

Velkommen til Bailliage de Norvège 50-års jubileum

Grand Chapitre blir det neste arrangementet. Denne gangen er det lagt til Sandefjord og vi skal feire oss selv med et 50-års jubileum. Komitéene er godt i gang, og vi er lovet en storstilt opplevelse. Det var her det hele startet i Norge. Invitasjon til Grand Chapitre vil bli sendt ut av Bailliage de Vestfold.

NB!! Vi har noen medlemmer som ikke har fått sitt kjede. Her har dere muligheten til å bli intronisert.

Se hovedfanen "Grand Chapitre" for påmelding og flere opplysninger !

21. september

L´Ordre Mondial tar så over stafettpinnen. Vi skal til Beddingen Restaurant. Denne gangen skal vi utfordre våre ganer med smak av øl. Vi har engasjert Finn Olufsen fra E. C. Dahls bryggeri i Trondheim til å presentere forskjellige typer øl til mat. Chef Rôtisseur Roger Heimdal skal lage noe godt å spise til dette.​​

Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !

 

16. november

Året avsluttes med en Dîner Amical på Radisson Blu Caledonien Hotel. Maître Hotelier Erik Riis Jacobsen og hans personale gleder seg til å ha Chaîne des Rôtisseurs medlemmer i hotellet hvor vi hadde vår første Grand Dîner i forbindelse med Grand Chapitre 2. juni 1990. Når vi kommer til november 2018 fremstår hotellet totalrenovert.

Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !

Sett av datoene nå.

Nærmere informasjon om hvert enkelt arrangement kommer i god tid før. Vår utflukt til Smøgen innebærer litt logistikkutfordringer og krever som sagt påmelding god tid i forkant. Høysesongen nærmer seg for dem, så vi må gå ut litt tidligere enn normalt.

Vi gleder oss til å se dere på disse arrangementene.
For styret i Bailliage de Sørlandet.

Jørgen Aall Flood
Baillie Régional

 

************************************************************