Planlagte arrangementer

 

Planlagte arrangementer for 2020

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2020. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom Chaine-arrangementer som varierer fra det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondial-arrangementer med fokus på drikke.

I 2020 ønsker vi å ta dere med på en utflukt som vi har gjort tidligere. Dette gjør vi for å sveise våre medlemmer enda bedre sammen. Det blir anledning til å bli litt bedre kjent med hverandre når vi er sammen over en Weekend. I juni 2018 var vi i Smøgen i Sverige. Det var fantastisk hyggelig. Denne gangen skal vi til Grebbestad og TanumStrand Hotel som er et praktfult sted litt nærmere Strømstad. Datoen for dette arrangementet er satt til 4. til 6. september 2020.

Grand Chapitre er lagt til Bailliage D´Arctique. Arrangementene blir lagt til Tromsø fra 26. til 28. juni. Perioden da midnattsolen er på sitt beste.
Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer i 2019. Dere viser en gjestfrihet som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på, bl.a. ved å tilby en aperitiff hvis de gir seg til kjenne når de besøker en av våre medlemsbedrifter.

Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Her finner dere en link til våre medlemsbedrifter: https://chaine.no/companies/sorlandet

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet

Hjertelig velkommen

Bailli Régional

Jørgen Aall Flood 

 

 

 
 

Fredag 9. oktober 2020

L'Ordre Mondial på Restaurant Bønder i Byen i Kristiansand.
Maître Rôtisseur, og daglig leder Trond Kristiansen ønsker oss velkommen. Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell vil sammen med Trond lage en spennende aften med fokus på drikke.

Se invitasjon og påmelding her

 

Fredag 6. november 2020

Grand Dîner på Boen Gård i Tveit.
Maître Restaurateur Dagfinn Galdal ønsker oss velkommen til denne praktfulle gården på Tveit. Vi skal ha en Grand Dîner med tilhørende drikke. Vi gleder oss til å komme tilbake til Boen Gård, med vår forrige Grand Dîner i friskt minne.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.