Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2021

Kjære Chaîne-venner.

Da er det bare å finne frem almanakken for 2021 og "plotte inn" arrangementene for neste år. (skulle noen ha en almanakk fra 1909 eller 2010 liggende kan den også brukes i 2021). På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2021. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Chaîne des Rôtisseursarrangementer som, Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondialarrangementer med fokus på drikke.
Den store utfordringen for 2021 er hvordan Covid-19 utvikler seg, men vi satser friskt og justerer eventuelt underveis.
Som annonsert for dere som var til stede på arrangementet på Hotell Norge i Lillesand, har styret besluttet at vi i 2021 prioriterer våre medlemsbedrifter i egen region. Den årlige utflukten neste år blir derfor arrangert i vårt nærområde, men vi kan love at det blir et weekendarrangement som strekker seg fra fredag til søndag. Man kan også velge å ankomme lørdag.
Noen arrangementer har vi ennå ikke alle detaljer klare på, men vi bekjentgjør det vi har klart så langt.
Sett av følgende datoer folkens:

 

 

Fredag 15. oktober.
L'Ordre Mondial på Restaurant Pieder Ro

Vi har endelig gleden av å kunne invitere til høstens Mondial arrangement.
Vårt nye medlem Pieder Ro er i full gang med forberedelsene til sitt første arrangement for oss.
Daglig leder, Maître Restaurateur Rune Egedal og ViceEchanson Jan Einar Lødrup Stabell ønsker oss velkommen til en aften satt sammen som en smaksmeny fra høstens nye meny hos Pieder Ro.  

Invitasjon og påmelding

 

 

Fredag 5. november.
Grand Dîner. Smag & Behag i Kristiansand.

Endelig har vi har gleden av å invitere til Grand Dîner på Smag & Behag i Kristiansand.
Dette har vi gledet oss til lenge. Spesielt når vi kan få lov til å gjennomføre et arrangement uten å ta særskilt hensyn til koronaen. 

Se invitasjon og påmelding her

 

Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.
Innholdet og detaljert informasjon om de foreskjellige arrangementene vil bli lagt ut ca. 1 mnd. før. Der vil dere finne en link som tar dere videre til påmelding.
Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer så langt i 2020. Dere viser en gjestfrihet og omstillingsevne i disse coronatider som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på.
Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter.

Hjertelig velkommen til et spennende Chaine des Rôtisseurs år!