Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2019

Chers Confrères, kjære venner.

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet vil vi takke for et fantastisk flott Chaine-år som vi nå er i ferd med å legge bak oss. Vi er oppriktig glade for den oppslutning dere har vist i forbindelse med arrangementene som er gjennomført. Vi har faktisk hatt best oppslutning i gjennomsnitt, sammenlignet med de øvrige bailliager, i forhold til medlemmer. Det vil si at vi samlet flest deltakere totalt, når man ser alle arrangementene under ett. Vi er stolte over det.

År 2019 vil by på noe kjent og noe helt ukjent. Vi prøver å fornye oss, samtidig som dere skal kjenne dere igjen. Det helt ukjente i år blir Lindesnes Havhotel med UnderVi gleder oss til å besøke verdens største undervannsrestaurant.

Som vi har sagt tidligere prøver vi å finne spennende steder og arrangementer. Våre medlemsbedrifter skal ha en hjertelig takk for deres engasjement og gjestfrihet. Dere har gitt oss noen uforglemmelige opplevelser. Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Våre medlemsbedrifter har vært så generøse å gi våre medlemmer en aperitiff hvis man gir seg til kjenne når man besøker stedet.
 

Du finner medlemsbedriftene for Bailliage de Sørlandet enklest ved å følge linken https://chaine.no/companies/sorlandet

Vice Argentier Janet Brastad Vollset har overtatt ansvaret for økonomi og påmeldinger til arrangementer.

Janet treffes på telefon +47 991 51 316, eller på e-post: janet.vollset@getmail.no

 

Lørdag 5. oktober

Invitasjon til Lindesnes Havhotell og Under

Dette ligger an til å bli vårt høydepunkt dette året. Det blir utrolig spennende å oppleve det som familiene Ubostad sammen med sine dyktige medarbeidere har fått til. De har etablert verdens største undervannsrestaurant. Omtalen fra verdenspressen har vært enorm, og dette har virkelig satt Norge og landsdelen vår på reislivskartet.

Se invitasjon og påmelding her !

undefined  undefined

 

Fredag 15. november 2019

Året avrundes med et Mondialarrangement på Tangen Videregående Skole. Under kyndig ledelse av Vice Conseiller Culinaire Jan Vollset og Chef Rôtisseur Jacob Spillekom skal vi lage noe godt å spise. Vi forsøker å få en av våre Sommelierer til å snakke om vin. Dette blir en aften med litt kokkelering og tilførsel av litt vinkunnskaper.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined

 

Planlagte arrangementer for 2020

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2020. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom Chaine-arrangementer som varierer fra det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondial-arrangementer med fokus på drikke.

I 2020 ønsker vi å ta dere med på en utflukt som vi har gjort tidligere. Dette gjør vi for å sveise våre medlemmer enda bedre sammen. Det blir anledning til å bli litt bedre kjent med hverandre når vi er sammen over en Weekend. I juni 2018 var vi i Smøgen i Sverige. Det var fantastisk hyggelig. Denne gangen skal vi til Grebbestad og TanumStrand Hotel som er et praktfult sted litt nærmere Strømstad. Datoen for dette arrangementet er satt til 4. til 6. september 2020.

Grand Chapitre er lagt til Bailliage D´Arctique. Arrangementene blir lagt til Tromsø fra 26. til 28. juni. Perioden da midnattsolen er på sitt beste.
Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer i 2019. Dere viser en gjestfrihet som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på, bl.a. ved å tilby en aperitiff hvis de gir seg til kjenne når de besøker en av våre medlemsbedrifter.

Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Her finner dere en link til våre medlemsbedrifter: https://chaine.no/companies/sorlandet

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet

Hjertelig velkommen

Bailli Régional

Jørgen Aall Flood 

 

Fredag 24. januar 2020

Dîner Amical på Bølgen & Moi i Kristiansand. Vårt styremedlem, Maître Restaurateur, og daglige leder, Stian Tungland ønsker oss velkommen. Julematen er lagt vekk. Dette blir en aften med en meny tilpasset årstiden og råvarer fra vårt distrikt, så langt det er mulig.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 20. mars 2020

Grand Dîner på Lillesand Hotel Norge.
Eiere av hotellet, Beate og Wolfgang Töpfer, har fått frie tøiler til å utfordre våre ganer med en 5-retters meny med tilpassede viner.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 8. mai 2020

L'Ordre Mondial under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell.
Denne gangen har Elin og Johan Gerrard vært så hyggelige å invitere oss hjem til Vestre Strandgate i Kristiansand. Foreløpig har vi ikke tatt beslutning om innhold.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 19. juni 2020

Vi er nå kommet frem til vårt sommerarrangement. Chef Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen vil sammen med vertskapet, Fransisca Witsø og Kennet Haugland, ønske oss velkommen til Bjellandstrand Gård på Tromøya. Bjellandstrand Gård ligger i naturskjønne omgivelser, midt i Raet nasjonalpark. Bjellandstrand Gård startet i 2006. Sommer 2019 overtok Smag & Behag ansvaret for driften. 
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 26. til 28. juni 2020

Grand Chapitre i Tromsø.
Denne gangen er det Bailliage D´Arctique som har ansvaret. Bailli Cathrin Carlyle og hennes styre kommer til å lage et program som selvfølgelig tar hensyn til årstiden og midnattsolen på sitt flotteste.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 4. til 6. september 2020

Vi skal på tur til vårt naboland Sverige, nærmere bestemt Grebbestad og TanumStrand Hotel. Som nevnt tidligere, er disse turene veldig viktig mht. å knytte enda nærmere bånd mellom våre medlemmer. Arrangementet starter på fredag. Grand Dîner er lagt til lørdagen, men vi håper at man har mulighet til å bli med fra fredag. Vi befinner oss på vestkysten av Sverige med rike forkomster av skalldyr. Fredag kveld vil nok preges av det. Lørdag formiddag lager vi et program for de som ønsker å være med på det.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 9. oktober 2020

L'Ordre Mondial på Restaurant Bønder i Byen i Kristiansand.
Maître Rôtisseur, og daglig leder Trond Kristiansen ønsker oss velkommen. Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell vil sammen med Trond lage en spennende aften med fokus på drikke.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 6. november 2020

Grand Dîner på Boen Gård i Tveit.
Maître Restaurateur Dagfinn Galdal ønsker oss velkommen til denne praktfulle gården på Tveit. Vi skal ha en Grand Dîner med tilhørende drikke. Vi gleder oss til å komme tilbake til Boen Gård, med vår forrige Grand Dîner i friskt minne.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.