Planlagte arrangementer

 

Planlagte arrangementer for 2020

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2020. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom Chaine-arrangementer som varierer fra det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondial-arrangementer med fokus på drikke.

I 2020 ønsker vi å ta dere med på en utflukt som vi har gjort tidligere. Dette gjør vi for å sveise våre medlemmer enda bedre sammen. Det blir anledning til å bli litt bedre kjent med hverandre når vi er sammen over en Weekend. I juni 2018 var vi i Smøgen i Sverige. Det var fantastisk hyggelig. Denne gangen skal vi til Grebbestad og TanumStrand Hotel som er et praktfult sted litt nærmere Strømstad. Datoen for dette arrangementet er satt til 4. til 6. september 2020.

Grand Chapitre er lagt til Bailliage D´Arctique. Arrangementene blir lagt til Tromsø fra 26. til 28. juni. Perioden da midnattsolen er på sitt beste.
Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.

Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer i 2019. Dere viser en gjestfrihet som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på, bl.a. ved å tilby en aperitiff hvis de gir seg til kjenne når de besøker en av våre medlemsbedrifter.

Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Her finner dere en link til våre medlemsbedrifter: https://chaine.no/companies/sorlandet

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet

Hjertelig velkommen

Bailli Régional

Jørgen Aall Flood 

 

 

Fredag 20. mars 2020

Grand Dîner på Lillesand Hotel Norge.

Dessverre har situasjonen med koronaviruset nå blitt slik at vi i samarbeid med Beate og Wolfgang finner det riktig å utsette vår Grand Dîner på Lillesand Hotel Norge.

Se informasjon her
 

 

Fredag 8. mai 2020

L'Ordre Mondial under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell.
Denne gangen har Elin og Johan Gerrard vært så hyggelige å invitere oss hjem til Vestre Strandgate i Kristiansand. Foreløpig har vi ikke tatt beslutning om innhold.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 19. juni 2020

Vi er nå kommet frem til vårt sommerarrangement. Chef Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen vil sammen med vertskapet, Fransisca Witsø og Kennet Haugland, ønske oss velkommen til Bjellandstrand Gård på Tromøya. Bjellandstrand Gård ligger i naturskjønne omgivelser, midt i Raet nasjonalpark. Bjellandstrand Gård startet i 2006. Sommer 2019 overtok Smag & Behag ansvaret for driften. 
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 
 

Fredag 26. til 28. juni 2020

Grand Chapitre i Tromsø.
Denne gangen er det Bailliage D´Arctique som har ansvaret. Bailli Cathrin Carlyle og hennes styre kommer til å lage et program som selvfølgelig tar hensyn til årstiden og midnattsolen på sitt flotteste.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

Fredag 4. til 6. september 2020

Vi skal på tur til vårt naboland Sverige, nærmere bestemt Grebbestad og TanumStrand Hotel. Som nevnt tidligere, er disse turene veldig viktig mht. å knytte enda nærmere bånd mellom våre medlemmer. Arrangementet starter på fredag. Grand Dîner er lagt til lørdagen, men vi håper at man har mulighet til å bli med fra fredag. Vi befinner oss på vestkysten av Sverige med rike forkomster av skalldyr. Fredag kveld vil nok preges av det. Lørdag formiddag lager vi et program for de som ønsker å være med på det.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

     

 

Fredag 9. oktober 2020

L'Ordre Mondial på Restaurant Bønder i Byen i Kristiansand.
Maître Rôtisseur, og daglig leder Trond Kristiansen ønsker oss velkommen. Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell vil sammen med Trond lage en spennende aften med fokus på drikke.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.

 

 

Fredag 6. november 2020

Grand Dîner på Boen Gård i Tveit.
Maître Restaurateur Dagfinn Galdal ønsker oss velkommen til denne praktfulle gården på Tveit. Vi skal ha en Grand Dîner med tilhørende drikke. Vi gleder oss til å komme tilbake til Boen Gård, med vår forrige Grand Dîner i friskt minne.
Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut i forkant av arrangementet.