Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2021

Kjære Chaîne-venner.

Da er det bare å finne frem almanakken for 2021 og "plotte inn" arrangementene for neste år. (skulle noen ha en almanakk fra 1909 eller 2010 liggende kan den også brukes i 2021). På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2021. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Chaîne des Rôtisseursarrangementer som, Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondialarrangementer med fokus på drikke.
Den store utfordringen for 2021 er hvordan Covid-19 utvikler seg, men vi satser friskt og justerer eventuelt underveis.
Som annonsert for dere som var til stede på arrangementet på Hotell Norge i Lillesand, har styret besluttet at vi i 2021 prioriterer våre medlemsbedrifter i egen region. Den årlige utflukten neste år blir derfor arrangert i vårt nærområde, men vi kan love at det blir et weekendarrangement som strekker seg fra fredag til søndag. Man kan også velge å ankomme lørdag.
Noen arrangementer har vi ennå ikke alle detaljer klare på, men vi bekjentgjør det vi har klart så langt.
Sett av følgende datoer folkens:

 

Fredag 19. mars
Dîner Amical, Clarion Hotel Tyholmen

På grunn av begrensningene knyttet til Covid-19 er arrangementet flyttet fra 22. januar til 19. mars.

Dessverre har vi nok en gang kommet i den situasjonen at koronaviruset setter en stopper for at vi kan komme sammen til en etterlengtet mulighet til å samle gode chaine-venner rundt det gode måltid. 
Vi hadde rett og slett ikke noe valg. I samarbeid med Maître Hôtelier Atle Woxholt har vi avtalt å utsette denne Dîner Amical til vi er kommet over sommeren.
Arrangementet var så godt som fulltegnet og vi hadde gledet oss veldig til denne aftenen. Mange hadde også valgt overnatting. Kjøkkensjef Nadia Marina Acosta hadde noen spennende tanker om menyen.

Invitasjon og påmelding vil bli lagt ut her i forkant av arrangementet.

 

Fredag 7. mai
Grand Dîner. Clarion Hotel Ernst

Kjære venner
Denne pandemien går ikke helt vår vei for øyeblikket. Vi måtte utsette Dîner Amical på Clarion Hotel Tyholmen, og nå må vi også utsette vår Grand Dîner på Clarion Hotel Ernst. Vi har ikke satt nye datoer for disse arrangementene, men vær sikker på at dette ikke går i glemmeboken. Vi skal ta igjen.

Årsaken er rett og slett de seneste dagers kraftige innstraminger i forskrifter, veiledninger og råd. I dag leser man også at helsedirektratet ikke ser for seg vesentlige lettelser før medio mai. Da tenker vi at vi må "tøyle oss" litt til, og satse ekstra på at vår sommeramical fredag den 18. juni på Beddingen Restaurant i Lillesand kommer til å bli en skikkelig innledning på sommeren med frihet til å hygge seg i hverandres selskap. Det siste er vi i alle fall gode på. Sett av datoen. Invitasjonen med påmelding går ut medio mai. Der må det bli "folksomt".

Benytt den lille påskjønnelser dere har mottatt fra Chaîne des Rôtisseurs i mellomtiden, så kommer vi knallsterkt tilbake. Det er jeg sikker på at våre medlemsbedrifter vil sette umåtelig stor pris på.

Ta vare på dere selv i mellomtiden og ha en fortsatt god påske.

På vegne av Bailliage de Sørlandet

Jørgen Aall Flood
Bailli de Régional

 

Fredag 18. juni 
Sommeramical. Beddingen Restaurant Lillesand.

 

Fredag 25. til søndag 27. juni
Grand Capitre i Tromsø

 

 

Fredag 10. til søndag 12. september
Rosfjord Strandhotell

Utflukt med overnatting og skalldyrbord på fredag, aktivitet på lørdag formiddag og Dîner Amical lørdag kveld. 

 

Fredag 15. oktober.
Mondialarrangement.

Wine and Dine arround i Kristiansand.

 

 

 

Fredag 5. november.
Grand Dîner. Smag & Behag i Kristiansand.

 

Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.
Innholdet og detaljert informasjon om de foreskjellige arrangementene vil bli lagt ut ca. 1 mnd. før. Der vil dere finne en link som tar dere videre til påmelding.
Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer så langt i 2020. Dere viser en gjestfrihet og omstillingsevne i disse coronatider som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på.
Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter.

Hjertelig velkommen til et spennende Chaine des Rôtisseurs år!