Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2021

Kjære Chaîne-venner.

Da er det bare å finne frem almanakken for 2021 og "plotte inn" arrangementene for neste år. (skulle noen ha en almanakk fra 1909 eller 2010 liggende kan den også brukes i 2021). På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet har vi gleden av å presentere vårt program for 2021. Noe vil være kjent for dere, mens annet er nytt. Vi prøver å ha en variasjon som veksler mellom det litt uhøytidelige (løs snipp) til våre tradisjonelle Chaîne des Rôtisseursarrangementer som, Dîner Amical, og Grand Dîner, samt Mondialarrangementer med fokus på drikke.
Den store utfordringen for 2021 er hvordan Covid-19 utvikler seg, men vi satser friskt og justerer eventuelt underveis.
Som annonsert for dere som var til stede på arrangementet på Hotell Norge i Lillesand, har styret besluttet at vi i 2021 prioriterer våre medlemsbedrifter i egen region. Den årlige utflukten neste år blir derfor arrangert i vårt nærområde, men vi kan love at det blir et weekendarrangement som strekker seg fra fredag til søndag. Man kan også velge å ankomme lørdag.
Noen arrangementer har vi ennå ikke alle detaljer klare på, men vi bekjentgjør det vi har klart så langt.
Sett av følgende datoer folkens:

 

Fredag 20. august
Grand Dîner på Clarion Hotel Ernst (Flyttet fra mai) 

Endelig skal vi få lov til å samle dere til et nytt arrangement i regi av Chaîne des Rôtisseurs. Det har vært utrolig kjedelig at vi ikke har kunnet treffes rundt det gode måltid med venner som vet å sette pris på hverandres selskap. Bailliage Régional de Sørlandet har gleden av å invitere til Grand Dîner på Clarion Hotel Ernst hos Vice-Charge de Missions, Kristofer Eastwood, og hans personale. Kristofer, og hans kjøkkensjef, Tor Atle Eriksen, er godt i gang med å komponere en spennende 5-retters meny med masse gode smaker som passer godt for sesongen.

Se invitasjon og påmelding her

 

Fredag 3. til søndag 5. september
Grand Capitre i Bergen

Se invitasjon og påmelding her

 

Fredag 10. til søndag 12. september
Rosfjord Strandhotell

Utflukt med overnatting og skalldyrbord på fredag, aktivitet på lørdag formiddag og Dîner Amical lørdag kveld. 

 

Fredag 15. oktober.
Mondialarrangement.

Wine and Dine arround i Kristiansand.

 

 

 

Fredag 5. november.
Grand Dîner. Smag & Behag i Kristiansand.

 

Sett av stedene og datoene i kalenderen nå. Vi gleder oss til å være sammen med dere.
Innholdet og detaljert informasjon om de foreskjellige arrangementene vil bli lagt ut ca. 1 mnd. før. Der vil dere finne en link som tar dere videre til påmelding.
Til våre profesjonelle medlemmer vil vi rette en hjertelig takk for noen flotte arrangementer så langt i 2020. Dere viser en gjestfrihet og omstillingsevne i disse coronatider som våre "amatører" setter umåtelig stor pris på.
Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter.

Hjertelig velkommen til et spennende Chaine des Rôtisseurs år!