Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer i jubileumsåret 2018

Programmet for 2018 er nå klart. Vi går et spennende Chaîne-år i møte med mange flotte arrangementer. Vi er opptatt av å fornye oss, samtidig som vi skal kjennes igjen på noe av det vi har gjort før. Det handler om å utfordre oss selv og ikke minst bedriftene som synes det er spennende å få lov til å utfolde seg med nye trender. Dere kan bare glede dere.

Som dere vet har vi gått over til påmelding via en link i selve invitasjonen som dere mottar ca. 1 1/2 mnd. før arrangementene skal holdes. Når det gjelder Smøgen må vi gå ut litt tidligere. Dersom dere skulle få problemer med påmelding må dere ta kontakt.

Vice Argentier Janet Brastad Vollset har overtatt ansvaret for økonomi og påmeldinger til arrangementer.
Janet han treffes op telefon +47 991 51 316, eller på e-post: janet.vollset@getmail.no

 

16. november

Vi har gleden av å invitere til Grand Dîner på Radisson Blu Caledonien Hotel. Kjøkkensjef og tidligere deltager på landslaget for kokker,  Frode Laupsa og Maître Hôtellier Erik Riis Jacobsen gleder seg  til å gi oss en uforglemmelig aften på Radisson Blu Caledonien Hotel. Hotellet har som kjent vært igjennom en total renovering og fremstår i dag som et nytt moderne hotel.

I våre medlemsbedrifter i regionen har det vært et generasjonsskifte gjennom de siste årene. I den forbindelse har vi fått en spesialtillatelse til å foreta en intronisasjon av dem. Det vil finne sted i forbindelse med aperitifen som finner sted i hotellets nye Skybar i 13 etasje. Bailli Délégé Thore Sande vil forestå denne høytidelige handlingen.

Se invitasjon og påmelding her !

Sett av datoene nå.

Nærmere informasjon om hvert enkelt arrangement kommer i god tid før. Vår utflukt til Smøgen innebærer litt logistikkutfordringer og krever som sagt påmelding god tid i forkant. Høysesongen nærmer seg for dem, så vi må gå ut litt tidligere enn normalt.

Vi gleder oss til å se dere på disse arrangementene.
For styret i Bailliage de Sørlandet.

Jørgen Aall Flood
Baillie Régional

 

************************************************************