Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer for 2019

Chers Confrères, kjære venner.

På vegne av styret i Bailliage de Sørlandet vil vi takke for et fantastisk flott Chaine-år som vi nå er i ferd med å legge bak oss. Vi er oppriktig glade for den oppslutning dere har vist i forbindelse med arrangementene som er gjennomført. Vi har faktisk hatt best oppslutning i gjennomsnitt, sammenlignet med de øvrige bailliager, i forhold til medlemmer. Det vil si at vi samlet flest deltakere totalt, når man ser alle arrangementene under ett. Vi er stolte over det.

År 2019 vil by på noe kjent og noe helt ukjent. Vi prøver å fornye oss, samtidig som dere skal kjenne dere igjen. Det helt ukjente i år blir Lindesnes Havhotel med UnderVi gleder oss til å besøke verdens største undervannsrestaurant.

Som vi har sagt tidligere prøver vi å finne spennende steder og arrangementer. Våre medlemsbedrifter skal ha en hjertelig takk for deres engasjement og gjestfrihet. Dere har gitt oss noen uforglemmelige opplevelser. Vi henstiller våre medlemmer til å bruke våre medlemsbedrifter. Våre medlemsbedrifter har vært så generøse å gi våre medlemmer en aperitiff hvis man gir seg til kjenne når man besøker stedet.

Du finner medlemsbedriftene for Bailliage de Sørlandet enklest ved å følge linken https://chaine.no/companies/sorlandet

Vice Argentier Janet Brastad Vollset har overtatt ansvaret for økonomi og påmeldinger til arrangementer.
Janet han treffes op telefon +47 991 51 316, eller på e-post: janet.vollset@getmail.no

Fredag 18. januar 2019

Det hele starter med en Dîner Amical på Luhin Restaurant i regi av Maître Rôtisseur, Roy Parker. Lisbeth og Roy Parker har drevet restauranten siden 2004. Roy kom til restauranten i 1992. Det blir ikke julemat, men en meny som er tilpasset årstiden.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined  undefined

 

Fredag 22. mars 2019

Vi skal til Smag & Behag i Grimstad. Maître Rôtisseur Hans Petter Klemmetsen gleder seg til å vise frem sin "nye" restaurant. For Grimstads befolkning er ikke restauranten ny, men for svært mange av oss andre er den det. Vi er blitt lovet hovedrestauranten.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined  undefined

 

Fredag 10. mai 2019

Dette er et Mondialarrangement under ledelse av Vice-Echanson Jan Einar Lødrup Stabell. Denne gangen har Kirsten og Alfred Ro vært så hyggelige å invitere oss hjem til seg på Fiskåtangen i Kristiansand. Karsten Jacobsen fra Supervin kommer for å snakke om vin.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined

 

Fredag 14. juni 2019

I 2017 hadde vi et sommerarrangement på Vessøya i Grimstad hos Hilde og Vidar Røynås. Vi har vært så heldige å få lov å komme tilbake dit i år. Det er en flott måte å innlede sommeren på, og vi satser på at værgudene er med oss nok en gang. Beddingen Restaurant ved Chef Rötisseur Roger Schanke Heimdal skal sørge for at vi får noe godt å spise.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined  undefined  undefined

 

Fredag 23. til 25 august 2019

Welcome to the Grand Chapitre 23rd - 25th August 2019 in Stavanger. Your host, Bailliage de Rogaland, will create an unforgettable weekend in the oil capital of Norway, surrounded by fjords, mountains and farmland.

Don't miss this opportunity ! Reserve the weekend to participate in a wonderful Grand Chapitre in Stavanger.

Du finner programmet ved å følge linken: https://chaine.no/program

 

 

Lørdag 5. til 6. oktober 2019

Som de fleste av dere vet har vi pleid å ha en tur til Sverige, eller Danmark. Denne gangen reiser vi til en av våre medlemsbedrifter, Lindesnes Havhotell. Vi er ganske enkelt nødt til å se verdens største undervannsrestaurant, Under. Maître Hotellier Stig Brede Ubostad og hans personale gleder seg til å ta imot oss. Programmet går fra lørdag til søndag, men det vil bli gitt et tilbud for de som ønsker å komme på fredag den 4. oktober.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined

undefined  undefined

 

Fredag 15. november 2019

Året avrundes med et Mondialarrangement på Tangen Videregående Skole. Under kyndig ledelse av Vice Conseiller Culinaire Jan Vollset og Chef Rôtisseur Jacob Spillekom skal vi lage noe godt å spise. Vi forsøker å få en av våre Sommelierer til å snakke om vin. Dette blir en aften med litt kokkelering og tilførsel av litt vinkunnskaper.

Egen invitasjon vil bli lagt ut i forkant av arrangementet !

undefined