Planlagte arrangementer

Planlagte arrangementer i jubileumsåret 2018

Programmet for 2018 er nå klart. Vi går et spennende Chaîne-år i møte med mange flotte arrangementer. Vi er opptatt av å fornye oss, samtidig som vi skal kjennes igjen på noe av det vi har gjort før. Det handler om å utfordre oss selv og ikke minst bedriftene som synes det er spennende å få lov til å utfolde seg med nye trender. Dere kan bare glede dere.

Som dere vet har vi gått over til påmelding via en link i selve invitasjonen som dere mottar ca. 1 1/2 mnd. før arrangementene skal holdes. Når det gjelder Smøgen må vi gå ut litt tidligere. Dersom dere skulle få problemer med påmelding må dere ta kontakt.

Vice Argentier Janet Brastad Vollset har overtatt ansvaret for økonomi og påmeldinger til arrangementer.
Janet han treffes op telefon +47 991 51 316, eller på e-post: janet.vollset@getmail.no

 

17. til 19. august

Velkommen til Bailliage de Norvège 50-års jubileum

Grand Chapitre blir det neste arrangementet. Denne gangen er det lagt til Sandefjord og vi skal feire oss selv med et 50-års jubileum. Komitéene er godt i gang, og vi er lovet en storstilt opplevelse. Det var her det hele startet i Norge. Invitasjon til Grand Chapitre vil bli sendt ut av Bailliage de Vestfold.

NB!! Vi har noen medlemmer som ikke har fått sitt kjede. Her har dere muligheten til å bli intronisert.

Se hovedfanen "Grand Chapitre" for påmelding og flere opplysninger !

21. september

L´Ordre Mondial tar så over stafettpinnen. Vi skal til Beddingen Restaurant. Denne gangen skal vi utfordre våre ganer med smak av øl. Vi har engasjert Finn Olufsen fra E. C. Dahls bryggeri i Trondheim til å presentere forskjellige typer øl til mat. Chef Rôtisseur Roger Heimdal skal lage noe godt å spise til dette.​​

Også denne gangen benytter vi vårt medlemssystem ved påmelding.  Ved å trykke på nedenstående link kommer man til påmeldingsskjemaet. 
Husk å notere eventuelle allergier i kommentarfeltet.

Trykk på denne påmeldingslinken.

Se egen invitasjon her !

 

16. november

Året avsluttes med en Dîner Amical på Radisson Blu Caledonien Hotel. Maître Hotelier Erik Riis Jacobsen og hans personale gleder seg til å ha Chaîne des Rôtisseurs medlemmer i hotellet hvor vi hadde vår første Grand Dîner i forbindelse med Grand Chapitre 2. juni 1990. Når vi kommer til november 2018 fremstår hotellet totalrenovert.

Egen invitasjon blir lagt ut i forkant av arrangementet !

Sett av datoene nå.

Nærmere informasjon om hvert enkelt arrangement kommer i god tid før. Vår utflukt til Smøgen innebærer litt logistikkutfordringer og krever som sagt påmelding god tid i forkant. Høysesongen nærmer seg for dem, så vi må gå ut litt tidligere enn normalt.

Vi gleder oss til å se dere på disse arrangementene.
For styret i Bailliage de Sørlandet.

Jørgen Aall Flood
Baillie Régional

 

************************************************************