REFERATER FRA 2019
Fredag 8. mars
Referat fra Lærlingenes Aften på Apotekergata No. 5, Ålesund
Kokker og servitører var lærlinger fra Apotekergata No. 5 og kokkeelever fra Borgund Videregående Skole. De viste tross sine unge aldre flotte prestasjoner og stor interesse for
matfaget gjennom kvelden.
REFERATER FRA 2018
Lørdag 27. oktober til Søndag 28. oktober 2018:
Referat fra Viangvang, Brimiland, Lom
Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs har som formål å forene amatører og profesjonelle med stor interesse for det gode måltid med mat og vin på et høyt faglig nivå. Organisasjonen vår har også som formål å bidra til rekrutteringen av kokker og servitører, for at det faglige nivået skal opprettholdes. Dette er til forveksling likt det Brimi selv har levd etter i et langt liv, noe han også poengterte for oss under en lang og hyggelig samtale i den svært innholdsrike vinkjelleren han har bygd opp.
Med dette i tankene gikk turen til Arne Brimi og hans mat- og vinrike «Vianvang». Vianvang er et gammelt navn på Norges nasjonalblomst Bergfrue.
Etterhvert som de lokale arrangementene blir gjennomført vil Vice-Chargé de Presse legge ut referater og bilder i denne modulen.
Vice-Charge de Presse
Åse Britt Storhaug von Rappe
Mobil: 90 77 11 57