Planlagte arrangementer

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2018:

Da er det nok en gang duket for årets Grillaften på Hell, og Maître Hôtelier Honoraire Arild Vollan, Maître Rôtisseur Steinar Meistad og hovmester Stian Foldahl ønsker alle velkommen  
Fredag 1. juni kl. 19:00

Se egen invitasjon her !

For de som ønsker overnatting tilbyr Scandic Hell enkeltrom til 790,- og dobbeltorm til 990,-. For booking, send en epost til hell@scandichotels.com med bookingkode CHA010618.

Velkommen!

Påmelding gjør du HER

 

 

 

 

 

 

NordØst 19.09.
L'Ordre Mondial

Royal Garden 19.10.
Grand Diner

To Rom og Kjøkken 14.11.
​​​​​​​Diner Amical

Priser våre arrangementer 2018: 

Vi innfører en variabel på våre arrangement, slik at arrangøren selv kan legge opp innhold på meny og drikke i forhold til dette. Det betyr at det ikke blir noen økning for deltagelse i 2018. Vi fortsetter med et lite tillegg for ikke-medlemmer på kr 100,-.

I sammenheng med innføring av variabel pris vil vi legge ved meny og drikke i invitasjonen til arrangementene, slik at gjester er forberedt på hva som venter, og kan se dette i sammenheng med prisen som er satt.

I 2018 vil vi også innføre en type «Questback» etter hvert arrangement for å kunne ta en vurdering og gi en tilbakemelding til arrangøren. Alle våre medlemmer inviteres til å svare etter hvert arrangement, og målet er at vi oppnår en større deltagelse på våre arrangement.

L’Ordre Mondial kr 900-1100,- / 1000-1200,- for ikke-medlemmer
Dinér Amical og grillaften kr 1200-1400,- / 1300-1500,- for ikke-medlemmer
Grand Dinér kr 1500-1700,- / 1600-1800,- for ikke-medlemmer

I prisene er inkludert kr 50.- til administrasjon CDR Trøndelag.

Vil også minne om at for å delta på våre arrangementer i L’ordre Mondial så må man være medlem. Man kan melde seg inn via vår nettside, www.chaine.no eller ta direkte kontakt med Roar Hildonen på roar@2rok.no.

Kun de som er medlemmer får invitasjon til disse arrangementene.

Antrekk:

Det kommer alltid et spørsmål om antrekk til de ulike arrangementene. Her er en grei huskeregel:
Kjedet (eller Damesløyfe/Damemedaljong) skal bæres på alle Chaine des Rotisseurs arrangementer,
Det skal være dress på vanlige arrangementer så nær som arrangementer i friluft. Da holder det med pent friluftsantrekk. På Grand Dinér skal det være smoking. Dette gjelder for menn, og damene kler seg deretter.

På L’Ordre Mondial-arrangement skal man kun ha L’Ordre Mondial-kjedet (ikke det store).