Planlagte arrangementer

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2018:

 

19. oktober

Invitasjon til Grand Diner på Royal Garden Hotel

Chef de Cuisine Girts Lejins og Vice-Echanson Torfinn Lerstad og hans stab ønsker velkommen til årets Grand Diner. De lover oss mange gode smaker både på fatet og i glasset, og Torfinn har vært på jakt etter de store flaskene til årets Grand Diner, så det er bare å glede seg.

Se invitasjonen her !

Påmelding gjør du HER

 

 

14. november

To Rom og Kjøkken - Diner Amical

 

 

 

l

 

 

Priser på våre arrangementer 2018: 

Vi innfører en variabel på våre arrangement, slik at arrangøren selv kan legge opp innhold på meny og drikke i forhold til dette. Det betyr at det ikke blir noen økning for deltagelse i 2018. Vi fortsetter med et lite tillegg for ikke-medlemmer på kr 100,-.

I sammenheng med innføring av variabel pris vil vi legge ved meny og drikke i invitasjonen til arrangementene, slik at gjester er forberedt på hva som venter, og kan se dette i sammenheng med prisen som er satt.

I 2018 vil vi også innføre en type «Questback» etter hvert arrangement for å kunne ta en vurdering og gi en tilbakemelding til arrangøren. Alle våre medlemmer inviteres til å svare etter hvert arrangement, og målet er at vi oppnår en større deltagelse på våre arrangement.

L’Ordre Mondial kr 900-1100,- / 1000-1200,- for ikke-medlemmer
Dinér Amical og grillaften kr 1200-1400,- / 1300-1500,- for ikke-medlemmer
Grand Dinér kr 1500-1700,- / 1600-1800,- for ikke-medlemmer

I prisene er inkludert kr 50.- til administrasjon CDR Trøndelag.

Vil også minne om at for å delta på våre arrangementer i L’ordre Mondial så må man være medlem. Man kan melde seg inn via vår nettside, www.chaine.no eller ta direkte kontakt med Roar Hildonen på roar@2rok.no.

Kun de som er medlemmer får invitasjon til disse arrangementene.

Antrekk:

Det kommer alltid et spørsmål om antrekk til de ulike arrangementene. Her er en grei huskeregel:
Kjedet (eller Damesløyfe/Damemedaljong) skal bæres på alle Chaine des Rotisseurs arrangementer,
Det skal være dress på vanlige arrangementer så nær som arrangementer i friluft. Da holder det med pent friluftsantrekk. På Grand Dinér skal det være smoking. Dette gjelder for menn, og damene kler seg deretter.

På L’Ordre Mondial-arrangement skal man kun ha L’Ordre Mondial-kjedet (ikke det store).