Referater fra arrangementene

Etterhvert som de lokale arrangementene blir gjennomført vil Vice-Chargé de Presse legge ut referater og bilder i denne modulen.

 

 

Vice Chargé de Presse
Tom Rognes
Tlf:+47 990 96 401
tomrognes@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2021:

 

Referat fra L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven 17. august 2021

Se referat og bilder her

Referat fra Dîner Amical i Palmehaven 5. mai 2021

Etter flere utsettelser på grunn av gjeldende Coronarestriksjoner, kunne endelig 97 medlemmer og gjester igjen møtes til et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag. 

Se referat og bilder her.

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2020:

 

 

Referat fra L'Ordre Mondial med akevitt fra Det Norske Brenneri

Bailliage de Trøndelag fikk på kort varsel gleden av å invitere til et L'Ordre Mondial arrangement på Radisson Blu Royal Garden Hotel. Det var ingen ringere enn superduoen fra Det Norske Brenneri, Jon Bertelsen og Odd Nelvik som skulle geleide oss gjennom kvelden med både julemat og akevitt.

Se referat fra arrangementet her

 

Referat fra Grand Dîner på Scandic Nidelven Hotell 6. november 2020

Etter litt usikkerhet omkring smittevern ble det endelig klart at Grand Dîner på Scandic Nidelven kunne gjennomføres som planlagt og trygt innenfor gjeldende smittevernsregler.
Maître Hôtelier Kjetil Vassdal, Professionnel de la table / F&B Manager Espen Teigseth, Executive Head Chef Martin Trana Flak og Sommelier Petter Rusten med sitt team, hadde gledet seg til å gi oss en uforglemmelig aften. Dette skulle definitivt vise seg å bli innfridd!

Se referat fra arrangementet her

 

Referat fra Røroshelg 9-11 oktober 2020

Røros Hotel har vært medlemsbedrift helt siden Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag ble stiftet i 1983 og familien Strøm var en av initiativtakerne til å stifte vår avdeling.
Det har vært lange tradisjoner for en høsttur til Røros i regi av Chaîne des Rôtisseurs. I noen år nå har vi forsøkt med en påskevariant, men i år ble det bestemt at vi skulle arranger en høsttur igjen. Det ble en umiddelbar suksess. Fullsolgt på veldig kort tid, men når dere ser hva de som tok turen fikk oppleve, skjønner vi at mange hadde lyst å delta.

Se referat med bilder her

 

Referat fra Dîner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 4. september 2020

Arrangementene i regi av Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag kommer på løpende bånd denne høsten. Det er tydelig at den underlige tiden vi er midt inne i, gjør at savnet å få møte gode Chaîne-venner igjen er stort.
Det var helt fult med 74 gjester og venteliste for å delta på denne kvelden, da Maître Hótelier Tone Hansen sammen med sitt topplag, inviterte til Dîner Amical.

Se referat og bilder her

 

Referat fra Dîner Amical på Fagn 16. og 17. september

Det har vært høyt aktivitetsnivå og fulle hus på alle arrangementene i regi av Chaîne des Rôtisseurs Trøndelag denne høsten.
Det er tydelig at tiden vi er inne i, gjør at vi alle ønsker å møte likesinnede og oppleve noe sammen som fører til at hverdagens bekymringer får en pause.
Det var helt fullt begge dager, og siden Fagn ikke har plass for så mange gjester av gangen, var det kun 50 heldige gjester som fikk oppleve den magien som ble skapt på tallerkenen og i glasset de to kveldene. 

Se referat med bilder her

 

Referat fra Dîner Amical i Speilsalen, Britannia Hotel 18.august 2020

Da den første invitasjonen til Dîner Amical i Speilsalen ble sendt ut tidlig i vår, gikk det kun få minutter før alt var fullbooket. Deretter kom Coronanedstengningen, senere etterfulgt av ganske sterke begrensninger på deltakerantall. Mens noen fokuserer på begrensningene har Vice-Conseiller Culinaire og direktør Mikael Forselius og hans team på Britannia fokus på muligheter. Sammen med Vice-Chancelier Argentier, Hege Hildonen, ble det utarbeidet en løsning med gjennomføring av 3 like arrangementer på rad. Med 40 deltakere hver kveld fikk da hele 120 medlemmer mulighet til å delta på denne kulinariske reisen. 

Se referat og bilder her

 

Referat fra Dîner Amical på Røst Teaterbistro 22. januar 2020

Det ble som forventet raskt fullbooket da Maitre Rotisseur Mette Evensen, Kjøkkensjef Martin Hovdal, Restaurantsjef Ida Von Stoltz og Sommelier Martin Haraldsen ønsket velkommen til Dîner Amical på Røst Teaterbistro. Dette var årets første arrangement i Trøndelag og forventningene var selvsagt høye. 

Se referat og bilder her

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2019:

 

Referat fra Grand Dîner på Britannia Hotel 1. november 2019

Fotventningene var skyhøye foran årets høydepunkt i Trøndelag, Grand Dîner på ærverdige og nyrestaurerte Britannia Hotel i Trondheim.
Hele 192 medlemmer og gjester var påmeldt og aldri har et arrangement i regi av Chaîne des Rotisseurs i Trøndelag hatt så mange deltakere. 

Se referat og bilder her

 

Referat fra L'Ordre Mondial på Havfruen 4.september 2019
Det var knyttet stor spenning til denne kveldens L'Ordre Mondial arrangement på Havfruen fiskerestaurant. Restauranten har gjennomgått en omfattende oppussing og framstår nå i ny prakt med rolige farger og et inventar som skaper en behagelig atmosfære. I tillegg har det vært en del utskiftinger på personellsiden. Kim Remi Moen går inn som daglig leder, Mathies Firing blir restauransjef og Simon Skjærvik kjøkkensjef.

Se referat her

Referat fra Dîner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 23. april 2019
Jeg vil på vegne av Chaîne des Rôtisseurs benytte anledningen til å takke for et strålende gjennomført arrangement.
 
Både kokkene og servitørene, under trygg ledelse av, Maître Hôtelier Tone Hansen, Vice Echanson Torfinn Lerstad og Maitre Rotisseur Girts Leijins, gjorde en utmerket jobb som er Royal Garden Hotell verdig.

Se referat og bilder her !

 

 

Referat fra «Påskespesial» på Oppdal 13.04.2019
Rammen omkring årets «påskespesial» kunne ikke bli bedre da World Chaine Day ble markert på toppen av Solheisen i Vangslia på Oppdal. Sol fra skyfri himmel, vindstille og flotte forhold i skibakken fikk alle til å hente fram sine bredeste smil.

Det ble etablert en egen stand, hvor interesserte fikk informasjon om Chaîne des Rôtisseurs. Rune Nilsen, som til daglig har ansvaret for matserveringen i skianlegget, hadde rigget opp en stor grill, hvor det ble grillet og servert oppdalslam.

Han ble også godt Støttet av Hans Bøe, som driver Oppdalslam.

Se referat og bilder her !

 

 

Referat fra Dîner Amical på Røst Teaterbistro
Røst Teaterbistro er siste tilskudd til rekken av medlemsrestauranter i Trøndelag. Restauranten er lokalisert i den gamle delen av Trøndelag Teater og har allerede utmerket seg med strålende omtaler. Onsdag 20. mars kunne Maitre Rôtisseur Mette Beate Evensen, kjøkkensjef Martin Hovdal og restaurantsjef Ida Von Stoltz ønske medlemmer velkommen til sitt første arrangement som medlem av Chaîne des Rôtisseurs.

Se referat og bilder her !

 

Referat fra L’Ordre Mondial på Scandic Nidelven 27. februar 2019
Omkring 50 medlemmer og gjester var påmeldt da Maitre Hotelier Kjetil Vassdal, sammen med Food & Beverage manager Espen Teigseth, Kjøkkensjef Martin Flak Trana, Sommelier Petter Rusten og ikke minst vår svært dedikerte vinvenn, Henning Dolve, inviterte til årets første arrangement i L’Ordre Mondial.

Se referat og bilder her !

 

 

Årets første arrangement i Trøndelag ble avholdt hos NordØst Food & Cocktails, som er lokalisert på Solsiden i Trondheim.

estaurantsjef Lars Henrik Ringen, Maitre Restaurateur Emil Kringhaug og Chef Rotisseur Håkon Solbakk hadde allerede i invitasjonen lovet en fantastisk start på det nye året.

Se referat og bilder her !

 

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2018:

Referat fra Dîner Amical i Huitfeldt Stuer 14. november

 

Referat fra Grand Dîner på Royal Garden Hotel 19. oktober 2018

 

Referat fra Grillaften på Scandic Hell 1. juni 2018

Referat fra Dîner Amical på Scandic Nidelven Hotel 25. april

 

 

Referat fra Dîner Amical på Quality Hotel Skifer, Oppdal 24. mars

 

Referat fra Champagnekveld i regi av L'Ordre Mondial på Oppdal 23. mars

 

Referat fra Dîner Amical på Havfruen Sjømatrestaurant 28. februar

 

Referat fra L'Ordre Mondial arrangement på To Rom og Kjøkken 24. januar 2018

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2017:

Referat fra Grand Dîner på Scandic Nidelsen Hotel 3. november

 

 

Referat fra L'Ordre Mondial arrangement i Sherryens tegn
å Radisson Blu Royal Garden hotel og Restaurant 73

 

Referat fra Grillaften på Scandic Hell Hotell fredag 09. juni

Referat fra Dîner Amical på Havfruen onsdag 26. april

 

Referat fra Diîner Amical på NordØst Food & Coctail onsdag 8. mars

 

Referat fra L’Ordre Mondial på To Rom og Kjøkken 8. februar 2017

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2016:

Referat fra Grillaften på Scandic Hell Hotel 10. juni

Referat fra Dîner Amical på Scandic Nidelsen 20.04.2016

 

Referat fra Dîner Amical  på NordØst Fodd & Coctails 17.02.2016

 

Referat fra L'Ordre Mondial arrangementet på Britannia Hotel i Trondheim 20.01.2016

 

 

REFERATER FRA ARRANGEMENTER I 2015:

Referat fra Dîner Amical på Restaurant Havfruen i Trondheim 11.11.2015

 

Referat fra Grand Diner på Britannia Hotel 02.10.2015

Referat fra L'Ordre Mondial på Scandic Nidelven Hotel 01.09.2015

Referat fra Grillaften på Scandic Hell 11.06.2015

Referat fra Diner Amical på Radisson Blu Royal Garden Hotel 22.04.2015

Referat fra L'Ordre Mondial på Havfruen 28.01.2015