Planlagte arrangementer

Chers Confrères,

Vi satser frisk, og årets nykommer er nemlig gode gamle Emmas, men i ny drakt. Litt vemodig er det likevel at en æra med Anne Brit Andreassens stødige hånd er forbi, men nå er det et nytt og spennnende konsept, og vi ser fremover og gleder oss virkelig til å møte restauratør Andreas Bakkeli og hans besetning. Invitasjon kommer. Dato er satt til onsdag 18.august.

CHAMPAGNE Vi hadde satset og håpet på å få en skikkelig champagnekveld på Radisson i april. Det skulle vise seg å havne midt i den verste nedstengningen, og måtte derfor bare legges på is. Nå er det vel egentlig da den smaker best, champagnen, -når den ligger på is, og der blir den liggende til vi spretter korkene igjen, medio/ultimo september, og vi kommer tilbake med endelig dato.

GRAND DINÉR Da er det endelig duket for en skikkelig Grand Dinér. Det er på tide å ikle seg det peneste tøyet og nyte det beste vi har å by på i nord, i stor sal, på hvite duker med lysende kandelabre. Vi håper også at vi endelig skal få kunne få dele ut kjeder og utmerkelser til de som ennå ikke har fått det. Dette deles normalt kun ut, i en egen seremoni, under Grand Chapitre. Dato for dette er satt til lørdag 30. oktober.

GRAND CHAPITRE Grand Chapitre går av stabelen i Bergen 3.-5. september. Der kan alle medlemmer melde seg på om de ønsker det. Les mer om det her. JUL November/julens arrangment er enda under planlegging, men vi ser for oss et enklere og lettere arrangment, der samvære og prat også får stå i høysetet, for da må vi kunne mingle og møtes på ordentlig igjen, -vaksinerte som vi alle da forhåpentligvis er. Det kan jo også skje at vi får invitasjoner til å delta på andre arrangment som ikke er i regi av oss, slik vi fikk mulighet til på Fiskekompaniet, nå i vår, eller at det dukker opp muligheter vi ikke kan si nei til. Da gir vi beskjed.

NYE MEDLEMMER Dersom du kjenner noen, som du ser kunne ha gleden av å delta, lære og kanskje bidra til Chaîne des Rôtisseur utvikling, ikke nøl med å invitere dem med på arrangement, slik at de får oppleve en kveld med oss. Det er alltid hyggelig med nye medlemmer. Kunnskap og opplevelser rundt mat og vin er en udelt glede. Igjen takker vi for tålmodigheten, også gleder vi oss til å ønske dere alle hjertelig velkommen til en fin, og smaksrik høst. Men aller først, -god sommer alle sammen!

 

PLANLAGTE ARRANGEMENTER I 2021