Planlagte arrangementer

PLANLAGTE ARRANGEMENTER 2020

 

 

Torsdag 12. november

Diner Amical, Radisson Blu Royal, Bryggen

Oppdatering 5. november 2020:

Kjære venner,

Vi hadde i det lengste håpet å kunne gjennomføre dette arrangementet. Men etter kveldens pressekonferanse i Bergen og utviklingen i smittesituasjonen nasjonalt finner styret i Bailliage de Bergen ikke forsvarlig å gjennomføre arrangementet som planlagt. Dere som allerede har meldt dere på og betalt vil bli kontaktet for refusjon av innbetalt beløp. Vi håper å kunne komme tilbake med en ny dato når situasjonen på ny normaliserer seg. Styret beklager mye.

Av uforutsette årsaker måtte dette arrangementet utsettes. Ny dato er satt til torsdag 12. november og vi håper flest mulig har anledning og lyst til å komme!

Velkommen til Diner Amical, denne gang i Sjøstuene på Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen.
Vi har mange gode minner fra Bryggen og spesielt Sjøstuene representerer tradisjon og kultur som vi setter stor pris på.

Invitasjon og påmelding finner du her

 

Onsdag 16. desember

Juletrefisk på Bryggeloftet & Stuene

Som i år planlegger vi tradisjonell juleavslutning med lutefisk og alt tilbehør. Vi er svært glade for at Gaute og Helle, sammen med sitt team, tar imot oss på Bryggeloftet også neste jul. Dette arrangementet bruker å bli fulltegnet, så det er viktig å melde seg raskt på når invitasjonen kommer.